malawaszka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 zerduszko napisał(a):Prezes fajnie, tylko żeby się to nie zemściło :D hahha dokładnie, ale Prezes mi się podoba! Quote
Pyrdka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Jak tylko pieniążki wpłyną na konto dam znać. Wielkie dzięki.Może być Prezesik. Emma masz pierwszeństwo w nadaniu imienia. Quote
anorektyczna.nerka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Zalinkowany bannerek, niżej kod do wklejenia do np. podpisu, trzeba tylko usunąć spacje. [ u r l=ht t p :/ / w w w.d ogomania.pl/threads/220234-Chory-stary-wi%C4%99c-mo%C5%BCna-wy rzuci%C4%87-...-ma%C5%8 2y-sznaucerek-w-schronisku-nie-prze %C5%BCyje.][I M G] ht tp:// i945.photo bu cket.com/albu ms/ad292/HelloKally/Sznaucereczek.jpg[/ I M G][/ u r l] Quote
Akrum Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='HelloKally']Zalinkowany bannerek, niżej kod do wklejenia do np. podpisu, trzeba tylko usunąć spacje. [ u r l=ht t p :/ / w w w.d ogomania.pl/threads/220234-Chory-stary-wi%C4%99c-mo%C5%BCna-wy rzuci%C4%87-...-ma%C5%8 2y-sznaucerek-w-schronisku-nie-prze %C5%BCyje.][I M G] ht tp:// i945.photo bu cket.com/albu ms/ad292/HelloKally/Sznaucereczek.jpg[/ I M G][/ u r l] Dziękuję kochana za taki cudowny banerek :) Za chwilkę sobie go wrzucę do podpisu :) tylko musze pomyśleć jak to wszystko pomieścić co mam :) Quote
Akrum Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Cioteczki, częstujcie się ślicznym banerkiem :) Musimy chłopaka pokazać światu i wyleczyć i nowy domek znaleźć. Już się nie mogę doczekać wyjazdu do przytuliska do Opalenicy, dzisiejszy dzień w pracy będzie się dłużył... Quote
Emma53 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Akrum napisał(a):Emma, będzie dobrze :) coś ostatnio mamy "szczęście" do chorych psiaków z przytuliska.Najpierw pogryziony Kubuś u mnie, potem zagłodzona Kali,potem Luna, Tina po wypadku, teraz u mnie Czili z nużycą i teraz znów chory sznupek... Takie w pierwszej kolejności potrzebują pomocy fajnie, że nam się udaje je uratować i trafiają do super domków Tak trzymać!!! Quote
Akrum Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 wiem, ale czasami się zastanawiam - skąd na to brać kasę? jak wyjdziemy z jednych długów, to popadamy w kolejne i tak w kółko... Quote
Akrum Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 jeszcze 3 godziny i 10 minut i wyjeżdżamy po ciebie chłopaku :) już się nie mogę doczekać, już siedzę w pracy jak na szpilkach... Quote
Anula Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Jak zabierzecie maluszka Cioteczki to zaraz bardzo proszę zdać relację bo myślę,że wszyscy,którzy kibicują maluszkowi z niecierpliwością czekają.Ja go dla siebie nazwałam Manutek bo taki malutki i taki bardzo biedny.A więc czekam na Manutkowe wieści. Quote
Akrum Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 jasne, jasne - na pewno od razu któraś z nas coś napisze :) Quote
Pyrdka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Na Prezesika -Manutka wpłynęły pieniążki od: AniaGucio 40,00 jaguska 99,00 Bożeny J... z fb 50,00 Pięknie dziękujemy:loveu: Quote
kasjas Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 I ja zawitałam do Prezesa, oczywiście dzięki podpisowi Małejwaszki:) Strasznie sie cieszę, ze mały znalazł DT, dziękujemy Emma :loveu: Trzymam za niego kciuki :kciuki: Quote
jambi Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 no i jak? Prezes juz u Emmy? :) a tak po cichutku i Broń Boże nie po to by wywoływac dyskusję, ino dlatego, że mnie to zaintrygowało Akrum napisał(a):450 zł + 60 zł dopłata do karmy opieka jest tam super, kojce w budynku ocieplonym, ogrzewanym, ale nie podołamy w utrzymaniu psiaka + leczeniu opieka super, kojec ogrzewany, ale... 510 zł??? za miesiąc???? i co to znaczy 60 zł dopłata do karmy? toż taki maluch nawet tyle karmy nie przeje! Quote
Juldan Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 jambi napisał(a):no i jak? Prezes juz u Emmy? :) a tak po cichutku i Broń Boże nie po to by wywoływac dyskusję, ino dlatego, że mnie to zaintrygowało opieka super, kojec ogrzewany, ale... 510 zł??? za miesiąc???? i co to znaczy 60 zł dopłata do karmy? toż taki maluch nawet tyle karmy nie przeje! U Emmy Prezes ma BDT- te 510zł to była cena ze ewentualny hotel Quote
Pyrdka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Prezesa jeszcze nie mamy. Czekamy na telefon. W lecznicy młyn. Quote
Akrum Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 chyba z dzisiejszego wyjazdu po chłopaka nici :-( telefonu do tej pory nie było... czekamy nadal... w lecznicy dziś był młyn i nie było można odebrać chłopaka, eh... Quote
malawaszka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 to pewnie też nic nie wiecie jak jego stan? Quote
Akrum Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 niestety nie :-( rozmawiałam tylko chwilkę na temat odbioru w czasie między cesarką a wyjazdem w teren... Quote
Bogusik Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Kurczę,to plany się pokrzyżowały i maluch nadal w schronie... Quote
malawaszka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 ale on chyba nie jest w schronisku tylko w lecznicy tak? Quote
Recommended Posts