Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::loveu::buzi::modla::modla::modla::modla::modla::modla:o matenkoooooooooooo to i ja bym chetnie pomogla przy maluszku cioteczkooooooooooooo:loveu::loveu::loveu:

Posted

Widzę, że podczas mojej nieobecności bardzo dużo się wydarzyło...
Dziewczyny, gdzie robicie ogłoszenia? Ktoś robi na tych stronkach?

1-alegratka
2-gumtre
3-tablica
4-morusek
5-adopcja psa
6-kupie psa
7-nasze zwierzaki
8-oddam psa
9-przygarnij zwierzaka
10-cafeanimal
11-psy pl
12-animalia
13-oglaszamy24.pl
14-pajeczyna.pl
15-kupsprzedaj.pl
16-lento.pl
Bo jak nie, to mogę zrobić ja.
A zdjęcia Farcika są śliczne!!!

Posted

[quote name='ludka']Bedzie, jak po niego przyjade ;)

bardzo dziekuję :) to byłoby cudownie jakby się dało wszystko zgrać:multi:
yolanovi może być juro?
ciotki zgadajcie się jakoś proszę bo tak zimno na dworze :(
podaję kontakt do Dory Magdy

tel
664500434
mail: [email protected]

Posted

Jutro raczej psiak przenocowalby u mnie i w niedziele na spokojnie do Sosnowca. Mniej meczaca opcja niz Wawa-Lublin-Wawa-Sosnowiec-Wawa :)

Posted

ludka napisał(a):
Jutro raczej psiak przenocowalby u mnie i w niedziele na spokojnie do Sosnowca. Mniej meczaca opcja niz Wawa-Lublin-Wawa-Sosnowiec-Wawa :)

Ludka jesteś niesamowita:loveu::multi:

Posted

Ale się tu super dzieje!!! Dziewczyny, jesteście super!!! Być może to ostatnia zimna noc dla Farcika:), a potem jeszcze nocleg w samej stolicy...oho, ho ho....
A dalej już w domku i to z koleżanką koteczką:):):)....

Posted

jestem dziewczyny. w niedziele nie mam auta, dopiero wieczorem. przywieźcie malucha do mnie, do katowic a ja go wieczorem dowiozę do mamy. co mały będzie potrzebował? smyczkę, obróżkę? żarełko mu kupie, kocyk dla niego mam. jakieś podkłady chyba też się przydadzą?ja nie mam za bardzo doświadczenia z maluchami, u mnie psy dorosłe.

Posted

[quote name='Becia Lublin']transport już jest załatwiony ... ja zabiorę go ze Szczebrzeszyna i dowiozę do Lublina ... czekamy tylko na kontakt od yolanovi

Becia - wysłałam Ci mój tel. na pw. jutro do Ciebie zadzwonię, tak ok. 09.00

Posted

No, podklady jak najbardziej, bo to jakos szczeniaki szybko lapia ;)
Ja przyjade do Katowic. Jeszcze pomysle, ktorym pociagiem. Moze byc 10 rano na dworcu?

Posted

ludka napisał(a):
No, podklady jak najbardziej, bo to jakos szczeniaki szybko lapia ;)
Ja przyjade do Katowic. Jeszcze pomysle, ktorym pociagiem. Moze byc 10 rano na dworcu?

ludka, daj i na pw Twój telefon, zadzwonię jutro do Ciebie i umówimy się na niedzielę, tzn. dzisiaj zadzwonię tylko w dzień. już północ minęła ;)

Posted

wspaniale bardzo sie cieszę że wszystko się tak dobrze układa:multi::multi::multi:
trzymam kciuki za podróż !
bardzo Wam dziekuję za ratunek dla tego malucha :loveu::multi:

Posted

:loveu:Wspaniale cioteczki:loveu::loveu::loveu:

Szeleczki zawsze lepsze dla malucha bo on bedzie swiata ciekawy i bedzie ciagnal a w szeleczkach lepiej go utrzymac i nie trzeba dusic obroza. To takie moje skromne zdanie .

Posted

szeleczki ze smyczką, podkłady, zabaweczki i jedzonko czekaja na malucha. mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko z transportem. czy mały ma książeczkę, jakieś szczepienia i jakieś lekarstwa do brania na teraz?