yolanovi Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 nowe fotki to dopiero pewnie w weekend - dzisiaj goniłam jak chart, musiałam być w domu o 17. Zabrałam Farcika jadąc z pracy, zawiozłam do weta do Katowic, potem z Katowic odwiozłam malucha do Sosnowca i znowu do Katowic, do domu. Nawet nie myślałam o fotach. Postaram się coś pstryknąć w weekend. Jak dojdzie kaska i dokumenty Farcika potwierdzę. Quote
diana79 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 super to czekam na fotki jak będą to wrzucę je do ogłoszeń :) Quote
yolanovi Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 napiszę jeszcze, że Farcik waży całe 5 kg i 200 g :) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 yolanovi napisał(a):napiszę jeszcze, że Farcik waży całe 5 kg i 200 g :) No to "kawał faceta" z Niego:):):) Quote
yolanovi Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 kawał nie kawał ale groźny jest:evil_lol: w lecznicy obszczekał groźnie i labka i bernenczyka, żadnego się nie bał:cool3: Quote
Becia Lublin Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 wspaniałe wiadomości !!!! Farcik musisz być groźny, w końcu jesteś facetem :) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 yolanovi napisał(a):kawał nie kawał ale groźny jest:evil_lol: w lecznicy obszczekał groźnie i labka i bernenczyka, żadnego się nie bał:cool3: A co się będzie bał? Nie wzrost świadczy o wielkości...hihihi... Mój jamniorek waży 6500kg, a każdego innego psiaka najchętniej by zgładził - i nie robi Mu różnicy, czy "przeciwnik" waży 7, czy 70 kg.... Quote
yolanovi Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 DORA1020 napisał(a):Wyslalam do yolanovi karte leczenia Farcika,wyslalam priorytetem,wiec jutro powinna otrzymac. I wyslalam kase,ktora byla na moim koncie dla Farcika-88zl. Yolanovi potwierdz jak otrzymasz. Karta leczenia Farcika dotarła i mam juz na koncie 88 zł dla Malucha. Dzięki :) Quote
yolanovi Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Farcik ma się dobrze. Rozrabia u mojej mamy. Kotkę zaczepia do zabawy ale to jest stateczna już dama i zazwyczaj go ofuknie, a maluch sie boi. Na dwór wychodzi ale zaraz szybko ucieka do domu bo zimno. Wczoraj u babci był mój syn i wybawił malucha tak porządnie, że ten potem zasnął. Na razie nie mam fotek. Planuję pojechac do mamy w sobotę z synem i porobic małemu zdjęcia, tak żeby mozna było do ogłoszeń dodać. Mam nadzieje, że sie uda. Pozdrawiamy cieplutko wszystkich Quote
Ty$ka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Farcik mnie niesamowicie rozbraja :D Ktoś będzie strasznym szczęściarzem, jeśli go zaadoptuje ;) Quote
iwonamaj Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 O, to dobrze, że wszystko ok...Czekamy na zdjęcia i też pozdrawiamy... Quote
diana79 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Farciku ale miałeś farta że trafiłeś na taki super domowy DT i to w ostatniej chwili przed tymi mrozami... Quote
yolanovi Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Dziewczyny jest problem z DT Farcika - [SIZE=2]mały już drugą noc nie daje spać, ma jakieś problemy żołądkowe, mimo tego, że dostaje dobra karmę. Mama jest przemęczona, niestety przerosło ją to. Ja nie mogę wziąc małego do siebie na DT bo mam 2 duże psy i przez co namniej 9 godzin nie ma nikogo w domu. Pomóżcie!!!! Musimy mu szukac nowego DT. Quote
Nadziejka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 :calus::iloveyou::modla::modla:odwiedzam Farcika kochani .....o matenko , moze onci jakies robale ma jeszcze bidus , przeciez byl tak schorowany ....:shake::shake:biduniek cudny , ciociu Yolunovi , pisz mi prosze adres na pw , moze bede mogla jakos pomoc zajrzec czasm do twej mamy, pracuje w godz rannych , mieszkam blisko marketu auchan Quote
yolanovi Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ewuniu, adres na PW wysłałam. bardzo dziękuję za ofertę pomocy. Quote
diana79 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 może to tylko chwilowe, maluch musi sie przyzwyczaić do innego jedzenia oby mu szybko przeszło ale i tak szukamy nowego DT dla maluszka pytajcie znajomych musimy mu coś znaleźć prosimy też o fotki malucha do ogloszeń Quote
yolanovi Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 szukajmy DT dla malucha. rozmawiałam z mamą, trochę ja ugadałam na razie. będę jutro u Farcika, zrobię foty, jeszcze porozmawiam, cos doradze. trzeba podejśc do problemu na spokojnie Quote
diana79 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Farcik bądź grzeczny i nie sprawiaj problemów Pani a my szukamy DT i DS Quote
Ty$ka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ajć, to się narobiło :(. Byliście z powodu rewolucji żołądkowych u WETa? Quote
Recommended Posts