Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nowe fotki to dopiero pewnie w weekend - dzisiaj goniłam jak chart, musiałam być w domu o 17. Zabrałam Farcika jadąc z pracy, zawiozłam do weta do Katowic, potem z Katowic odwiozłam malucha do Sosnowca i znowu do Katowic, do domu. Nawet nie myślałam o fotach. Postaram się coś pstryknąć w weekend. Jak dojdzie kaska i dokumenty Farcika potwierdzę.

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yolanovi napisał(a):
kawał nie kawał ale groźny jest:evil_lol: w lecznicy obszczekał groźnie i labka i bernenczyka, żadnego się nie bał:cool3:

A co się będzie bał? Nie wzrost świadczy o wielkości...hihihi...
Mój jamniorek waży 6500kg, a każdego innego psiaka najchętniej by zgładził - i nie robi Mu różnicy, czy "przeciwnik" waży 7, czy 70 kg....

Posted

DORA1020 napisał(a):
Wyslalam do yolanovi karte leczenia Farcika,wyslalam priorytetem,wiec jutro powinna otrzymac.
I wyslalam kase,ktora byla na moim koncie dla Farcika-88zl.
Yolanovi potwierdz jak otrzymasz.

Karta leczenia Farcika dotarła i mam juz na koncie 88 zł dla Malucha. Dzięki :)

Posted

Farcik ma się dobrze. Rozrabia u mojej mamy. Kotkę zaczepia do zabawy ale to jest stateczna już dama i zazwyczaj go ofuknie, a maluch sie boi. Na dwór wychodzi ale zaraz szybko ucieka do domu bo zimno. Wczoraj u babci był mój syn i wybawił malucha tak porządnie, że ten potem zasnął. Na razie nie mam fotek. Planuję pojechac do mamy w sobotę z synem i porobic małemu zdjęcia, tak żeby mozna było do ogłoszeń dodać. Mam nadzieje, że sie uda. Pozdrawiamy cieplutko wszystkich

Posted

Dziewczyny jest problem z DT Farcika - [SIZE=2]mały już drugą noc nie daje spać, ma jakieś problemy żołądkowe, mimo tego, że dostaje dobra karmę. Mama jest przemęczona, niestety przerosło ją to. Ja nie mogę wziąc małego do siebie na DT bo mam 2 duże psy i przez co namniej 9 godzin nie ma nikogo w domu. Pomóżcie!!!! Musimy mu szukac nowego DT.

Posted

:calus::iloveyou::modla::modla:odwiedzam Farcika kochani .....o matenko , moze onci jakies robale ma jeszcze bidus , przeciez byl tak schorowany ....:shake::shake:biduniek cudny , ciociu Yolunovi , pisz mi prosze adres na pw , moze bede mogla jakos pomoc zajrzec czasm do twej mamy, pracuje w godz rannych , mieszkam blisko marketu auchan

Posted

może to tylko chwilowe, maluch musi sie przyzwyczaić do innego jedzenia oby mu szybko przeszło ale i tak
szukamy nowego DT dla maluszka
pytajcie znajomych musimy mu coś znaleźć
prosimy też o fotki malucha do ogloszeń

Posted

szukajmy DT dla malucha. rozmawiałam z mamą, trochę ja ugadałam na razie. będę jutro u Farcika, zrobię foty, jeszcze porozmawiam, cos doradze. trzeba podejśc do problemu na spokojnie