Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak czy siak, z niecierpliwością oczekujemy na Odiego. Mój syn cieszy się, ze nareszcie oprócz niego będzie jakiś facet w domu bo na razie jest 2:1 na korzyść "bab" :-)

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='[email protected]']nie bój się ja myślę ze śmiało poradzisz sobie z pieskiem po kastracji;)[/QUOTE]

Dziękuję za wsparcie Pani Agato:-).Cieszę się ze Kaja i jej synek tak szybko znależli nowe domki. Bardzo im kibicowałam, szczególnie że to pieski z prawie moich rodzinnych stron:-).
Jeśli Odi będzie kastrowany w Gorzowie to zrobimy to w piątek, tak aby przez weekend móc go bacznie obserwować. Moze jeszcze uda mi się dostać z dzień czy dwa urlopu po weekendzie.

Posted

[B]najmocniej przepraszam za offa, ale szukam ratunku dla Rawskich psów:( a obecnie dla suni [U]mix rhodesian[/U] :(:( zobaczcie i jak możecie ślijcie dalej
dziękuję i przepraszam:)[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/220381-*Rawa-Mazowiecka*-sunia-mix-rhodesian-%C5%9Bpi-na-klatce-schodowej-PILNIE-DT-i-sterylka[/url]

Posted

Raczej konieczny będzie kołnierz,mój tymczasowicz przechodził 10 dni w kołnierzu oprócz spacerków ale i tak musiałam go podciągać na szelkach do góry aby nie zaglądał do swoich klejnotów.W każdym razie na noc kołnierz obowiązkowo.

Posted

Kochani, Odi jutro - czyli w sobotę, jedzie na kastrację bezpośrednio ze schronu. Będzie miał zrobione badanie krwi przez zabiegiem i w lecznicy zostanie do momentu wyjazuy do DT. Jeśli damy radę organizacyjnie, pojedzie do lecznicy po wizycie w salonie, jeśli nie - ogarniemy chłopaka w klinice, tam też jest psi fryzjer.
Musiałyśmy niestety poczekać na wolne miejscew klinice i trochę się wszystko obsunęło, ale już chyba wszystko nareszcie się prostuje :)

Posted

Dodam jeszcze - dla IVV przede wszystkim, ale tez dla innych osób , które tą formą są zainteresowane, że na naszej stronie [url]www.zwierzakiwpotrzebie.pl[/url] można przez paypal przekazać dla Odiego pieniąchy, tylko BARDZO, BARDZO proszę o dopisek lub na priv info, że to dla Odiego :)

Posted

[quote name='mshume']Już wiem, wyjazd w pt wieczorem :)[/QUOTE]

Super. A czy wiadomo w jakich godzinach przewidywany jest przyjazd do Gorzowa? Trzeba będzie się też wymienić nr telefonów, żeby móc być w kontakcie z Panią, która przywiezie Odiego.

Posted

[quote name='Sara2011']Super. A czy wiadomo w jakich godzinach przewidywany jest przyjazd do Gorzowa? Trzeba będzie się też wymienić nr telefonów, żeby móc być w kontakcie z Panią, która przywiezie Odiego.[/QUOTE]

Dam znać dzisiaj wieczorem

Posted

[quote name='Kago']Kochani, Odi jutro - czyli w sobotę, jedzie na kastrację bezpośrednio ze schronu. Będzie miał zrobione badanie krwi przez zabiegiem i w lecznicy zostanie do momentu wyjazuy do DT. Jeśli damy radę organizacyjnie, pojedzie do lecznicy po wizycie w salonie, jeśli nie - ogarniemy chłopaka w klinice, tam też jest psi fryzjer.
Musiałyśmy niestety poczekać na wolne miejscew klinice i trochę się wszystko obsunęło, ale już chyba wszystko nareszcie się prostuje :)[/QUOTE]

Dziewczyny, czy to co wyżej jest napisane stało się rzeczywistością?????

Posted

[quote name='Sara2011']Dziewczyny, czy to co wyżej jest napisane stało się rzeczywistością?????[/QUOTE]

Sarunia,widać jak bardzo jesteś zaangażowana i przeżywasz przyjazd Odiego.Oby więcej takich dt!Myślę,że maluch będzie miał u Ciebie jak w raju!!!

Posted

[quote name='Bogusik']Sarunia,widać jak bardzo jesteś zaangażowana i przeżywasz przyjazd Odiego.Oby więcej takich dt!Myślę,że maluch będzie miał u Ciebie jak w raju!!![/QUOTE]

Ja siedzę jak na szpilkach i co chwilę wchodzę na wątek z nadzieją na nowe informacje. Już się nie mogę doczekać kiedy wyprzytulam i wymiziam małego stworka:-).