diana79 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Farcik na stronie radia Bielsko :) http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/pies-fart2 Quote
Ingrid44 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Zagladam do Farcika. Domku gdzie jestes ? Quote
yolanovi Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 domku nie ma. chłopak z sms-a wycofał się po rozmowie z rodzicami Quote
Ty$ka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Eh, tak zazwyczaj się to kończy :(. Miejmy nadzieję, że ktoś go jednak wypatrzy... bo goni nas CZAS Quote
Ingrid44 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 yolanovi napisał(a):domku nie ma. chłopak z sms-a wycofał się po rozmowie z rodzicami Przykro, Farcik przeciez taki fajny szczeniorek. Jak mozna sie w nim nie zakochac ? Quote
__Lara Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Zapisuję wątek. Gdzie jest teraz piesio? Quote
Doda_ Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 moze ogloszenie bym rozwiesila w zagorzu? Quote
antiocha Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Farcik, ludzie powinni stać w kolejce po ciebie! Quote
Nadziejka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Cudne dzieciateczko malunie ... ech :modla::modla::iloveyou: Quote
antiocha Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 zaglądam i liczę że ktoś go dostrzeże :) Quote
masza44 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 A co jak nikt się nie znajdzie? Jest jakiś plan B? Ja miałam ostatnio Milkę u karmelci w Opolu w PDT- jestem mega zadowolona. Cena też przystępna 10 zł za dobę z wyżywieniem. Może tam go umieścić? Chyba, ze jest jakiś inny PDT bliżej Was, bo co jeśli BDT się nie znajdzie? Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 A może zapytam Emiś czy nie wzięła by maluszka ?? 10 zł + karma Quote
Doda_ Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Martika@Aischa napisał(a):A może zapytam Emiś czy nie wzięła by maluszka ?? 10 zł + karma Zapytaj . . Quote
antiocha Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ty$ka a może zrobisz jeszcze jeden opis, taki bardziej "rzeczywisty"... Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi... Ale to Ty jesteś geniuszem ogłoszeniowym a mi się zdania nie kleją ;) Chodzi mi po prostu o taki dłuższy, "nieprzykolorowany" opis, że psiak tyle i tyle chorował, że przebywał w tym czasie w zewnętrznej budzi, że dopiero na te wielkie mrozy znalazł się człowiek co przygarnął go do domu... Po prostu streszczenie wszystkiego co jest w temacie... Quote
diana79 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 albo opis zupełnie inny, bez wspominania o chorobie, o rodzinie patologicznej itd, może ludzie się obawiają że jak szczeniak po przejściach to mogą być same kłopoty itd może napisac tylko krótki opis jego zachowania, wiek i nic więcej się nie rozpisywać? sama nie wiem już co wymyślić... Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Rozmawiałam z Emiś ...jutro wieczorem dostanę odpowiedź czy zwolniło się miejsce w domu :) bo psiak ma jechać do DS :) Quote
diana79 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 super to trzymamy kciuku! bardzo dziękujemy za pomoc :) Quote
Ty$ka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 antiocha napisał(a):Ale to Ty jesteś geniuszem ogłoszeniowym a mi się zdania nie kleją ;) Nie przesadzaj ;). Oczywiście, że mogę tylko uzgodnijcie cioteczki jaki - bardziej łzawy (o historii i chorobie byłoby dużo) czy taki rzeczowy, informacyjny, omijając chorobę Farcika? Quote
antiocha Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Rozmawiałam z Emiś ...jutro wieczorem dostanę odpowiedź czy zwolniło się miejsce w domu :) bo psiak ma jechać do DS :) Czy ja dobrze rozumiem że Mały ma upatrzony Dom Stały? :multi: Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 antiocha napisał(a):Czy ja dobrze rozumiem że Mały ma upatrzony Dom Stały? :multi: Nie nie cioteczko ....Emiś prowadzi hotelik domowy i kojcowy .....do domku stałego pojedzie inny psiak który może zwolni miejsce dla Farcika. Dodatkowo ma przyjechać jakaś bida z Szydłowca :( więc to nic pewnego ......ale jutro mam dzwonić ;) Quote
Recommended Posts