Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 663
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zalinkowany bannerek, niżej kod do wklejenia do np. podpisu, trzeba tylko usunąć spacje.

[ u r l=ht t p :/ / w w w.d ogomania.pl/threads/220234-Chory-stary-wi%C4%99c-mo%C5%BCna-wy rzuci%C4%87-...-ma%C5%8 2y-sznaucerek-w-schronisku-nie-prze %C5%BCyje.][I M G] ht tp:// i945.photo bu cket.com/albu ms/ad292/HelloKally/Sznaucereczek.jpg[/ I M G][/ u r l]

Posted

[quote name='HelloKally']Zalinkowany bannerek, niżej kod do wklejenia do np. podpisu, trzeba tylko usunąć spacje.

[ u r l=ht t p :/ / w w w.d ogomania.pl/threads/220234-Chory-stary-wi%C4%99c-mo%C5%BCna-wy rzuci%C4%87-...-ma%C5%8 2y-sznaucerek-w-schronisku-nie-prze %C5%BCyje.][I M G] ht tp:// i945.photo bu cket.com/albu ms/ad292/HelloKally/Sznaucereczek.jpg[/ I M G][/ u r l]

Dziękuję kochana za taki cudowny banerek :)
Za chwilkę sobie go wrzucę do podpisu :)
tylko musze pomyśleć jak to wszystko pomieścić co mam :)

Posted

Cioteczki, częstujcie się ślicznym banerkiem :)
Musimy chłopaka pokazać światu i wyleczyć i nowy domek znaleźć.

Już się nie mogę doczekać wyjazdu do przytuliska do Opalenicy, dzisiejszy dzień w pracy będzie się dłużył...

Posted

Akrum napisał(a):
Emma, będzie dobrze :)

coś ostatnio mamy "szczęście" do chorych psiaków z przytuliska.Najpierw pogryziony Kubuś u mnie, potem zagłodzona Kali,potem Luna, Tina po wypadku, teraz u mnie Czili z nużycą i teraz znów chory sznupek...

Takie w pierwszej kolejności potrzebują pomocy fajnie, że nam się udaje je uratować i trafiają do super domków Tak trzymać!!!

Posted

Jak zabierzecie maluszka Cioteczki to zaraz bardzo proszę zdać relację bo myślę,że wszyscy,którzy kibicują maluszkowi z niecierpliwością czekają.Ja go dla siebie nazwałam Manutek bo taki malutki i taki bardzo biedny.A więc czekam na Manutkowe wieści.

Posted

I ja zawitałam do Prezesa, oczywiście dzięki podpisowi Małejwaszki:)

Strasznie sie cieszę, ze mały znalazł DT, dziękujemy Emma :loveu:

Trzymam za niego kciuki :kciuki:

Posted

no i jak? Prezes juz u Emmy? :)

a tak po cichutku i Broń Boże nie po to by wywoływac dyskusję, ino dlatego, że mnie to zaintrygowało

Akrum napisał(a):
450 zł + 60 zł dopłata do karmy

opieka jest tam super, kojce w budynku ocieplonym, ogrzewanym, ale nie podołamy w utrzymaniu psiaka + leczeniu

opieka super, kojec ogrzewany, ale... 510 zł??? za miesiąc???? i co to znaczy 60 zł dopłata do karmy? toż taki maluch nawet tyle karmy nie przeje!

Posted

jambi napisał(a):
no i jak? Prezes juz u Emmy? :)

a tak po cichutku i Broń Boże nie po to by wywoływac dyskusję, ino dlatego, że mnie to zaintrygowało

opieka super, kojec ogrzewany, ale... 510 zł??? za miesiąc???? i co to znaczy 60 zł dopłata do karmy? toż taki maluch nawet tyle karmy nie przeje!

U Emmy Prezes ma BDT- te 510zł to była cena ze ewentualny hotel

Posted

chyba z dzisiejszego wyjazdu po chłopaka nici :-(
telefonu do tej pory nie było... czekamy nadal...
w lecznicy dziś był młyn i nie było można odebrać chłopaka, eh...