Ra_dunia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 mshume napisał(a):Jaka kochana, tak się pcha do głasków. Czy ona jest ogłaszana? To przecież adopcyjny piesio. No właśnie, czy Izunia ma ogłoszenia? Teraz to trzeba się pospieszyć, żeby nie trafiła do boksów :( Quote
ocelot Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Nie Iza nie była ogłaszana, tylko na fb. Quote
Ra_dunia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 To co? Wykupić jej pakiecik ogłoszeń? Tylko jeszcze parę zdjęć by się przydało... ;) Quote
ocelot Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 rita60 napisał(a):ocelot czyli oba domki odpadły ? Ten z Torunia czeka na informacje że jest po sterylizacji Quote
AgnieszkaO Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ale przypadek weszłam po tytuł mnie zachęcił:) - domek z Torunia to chyba jest ode mnie:) Podesłałam rodzinie link do fb i dzisiaj p. Jola napisała o suczce która miała 7 szczeniąt, ale wychowała jedno. To chyba ta sama suczka:) Jeżeli to ta sama pani to wydaje się naprawdę ok, rozmawiałam z nią kilka razy. Możecie na mnie liczyć jeśli chodzi o wizytę PA:) Czy pani wspominała coś że wczesniej starała się o adopcję szczeniaka Molly (ale zdążył już znaleźć DS:)? Quote
ocelot Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 AgnieszkaO napisał(a):Ale przypadek weszłam po tytuł mnie zachęcił:) - domek z Torunia to chyba jest ode mnie:) Podesłałam rodzinie link do fb i dzisiaj p. Jola napisała o suczce która miała 7 szczeniąt, ale wychowała jedno. To chyba ta sama suczka:) Jeżeli to ta sama pani to wydaje się naprawdę ok, rozmawiałam z nią kilka razy. Możecie na mnie liczyć jeśli chodzi o wizytę PA:) Czy pani wspominała coś że wczesniej starała się o adopcję szczeniaka Molly (ale zdążył już znaleźć DS:)? Mi nie, chyba ze jak dzwoniła do schroniska. Quote
Gosiapk Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 czy Izunia już po sterylizacji wróciła do schroniska? Quote
ocelot Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Nie miałam Internetu. Izunia miała mieć sterylizację w tym tygodniu, dowiem się czy już po i jak się czuje maleńka. Quote
Gosiapk Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ocelot napisał(a):Nie miałam Internetu. Izunia miała mieć sterylizację w tym tygodniu, dowiem się czy już po i jak się czuje maleńka. Dzięki :) Quote
ocelot Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Tak maleńka już po sterylizacji. Pani z Torunia ma przyjechać po zdjęciu szwów. Quote
Gosiapk Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 ocelot napisał(a):Tak maleńka już po sterylizacji. Pani z Torunia ma przyjechać po zdjęciu szwów. Czyli Pani z Torunia się zdecydowała na adopcję na 100%? Quote
Ra_dunia Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Mam nadzieję, że Pani się nie rozmyśliła... A co z maluszkiem? Quote
ocelot Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 pani czeka na zdjęcie szwów. O maluszka się dowiem dzisiaj. Quote
ocelot Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 I tak... nie wiem czy Wam pisać... maluszek już w domku:) a Iza.... Podobno dzisiaj jedzie:) Quote
Energy Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='ocelot']I tak... nie wiem czy Wam pisać... maluszek już w domku:) a Iza.... Podobno dzisiaj jedzie:)[/QUOTE] :lol: Mam nadzieję, że będą szczęśliwe:lol: Quote
rita60 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='ocelot']I tak... nie wiem czy Wam pisać... maluszek już w domku:) a Iza.... Podobno dzisiaj jedzie:)[/QUOTE] To wspaniale...jak już będzie w domku,to napisz proszę,to zdejmę ogłoszenia. Quote
ocelot Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='rita60']To wspaniale...jak już będzie w domku,to napisz proszę,to zdejmę ogłoszenia.[/QUOTE] A pojechała:) dam im odsapnąć z dzien i zadzwonię Quote
rita60 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Wspaniale:multi:mam nadzieję,że już nikt cię nie skrzywdzi sunieczko. Quote
Gosiapk Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='ocelot']I tak... nie wiem czy Wam pisać... maluszek już w domku:) a Iza.... Podobno dzisiaj jedzie:)[/QUOTE] Takie wiadomości i jeszcze się zastanawia czy nam powiedzieć???!!! :mad: co za wredota z tej cioteczki ocelot :flop: ( ;) ) Quote
ocelot Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Gosiapk']Takie wiadomości i jeszcze się zastanawia czy nam powiedzieć???!!! :mad: co za wredota z tej cioteczki ocelot :flop: ( ;) )[/QUOTE] A bo się droczę z Wami:) Iza w pierwszej chwili była przestraszona, ale utulona się uspokoiła.... No nic poczekamy. ja przebieram nogami, ale chyba muszę z tel. poczekać. Quote
mshume Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Super :) Ja myślę,że skoro Pani przyjechała taki kawał drogi po psinkę, to już dobrze o niej świadczy :) Quote
ocelot Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='mshume']Super :) Ja myślę,że skoro Pani przyjechała taki kawał drogi po psinkę, to już dobrze o niej świadczy :)[/QUOTE] i ciagle do schroniska dzwoniła Quote
Recommended Posts