schroniskowiec Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Musimy poczekać, żeby ta zoperowana była 100 % sprawna.Chirurg ortopeda z lecznicy na Powstańców mówił, że najlepiej robić drugą po ok. 2 miesiącach,m.in. ze względu na przerwę między narkozami+ uzyskanie jak najlepszej sprawności łapy już zoperowanej.Zobaczymy, jak będzie u Abiego. Na razie czeka nas jeszcze zdjęcie szwów około 3 marca. Quote
xidna Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Jak tam Abi? Nie rozpracował szwów? ;) Jak mu się chodzi na nowej, lepszej nodze ? :D Quote
schroniskowiec Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Szwy na miejscu, łapka się goi:)Dobrze, że z kołnierzem nie walczył, bo raczej by wygrał:) W sobotę zdjęcie szwów, panie wetki stwierdziły, że zrobią to same, nie trzeba go nigdzie wozić.Muszę któregoś dnia wygospodarować czas i odwiedzić rekonwalescenta... Quote
schroniskowiec Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Bardzo niepokojące wiadomości dziś do mnie dotarły.Niepokojące dla aktualnie 140 psów i dla wielu takich psów, jak Abi, które zostały wyprowadzone z poważnych problemów dzięki wysiłkom jednej osoby. Quote
xidna Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='schroniskowiec']Bardzo niepokojące wiadomości dziś do mnie dotarły.Niepokojące dla aktualnie 140 psów i dla wielu takich psów, jak Abi, które zostały wyprowadzone z poważnych problemów dzięki wysiłkom jednej osoby.[/QUOTE] A o co się dzieje ? Quote
xidna Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='schroniskowiec']Szwy na miejscu, łapka się goi:)....Muszę któregoś dnia wygospodarować czas i odwiedzić rekonwalescenta...[/QUOTE] i zrobić kilka fotek ;) :D. Może wetki coś znowu pstrykną ? :lol: Quote
schroniskowiec Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='xidna']i zrobić kilka fotek ;) :D. Może wetki coś znowu pstrykną ? :lol:[/QUOTE] Och Ty szyderco, Brutusie :) ;) Trzymajmy kciuki w sobotę za panie wetki i zdejmowanie szwów, bo Abi bardzo jest przewrażliwiony na punkcie tych swoich łapek przez to, że tak długo go bolały. Quote
xidna Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Abiego trzeba pokazywać wszem i się nim zachwycać wobec ;) I dla tego te fotki, nie że ja ciekawa jestem :D I jakby nie patrzeć reklama to podstawa :D Quote
schroniskowiec Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='xidna']Abiego trzeba pokazywać wszem i się nim zachwycać wobec ;) I dla tego te fotki, nie że ja ciekawa jestem :D I jakby nie patrzeć reklama to podstawa :D[/QUOTE] Wiem, wiem:) Sama lubię oglądać jego zdjęcia, a jeszcze bardziej lubię go oglądać na żywo. Quote
xidna Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='schroniskowiec']Wiem, wiem:) Sama lubię oglądać jego zdjęcia, a jeszcze bardziej lubię go oglądać na żywo.[/QUOTE] Szkoda, że nie można zamontować Ci kamerki na czole ;) -moglibyśmy potem zobaczyć Abiego prawie na żywo :D Quote
basia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='schroniskowiec']Bardzo niepokojące wiadomości dziś do mnie dotarły.Niepokojące dla aktualnie 140 psów i dla wielu takich psów, jak Abi, które zostały wyprowadzone z poważnych problemów dzięki wysiłkom jednej osoby.[/QUOTE] Czy ktoś mógłby się do tego odnieść?? Quote
schroniskowiec Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='basia']Czy ktoś mógłby się do tego odnieść??[/QUOTE] Basiu, z pewnych względów nie chcę tematu poruszać na tym wątku, więc wysyłam Tobie i każdemu, kto będzie zainteresowany, info na pw. Quote
schroniskowiec Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 21 lutego wpłynęła kwota 60 złotych od Akrim, gapa jestem i wcześniej nie zauważyłam:oops: Akrim, dziękujemy bardzo:) Aktualizuję rozliczenie na 13 str. Quote
paros Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='schroniskowiec']Basiu, z pewnych względów nie chcę tematu poruszać na tym wątku, więc wysyłam Tobie i każdemu, kto będzie zainteresowany, info na pw.[/QUOTE] poproszę o informacje Quote
tinula Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 fajnie, że Abi taki grzeczny i kołnierza nie rozwalił. Mój futrzak kiedyś po zabiegu zepsuł chyba cztery;-) Mądry białasek, wie, że to dla jego dobra:-) Quote
schroniskowiec Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Najświeższe wiadomości są takie, że Abi już "normalnie" używa tej łapki, choć jeszcze trochę kuleje. Podobno humor mu dopisuje i ma szalony apetyt:) Quote
xidna Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Świetnie, ale lepiej niech nie szaleje :D i lepiej niech się nie utuczy, bo każdy dodatkowy kilogram to dla łapek duże obciążenie :razz: A fotki są? :mad: Quote
schroniskowiec Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='xidna']Świetnie, ale lepiej niech nie szaleje :D i lepiej niech się nie utuczy, bo każdy dodatkowy kilogram to dla łapek duże obciążenie :razz: A fotki są? :mad:[/QUOTE] Oho, strażnik Texasu czuwa:evil_lol: Będą, będą, proszę o trochę czasu;) Quote
schroniskowiec Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Serdeczne podziękowania dla Kasi za pomoc przy zrobieniu zdjęć i filmików dla Abiego. Abi jest zupełnie innym psem, niż był w schronisku.Męża Kasi, którego widział po raz pierwszy, przywitał serdecznie, dał buziaki:) Quote
Recommended Posts