Sara2011 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Tak czy siak, z niecierpliwością oczekujemy na Odiego. Mój syn cieszy się, ze nareszcie oprócz niego będzie jakiś facet w domu bo na razie jest 2:1 na korzyść "bab" :-) Quote
Sara2011 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Dziewczyny, wracając do tematu kastracji, to ile czasu psiak musi być pod obserwacją non-stop po takim zabiegu? Quote
mshume Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Dobę i tę dobę spędzi w szpitaliku. My też się cieszymy,że Odi wyjdzie z tego więzienia i trafi do Was. Quote
[email protected] Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 nie bój się ja myślę ze śmiało poradzisz sobie z pieskiem po kastracji;) Quote
Sara2011 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='[email protected]']nie bój się ja myślę ze śmiało poradzisz sobie z pieskiem po kastracji;)[/QUOTE] Dziękuję za wsparcie Pani Agato:-).Cieszę się ze Kaja i jej synek tak szybko znależli nowe domki. Bardzo im kibicowałam, szczególnie że to pieski z prawie moich rodzinnych stron:-). Jeśli Odi będzie kastrowany w Gorzowie to zrobimy to w piątek, tak aby przez weekend móc go bacznie obserwować. Moze jeszcze uda mi się dostać z dzień czy dwa urlopu po weekendzie. Quote
piechcia15 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [B]najmocniej przepraszam za offa, ale szukam ratunku dla Rawskich psów:( a obecnie dla suni [U]mix rhodesian[/U] :(:( zobaczcie i jak możecie ślijcie dalej dziękuję i przepraszam:)[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/220381-*Rawa-Mazowiecka*-sunia-mix-rhodesian-%C5%9Bpi-na-klatce-schodowej-PILNIE-DT-i-sterylka[/url] Quote
[email protected] Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 piesek na początku nie dobiera się do szwu dopiero póżniej jak się zaczyna goic super że chcesz wziąc małego do siebie będę wam kibicowac Quote
Anula Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Raczej konieczny będzie kołnierz,mój tymczasowicz przechodził 10 dni w kołnierzu oprócz spacerków ale i tak musiałam go podciągać na szelkach do góry aby nie zaglądał do swoich klejnotów.W każdym razie na noc kołnierz obowiązkowo. Quote
Kago Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Kochani, Odi jutro - czyli w sobotę, jedzie na kastrację bezpośrednio ze schronu. Będzie miał zrobione badanie krwi przez zabiegiem i w lecznicy zostanie do momentu wyjazuy do DT. Jeśli damy radę organizacyjnie, pojedzie do lecznicy po wizycie w salonie, jeśli nie - ogarniemy chłopaka w klinice, tam też jest psi fryzjer. Musiałyśmy niestety poczekać na wolne miejscew klinice i trochę się wszystko obsunęło, ale już chyba wszystko nareszcie się prostuje :) Quote
Kago Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Dodam jeszcze - dla IVV przede wszystkim, ale tez dla innych osób , które tą formą są zainteresowane, że na naszej stronie [url]www.zwierzakiwpotrzebie.pl[/url] można przez paypal przekazać dla Odiego pieniąchy, tylko BARDZO, BARDZO proszę o dopisek lub na priv info, że to dla Odiego :) Quote
mshume Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Anja, kiedy trzeba dowieźć Odiego do Was? napiszę Ci też pw, bo może tu nie zaglądasz ;) Quote
Bogusik Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Dobrze,że wszystko rusza do przodu.Odi już jutro opuści schron...!!!Czekamy na jutrzejsze wiadomości. Quote
Akrum Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 jak się ciesze, że wszystko się pomyślnie układa :) powodzenia chłopaku, od teraz będzie już tylko lepiej :) Quote
Onaa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 A czy tutaj ktoś będzie zbierał pieniążki na Odiego ? Quote
mshume Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Tylko Anja się nie odzywa i nie wiem co z tym transportem Tomaszów- Gorzów :( na pw też mi nie odpisała... Quote
Sara2011 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='mshume']Już wiem, wyjazd w pt wieczorem :)[/QUOTE] Super. A czy wiadomo w jakich godzinach przewidywany jest przyjazd do Gorzowa? Trzeba będzie się też wymienić nr telefonów, żeby móc być w kontakcie z Panią, która przywiezie Odiego. Quote
Tymonka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Sara2011']Super. A czy wiadomo w jakich godzinach przewidywany jest przyjazd do Gorzowa? Trzeba będzie się też wymienić nr telefonów, żeby móc być w kontakcie z Panią, która przywiezie Odiego.[/QUOTE] Dam znać dzisiaj wieczorem Quote
Sara2011 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Kago']Kochani, Odi jutro - czyli w sobotę, jedzie na kastrację bezpośrednio ze schronu. Będzie miał zrobione badanie krwi przez zabiegiem i w lecznicy zostanie do momentu wyjazuy do DT. Jeśli damy radę organizacyjnie, pojedzie do lecznicy po wizycie w salonie, jeśli nie - ogarniemy chłopaka w klinice, tam też jest psi fryzjer. Musiałyśmy niestety poczekać na wolne miejscew klinice i trochę się wszystko obsunęło, ale już chyba wszystko nareszcie się prostuje :)[/QUOTE] Dziewczyny, czy to co wyżej jest napisane stało się rzeczywistością????? Quote
Bogusik Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Sara2011']Dziewczyny, czy to co wyżej jest napisane stało się rzeczywistością?????[/QUOTE] Sarunia,widać jak bardzo jesteś zaangażowana i przeżywasz przyjazd Odiego.Oby więcej takich dt!Myślę,że maluch będzie miał u Ciebie jak w raju!!! Quote
Sara2011 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Bogusik']Sarunia,widać jak bardzo jesteś zaangażowana i przeżywasz przyjazd Odiego.Oby więcej takich dt!Myślę,że maluch będzie miał u Ciebie jak w raju!!![/QUOTE] Ja siedzę jak na szpilkach i co chwilę wchodzę na wątek z nadzieją na nowe informacje. Już się nie mogę doczekać kiedy wyprzytulam i wymiziam małego stworka:-). Quote
Recommended Posts