Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musimy poczekać, żeby ta zoperowana była 100 % sprawna.Chirurg ortopeda z lecznicy na Powstańców mówił, że najlepiej robić drugą po ok. 2 miesiącach,m.in. ze względu na przerwę między narkozami+ uzyskanie jak najlepszej sprawności łapy już zoperowanej.Zobaczymy, jak będzie u Abiego. Na razie czeka nas jeszcze zdjęcie szwów około 3 marca.

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szwy na miejscu, łapka się goi:)Dobrze, że z kołnierzem nie walczył, bo raczej by wygrał:)
W sobotę zdjęcie szwów, panie wetki stwierdziły, że zrobią to same, nie trzeba go nigdzie wozić.Muszę któregoś dnia wygospodarować czas i odwiedzić rekonwalescenta...

Posted

[quote name='schroniskowiec']Bardzo niepokojące wiadomości dziś do mnie dotarły.Niepokojące dla aktualnie 140 psów i dla wielu takich psów, jak Abi, które zostały wyprowadzone z poważnych problemów dzięki wysiłkom jednej osoby.[/QUOTE]

A o co się dzieje ?

Posted

[quote name='schroniskowiec']Szwy na miejscu, łapka się goi:)....Muszę któregoś dnia wygospodarować czas i odwiedzić rekonwalescenta...[/QUOTE]
i zrobić kilka fotek ;) :D. Może wetki coś znowu pstrykną ? :lol:

Posted

[quote name='xidna']i zrobić kilka fotek ;) :D. Może wetki coś znowu pstrykną ? :lol:[/QUOTE]

Och Ty szyderco, Brutusie :) ;)
Trzymajmy kciuki w sobotę za panie wetki i zdejmowanie szwów, bo Abi bardzo jest przewrażliwiony na punkcie tych swoich łapek przez to, że tak długo go bolały.

Posted

Abiego trzeba pokazywać wszem i się nim zachwycać wobec ;) I dla tego te fotki, nie że ja ciekawa jestem :D
I jakby nie patrzeć reklama to podstawa :D

Posted

[quote name='xidna']Abiego trzeba pokazywać wszem i się nim zachwycać wobec ;) I dla tego te fotki, nie że ja ciekawa jestem :D
I jakby nie patrzeć reklama to podstawa :D[/QUOTE]

Wiem, wiem:) Sama lubię oglądać jego zdjęcia, a jeszcze bardziej lubię go oglądać na żywo.

Posted

[quote name='schroniskowiec']Wiem, wiem:) Sama lubię oglądać jego zdjęcia, a jeszcze bardziej lubię go oglądać na żywo.[/QUOTE]

Szkoda, że nie można zamontować Ci kamerki na czole ;) -moglibyśmy potem zobaczyć Abiego prawie na żywo :D

Posted

[quote name='schroniskowiec']Bardzo niepokojące wiadomości dziś do mnie dotarły.Niepokojące dla aktualnie 140 psów i dla wielu takich psów, jak Abi, które zostały wyprowadzone z poważnych problemów dzięki wysiłkom jednej osoby.[/QUOTE]
Czy ktoś mógłby się do tego odnieść??

Posted

[quote name='schroniskowiec']Basiu, z pewnych względów nie chcę tematu poruszać na tym wątku, więc wysyłam Tobie i każdemu, kto będzie zainteresowany, info na pw.[/QUOTE]

poproszę o informacje

Posted

fajnie, że Abi taki grzeczny i kołnierza nie rozwalił. Mój futrzak kiedyś po zabiegu zepsuł chyba cztery;-)
Mądry białasek, wie, że to dla jego dobra:-)

Posted

Świetnie, ale lepiej niech nie szaleje :D i lepiej niech się nie utuczy, bo każdy dodatkowy kilogram to dla łapek duże obciążenie :razz:
A fotki są? :mad:

Posted

[quote name='xidna']Świetnie, ale lepiej niech nie szaleje :D i lepiej niech się nie utuczy, bo każdy dodatkowy kilogram to dla łapek duże obciążenie :razz:
A fotki są? :mad:[/QUOTE]
Oho, strażnik Texasu czuwa:evil_lol:
Będą, będą, proszę o trochę czasu;)

Posted

Serdeczne podziękowania dla Kasi za pomoc przy zrobieniu zdjęć i filmików dla Abiego.
Abi jest zupełnie innym psem, niż był w schronisku.Męża Kasi, którego widział po raz pierwszy, przywitał serdecznie, dał buziaki:)