Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia77']a hotelik u Astaroth ?, co prawda ja nic o nim nie wiem, prócz tego że chyba to tam jest w tej chwili
Saba - rotkowa 10cio letnia warszawianka i że hotelik jest domowy (chyba)

Obiecałam suni że dorzucę grosik, dopiszcie 30zł m-cznie ode mnie

Dzieki Kasiu, dopisuję :loveu::loveu:, znamy, znamy hotelik u Astaroth, były u niej nasze dwa psy: Barry i Niunia.

Posted

O banerek to poproszę kogos, bo sama nie potrafię :(
Iwonka załatwia hotelik, czekamy na wyniki rozmów, bo Sara już nie może czekać, ledwie chodzi.....

Ala spoza dogo coś deklaruje jako stała wpłatę :multi:

Posted

Beat2010 napisał(a):
Megii ,a skąd wiesz, że myślimy o Tobie :evil_lol:

Od Iwony:) ale ja jestem na razie w trakcie przeprowadzki i cokolwiek mogę powiedzieć na początku lutego.

Posted

W niedzielę Sara byla z nami na spacerze, chodzi wolniutko , stópki podwijają się, ale jest dzielna, trzeba było pomóc po spacerku zejść z wysokiego schodka i wejśc na równie wysokie posłanie. Zostały wymienione mokre koce, sunia i jej towarzystwo dostało jedzenie, zjadły po 3 miski, bardzo, bardzo głodne :( :(

Posted

Beat2010 napisał(a):
W niedzielę Sara byla z nami na spacerze, chodzi wolniutko , stópki podwijają się, ale jest dzielna, trzeba było pomóc po spacerku zejść z wysokiego schodka i wejśc na równie wysokie posłanie. Zostały wymienione mokre koce, sunia i jej towarzystwo dostało jedzenie, zjadły po 3 miski, bardzo, bardzo głodne :( :(

a jezuniu :(

ona w pomieszczeniu wewnętrznym jakimś mieszka?

Posted

Kasia77 napisał(a):
a jezuniu :(

ona w pomieszczeniu wewnętrznym jakimś mieszka?

tak, szczęscie , że ma możliwość wyjścia na wybieg, pom troche ogrzewane, ale wszystkie koce i szmaty na posłaniach z palet zawsze mokre

Posted

Beat2010 napisał(a):
O banerek to poproszę kogos, bo sama nie potrafię :(
Iwonka załatwia hotelik, czekamy na wyniki rozmów, bo Sara już nie może czekać, ledwie chodzi.....

wiadomo coś?
biedna mała, oby zdążyła...