Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania z poznania napisał(a):
Znowu :mdleje:?? Szafa czy biurko :diabloti:

Łopatka.
Mnie nie było bo byłam z Rafciem na szczepieniu a jak zostają z BB to wszystko im wolno :mad:.

Posted

BeaBono napisał(a):
Terierka Rafcia.

ps. Sol sobie dziś nabiła guza giganta, kiedy ganiała po całym domu ze spanielami.

KateBono napisał(a):
Na prawej łopatce Solinka ma guz wielkości dużego jaja kurzego.

o kurczé, biedna Sol! Kto to jest Sol? Sunia rezydentka?

BeaBono napisał(a):
Diego o 13.oo pojechał do ds.

Opis warunków brzmi dobrze, reszta wyjdzie w praniu jak Diego podrosnie i okaze sié co z niego za ziólko :ppp Oby nie byl agresorkiem i zylw symbiozie z rodziná a oni dbali o niego tak, jak teraz mówiá. Bea, Elunia pewnie pisala w sprawie papierów, umowy fundacyjnej? Masz kopié czy slac?

Posted (edited)

emilia2280 napisał(a):

Sol to nasza tymczasowiczka mix amstafa , ma teraz rok i miesiąc( przyjechała z przytuliska Dopiewo jak miała 4 tygodnie bo mamusia lub szczur odgryzł jej ogonek i baliśmy się ,że zostanie zagryziona )

Wszystko co potrzebne do adopcji chłopaka to elik nam przesłała.

Edited by KateBono
Posted

Sol to amstaff suchedniowski :evil_lol:, matka amstafka, ojciec NN :cool3:, wyszedł taki boksio-amstaff.

KateBono, masz może gdzieś na wierzchu to zdjęcie ze słynną miną :razz:?

Posted (edited)

KateBono napisał(a):
Sol to nasza tymczasowiczka mix amstafa , ma teraz rok i miesiąc( przyjechała z przytuliska Dopiewo jak miała 4 tygodnie...

To trochu Ci się zasiedział ten tymczas :evil_lol:

Co u Diego?

Edited by elik
Posted

Napisałam do dusje na pw. O ile mnie pamięć nie myli, to cioteczka dusje mieszka w Holandii. Zapytałam, czy cioteczka robi wizyty poadopcyjne i czy mogłybyśmy liczyć na jej pomoc w razie gdyby urwał się kontakt z domkiem.

Posted

A ja dzisiaj miętoliłam Sida :), jest przesłodki, te uszka aksamitne...... Ale zdecydowanie bardziej niż mizianiem był zainteresowany walką z Rafciem :mad:, biją się cały czas, jak jeden skończy to drugi już leci, Rafcio ciach Sida za ucho, Sid Rafcia za kudełki, nie wiem czy chociaż minutę razem bez zapasów było :evil_lol::cool3:

Posted

natalia. napisał(a):
Tak, miał być. dziewczyny nie chcą jednak, żeby piesek jechał za granicę, no i pani zaczęła się robić nieprzyjemna, kiedy jej odmówiono psa :)

A w którym to kraju takie naprzyjemne panie mieszkają?
Może to ta sama, która dzwoniła do mnie w sprawie 4-miesięcznej spanielki Tekilki?
Młoda dziewczyna, pochodzi z Oławy, studiuje w Niemczech.

Posted

natalia. napisał(a):
Tak, miał być. dziewczyny nie chcą jednak, żeby piesek jechał za granicę, no i pani zaczęła się robić nieprzyjemna, kiedy jej odmówiono psa :)

no babsko tak namolne ze Ela wielokrotnie i to samo jej mówila ze niekastrowanego rasowego nie dostanie, jak chce to wysterylizowanego a ta swoje. ona chce i juz. to akurat najgorszy argument jak sié ktos ubiega o psa ;/

Posted

Boleslawiec dostaje inny spaniel, Asia poprosi kogos o sprawdzenie domu, moze uda sié wyadoptowac doroslego psiaka.

Dla Sida jest - wydaje sié fajny - dom w Bydgoszczy. Jakies mádre nicki znacie z Bydgoszczy albo okolic?

Posted

emilia2280 napisał(a):
Boleslawiec dostaje inny spaniel, Asia poprosi kogos o sprawdzenie domu, moze uda sié wyadoptowac doroslego psiaka.

Dla Sida jest - wydaje sié fajny - dom w Bydgoszczy. Jakies mádre nicki znacie z Bydgoszczy albo okolic?

Emilko jasne, że znamy. Jest na dogo trochę wolontariuszy z Bydgoszczy.
Poza tym mam tam psiapsiółkę, psiarę, poznałysmy się na forum spanielowym, ale utrzymujemy ze sobą stały kontakt. Nawet Sylwestra razem spędziłysmy kilka razy.
Podaj proszę adres, zapytam czy to blisko niej. Wiem, że ma teraz sesję, ale gdyby było niedaleko, to w ramach relaksu może mogłaby się przejść na wizytę. ;)