Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co jak nikt się nie znajdzie? Jest jakiś plan B? Ja miałam ostatnio Milkę u karmelci w Opolu w PDT- jestem mega zadowolona. Cena też przystępna 10 zł za dobę z wyżywieniem. Może tam go umieścić? Chyba, ze jest jakiś inny PDT bliżej Was, bo co jeśli BDT się nie znajdzie?

Posted

Ty$ka a może zrobisz jeszcze jeden opis, taki bardziej "rzeczywisty"... Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi... Ale to Ty jesteś geniuszem ogłoszeniowym a mi się zdania nie kleją ;) Chodzi mi po prostu o taki dłuższy, "nieprzykolorowany" opis, że psiak tyle i tyle chorował, że przebywał w tym czasie w zewnętrznej budzi, że dopiero na te wielkie mrozy znalazł się człowiek co przygarnął go do domu... Po prostu streszczenie wszystkiego co jest w temacie...

Posted

albo opis zupełnie inny, bez wspominania o chorobie, o rodzinie patologicznej itd, może ludzie się obawiają że jak szczeniak po przejściach to mogą być same kłopoty itd
może napisac tylko krótki opis jego zachowania, wiek i nic więcej się nie rozpisywać?
sama nie wiem już co wymyślić...

Posted

antiocha napisał(a):
Ale to Ty jesteś geniuszem ogłoszeniowym a mi się zdania nie kleją ;)

Nie przesadzaj ;).
Oczywiście, że mogę tylko uzgodnijcie cioteczki jaki - bardziej łzawy (o historii i chorobie byłoby dużo) czy taki rzeczowy, informacyjny, omijając chorobę Farcika?

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Rozmawiałam z Emiś ...jutro wieczorem dostanę odpowiedź czy zwolniło się miejsce w domu :) bo psiak ma jechać do DS :)

Czy ja dobrze rozumiem że Mały ma upatrzony Dom Stały? :multi:

Posted

antiocha napisał(a):
Czy ja dobrze rozumiem że Mały ma upatrzony Dom Stały? :multi:

Nie nie cioteczko ....Emiś prowadzi hotelik domowy i kojcowy .....do domku stałego pojedzie inny psiak który może zwolni miejsce dla Farcika.
Dodatkowo ma przyjechać jakaś bida z Szydłowca :( więc to nic pewnego ......ale jutro mam dzwonić ;)