Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pozwolę sobie na mały spamik :-)

[B]Zapraszam na bazarek na gorzowskie bezdomniaki - ubrania i biżuteria:[/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/221657-Ubraniowo-bi%C5%BCuteryjny-bazar-na-gorzowskie-bezdomniaki-do-3-lutego-g.20.00?p=18462371#post18462371[/url]

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłyśmy, widziałyśmy, zaakceptowałyśmy :cool1:
Rodzinka ciepła, bardzo sympatyczna, trochę stremowana, bo to ich pierwszy piesek będzie, ale Odi bardzo im sie spodobał i Odiemu oni sie spodobali :) Był miziany przez 4 pary rąk, przytulany... Dobrze mu tam będzie.

3 minuty drogi od nich mieszka babcia, która adoptowała niedawno naszego Prezeska i jak tzreba będzie , to wyprowadzi Odiego na siusiu :)

[B]Więc w piątek Odi sie oficjalnie przeprowadza [/B]:multi::multi::multi::multi::multi:

[B]Sara[/B] będzie płakała i Odi też, bo strasznie już się do niej przywiązał, jak ona wstaje , to on też, jak Sara zniknie, to Odi nie wie co ze sobą zrobić.
No i nafurczał na Prezesa jak ten sie zbliżył do Sary :lol:

Z Prezeskiem i P. Marią u Prezesa w domu :) Na sygnął karmy obaj sie stawili hehe
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/196/prezes019.jpg/][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/7154/prezes019.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Ale się cieszę, dziękuję Wam :) Pełne rozliczenie wstawię po niedzieli, jak pani wet wróci z urlopu. Kasia odnotowała jeszcze 2 wpłaty na konto.[quote name='malvaaa']super wieści, dziękujemy za cudowną opiekę nad Odim :)[/QUOTE]

Posted

Aż chce się żyć na widok tak wspaniałych wiadomości!Odi już w piątek będzie w swoim stałym domku!Sara,dałaś Odiemu super dt i wspaniale się nim zajmowałaś /jeszcze do piątku nadal/Ja też dziękuję za to Twoje WIELKIE SERDUCHO!!!

Posted (edited)

[quote name='Bogusik']Aż chce się żyć na widok tak wspaniałych wiadomości!Odi już w piątek będzie w swoim stałym domku!Sara,dałaś Odiemu super dt i wspaniale się nim zajmowałaś /jeszcze do piątku nadal/Ja też dziękuję za to Twoje WIELKIE SERDUCHO!!![/QUOTE]

Nie ma za co mi dziękować. Szczęście Odiego będzie dla mnie prawdziwą nagrodą, a głęboko wierzę, że w tym domku Odi będzie bardzo kochany:-).

Edited by Sara2011
Posted

[quote name='Sara2011']Nie ma za co mi dziękować. Szczęście Odiego będzie dla mnie prawdziwą nagrodą, a głęboko wierzę, że w tym domku Odi będzie bardzo kochany:-).[/QUOTE]
Jesteś właśnie,taka,jaka jesteś....więcej już nic nie muszę dodawać...

Posted

[quote name='Dogo07']To one nawet takie trochę podobne są :).
Saro, to szukaj sobie już nowego tymczaska, a może chcesz żeby Ci podesłać jakiegoś kudłaczka ;) ?[/QUOTE]

hehe, Dogo07 już mnie rozszyfrowałaś, ze ja gustuję w kudłaczkach:-). To prawda, strasznie mnie ciągnie w kierunku kudłaczy. Jeśli chodzi o nowego tymczaska, to chwilę zrobię sobie przerwę bo mam parę spraw do załatwienia ale potem kto wie.... To wciąga niesamowicie:-). A to uczucie kiedy zwierzak trafia do kochającego DS-bezcenne:-).

Posted

[quote name='Akrum']super, ale fajny domek się chłopakowi trafił :)

Sara - trzymaj się w piątek ;)[/QUOTE]

Jeszcze zanim Odi do mnie przyjechał, to już myślałam ze będzie cięzko mi się z nim rozstać. Ja juz taka jestem, że momentalnie się do zwierzaków przywiązuję i nie ma znaczenia czy to pies, kot, szczur czy królik. Dlatego duchowe wsparcie w piatek bardzo mi się przyda. Pewnie podczas przekazania do DS jakoś się bedę trzymała ale w domu się rozkleję, to pewne jak w banku...

Posted

ja też płakałam jak oddałam Kaję teraz wziełam Sylwka i jak dla niego znajdzie się dom też będę płakac to są łzy szczęścia ale podobno z każdym kolejnym tymczasem człowiekowi coraz lepiej idzie rozstanie i myślę że u Ciebie i u mnie tak samo będzie no i muszę ci rację przyznac bycie dt wciąga:eviltong:

Posted

Jak oddałam moją tymczaskę do ds, pierwszy dzień jak pojechała, a jechała bardzo daleko, to było mi strasznie ciężko i jeszcze przez kilka dni potem, na szczęście wieści z nowego domku suni jakoś koiły mój smutek i tęsknotę.
Sara dziękuję za Odiego :Rose: i będziemy Cię jakoś pocieszać :).

Posted

Również baaardzo się cieszę :) Słyszałam, że Odi się rozkręca i pokazuje swój charakterek :)
Mariola, wielkie serducho masz :)

P.S. I z kim ja teraz będę wychodzić na spacerki??? :(

Posted

A tam jest ponoć jeszcze taki kudłaczek w typie niewielkiego pudelka, może mshume coś o nim więcej napisze.
Może i on by mógł dostać swoją szansę ?

Posted

Na fb przeczytałam apel o dt dla przerażonego pieska trójłapka, kudłaczka, dla niego powrót do schroniska to wyrok śmierci.
Schronisko Poznań Gaj.
Obecnie biedak jest w dt , po amputacji łapki, początkiem lutego ma trafio schronu :(.