pikola Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Zagladam do kochanego staruszka:loveu: Cioteczkom zycze milego dzionka:lol: Quote
nukujek Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 i z okazji Dnia Kobiet kochane cioteczki:Rose::Rose::Rose: oraz :tort: a także:knajpa:;) Quote
danusiadanusia Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 dziękujemy za życzeniu Asiu! wczoraj miałam problem z internetem, ale dzisiaj witam się z rana :):) Quote
danusiadanusia Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 [quote name='[email protected]']witam się u was kawka się robi[/QUOTE] Witaj :):)przepraszam, ale już po :):) na drugą zaproszę Ciebie :):): Quote
storozak Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Cioteczki mam jeden pakiet ogłoszeń do wykorzystania. Wiem, że Barry ma, ale może macie jakiegoś psiaka, którego można ogłosić?? Quote
Igiełka Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Witamy Danusię i Cioteczki :) dopiero dotarłam do Barrysia :) Quote
storozak Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 uffff udało się:) Dogo nie chciało dzisiaj współpracować:( Quote
kinga_kinga7 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 [quote name='storozak']uffff udało się:) Dogo nie chciało dzisiaj współpracować:([/QUOTE] no..ale już jest ok i podnosimy na noc Barusia:loveu: Quote
[email protected] Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 (edited) o widzę ze sama nie piję to na zdrówko wiadomo co u Barrego słychac? Edited March 11, 2012 by [email protected] Quote
storozak Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 aida to trochę przesadziłaś z tym rankiem:D Przecież to noc jeszcze:D:D:D:D Quote
danusiadanusia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 witajcie:) ja dzisiaj przyspałam, miałam zaległego Kazimierza - sąsiada, położyłam się prawie nad ranem, jestem już po kawce:) czekam dzisiaj na zdjęcia schroniskowego koszyczka ( dodam, że pustego!!! i działam z bazarkiem ) już proszę wszystkie cioteczki o gotowość, zresztą myślę, że osoby, które zameldowały się w Białej Podlaskiej nie zawiodą :):) Quote
karolkamadry Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 A czy Barry idzie dzisiaj na spacerek? Quote
danusiadanusia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 w każda niedzielę przychodzą wolontariusze więc dzisiaj spacer obowiązkowo musi być, chyba, że chłopak zrezygnuje sam, ale dziewczyny mają dar przekonywania :):) jestem dobrej myśli ;):) Quote
danusiadanusia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 kochani zapraszam na bazarek cegiełkowy dla naszych psiaków [url]http://www.dogomania.pl/threads/224416-WRZUĆ-KRÓLICZKA-DO-KOSZYCZKA-–-bazarek-świąteczno-cegiełkowy-dla-psów-z-Białej-Pod[/url] Quote
Igiełka Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Odwiedzam Barrego, popijam kawkę i cieszę się że dzisiaj wspólnie z wolontariuszami ten wyjątkowy psiak sobie pospacerował :) bazarus the best :) Quote
danusiadanusia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 zapraszam na kawusię i bazarek cegiełkowy dla braci mniejszych z Białej Podlaskiej, link w postach wyżej :):):) Quote
danusiadanusia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='storozak']Kawka się robi a bazarek pierwsza klasa:)[/QUOTE] dzięki, proszę zaglądaj tam, bo ja nie bardzo mogę w dzień;) Asia pojechała, Karoliny nie ma:( tylko Ty z Igiełką mi zostajecie) ściska mocno:):) Quote
aida Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='danusiadanusia']dzięki, proszę zaglądaj tam, bo ja nie bardzo mogę w dzień;) Asia pojechała, Karoliny nie ma:( tylko Ty z Igiełką mi zostajecie) ściska mocno:):)[/QUOTE] No i proszę wredota 100 % Quote
Recommended Posts