sundayrose Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Pozwolę sobie na mały spamik :-) [B]Zapraszam na bazarek na gorzowskie bezdomniaki - ubrania i biżuteria:[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/221657-Ubraniowo-bi%C5%BCuteryjny-bazar-na-gorzowskie-bezdomniaki-do-3-lutego-g.20.00?p=18462371#post18462371[/url] Quote
[email protected] Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 a ja czekam na wieści czy mały już ma domek Quote
kasjas Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Byłyśmy, widziałyśmy, zaakceptowałyśmy :cool1: Rodzinka ciepła, bardzo sympatyczna, trochę stremowana, bo to ich pierwszy piesek będzie, ale Odi bardzo im sie spodobał i Odiemu oni sie spodobali :) Był miziany przez 4 pary rąk, przytulany... Dobrze mu tam będzie. 3 minuty drogi od nich mieszka babcia, która adoptowała niedawno naszego Prezeska i jak tzreba będzie , to wyprowadzi Odiego na siusiu :) [B]Więc w piątek Odi sie oficjalnie przeprowadza [/B]:multi::multi::multi::multi::multi: [B]Sara[/B] będzie płakała i Odi też, bo strasznie już się do niej przywiązał, jak ona wstaje , to on też, jak Sara zniknie, to Odi nie wie co ze sobą zrobić. No i nafurczał na Prezesa jak ten sie zbliżył do Sary :lol: Z Prezeskiem i P. Marią u Prezesa w domu :) Na sygnął karmy obaj sie stawili hehe [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/196/prezes019.jpg/][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/7154/prezes019.jpg[/IMG][/URL] Quote
Onaa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 To one nawet takie trochę podobne są :). Saro, to szukaj sobie już nowego tymczaska, a może chcesz żeby Ci podesłać jakiegoś kudłaczka ;) ? Quote
Sara2011 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 No to jak już Kasjas napisała w piątek oficjalna przeprowadzka do nowego domku. Ale będzie płacz za moją kruszynką:-(. Quote
malvaaa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 super wieści, dziękujemy za cudowną opiekę nad Odim :) Quote
mshume Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Ale się cieszę, dziękuję Wam :) Pełne rozliczenie wstawię po niedzieli, jak pani wet wróci z urlopu. Kasia odnotowała jeszcze 2 wpłaty na konto.[quote name='malvaaa']super wieści, dziękujemy za cudowną opiekę nad Odim :)[/QUOTE] Quote
Bogusik Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Aż chce się żyć na widok tak wspaniałych wiadomości!Odi już w piątek będzie w swoim stałym domku!Sara,dałaś Odiemu super dt i wspaniale się nim zajmowałaś /jeszcze do piątku nadal/Ja też dziękuję za to Twoje WIELKIE SERDUCHO!!! Quote
Sara2011 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 (edited) [quote name='Bogusik']Aż chce się żyć na widok tak wspaniałych wiadomości!Odi już w piątek będzie w swoim stałym domku!Sara,dałaś Odiemu super dt i wspaniale się nim zajmowałaś /jeszcze do piątku nadal/Ja też dziękuję za to Twoje WIELKIE SERDUCHO!!![/QUOTE] Nie ma za co mi dziękować. Szczęście Odiego będzie dla mnie prawdziwą nagrodą, a głęboko wierzę, że w tym domku Odi będzie bardzo kochany:-). Edited January 24, 2012 by Sara2011 Quote
Akrum Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 aaaaa jak ja się cieszę, że Odi będzie miał DS, że taki fajny DS, że Prezesik będzie miał kolegę, do którego z czasem na pewno się przekona ;) Quote
Bogusik Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Sara2011']Nie ma za co mi dziękować. Szczęście Odiego będzie dla mnie prawdziwą nagrodą, a głęboko wierzę, że w tym domku Odi będzie bardzo kochany:-).[/QUOTE] Jesteś właśnie,taka,jaka jesteś....więcej już nic nie muszę dodawać... Quote
Kinia1984 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Cieszę się strasznie. Ciotki Odi ma chip ale chyba nie zarejestrowany, trzeba koniecznie zarejestrować!!! Quote
kasjas Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Tak, ja państwu mówiłam o tym. Napiszemy im bazy i niech sami rejestrują. Quote
Akrum Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 super, ale fajny domek się chłopakowi trafił :) Sara - trzymaj się w piątek ;) Quote
Sara2011 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Dogo07']To one nawet takie trochę podobne są :). Saro, to szukaj sobie już nowego tymczaska, a może chcesz żeby Ci podesłać jakiegoś kudłaczka ;) ?[/QUOTE] hehe, Dogo07 już mnie rozszyfrowałaś, ze ja gustuję w kudłaczkach:-). To prawda, strasznie mnie ciągnie w kierunku kudłaczy. Jeśli chodzi o nowego tymczaska, to chwilę zrobię sobie przerwę bo mam parę spraw do załatwienia ale potem kto wie.... To wciąga niesamowicie:-). A to uczucie kiedy zwierzak trafia do kochającego DS-bezcenne:-). Quote
Sara2011 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Akrum']super, ale fajny domek się chłopakowi trafił :) Sara - trzymaj się w piątek ;)[/QUOTE] Jeszcze zanim Odi do mnie przyjechał, to już myślałam ze będzie cięzko mi się z nim rozstać. Ja juz taka jestem, że momentalnie się do zwierzaków przywiązuję i nie ma znaczenia czy to pies, kot, szczur czy królik. Dlatego duchowe wsparcie w piatek bardzo mi się przyda. Pewnie podczas przekazania do DS jakoś się bedę trzymała ale w domu się rozkleję, to pewne jak w banku... Quote
[email protected] Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ja też płakałam jak oddałam Kaję teraz wziełam Sylwka i jak dla niego znajdzie się dom też będę płakac to są łzy szczęścia ale podobno z każdym kolejnym tymczasem człowiekowi coraz lepiej idzie rozstanie i myślę że u Ciebie i u mnie tak samo będzie no i muszę ci rację przyznac bycie dt wciąga:eviltong: Quote
Onaa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Jak oddałam moją tymczaskę do ds, pierwszy dzień jak pojechała, a jechała bardzo daleko, to było mi strasznie ciężko i jeszcze przez kilka dni potem, na szczęście wieści z nowego domku suni jakoś koiły mój smutek i tęsknotę. Sara dziękuję za Odiego :Rose: i będziemy Cię jakoś pocieszać :). Quote
sundayrose Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Również baaardzo się cieszę :) Słyszałam, że Odi się rozkręca i pokazuje swój charakterek :) Mariola, wielkie serducho masz :) P.S. I z kim ja teraz będę wychodzić na spacerki??? :( Quote
Kajusza Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='sundayrose'](...) P.S. I z kim ja teraz będę wychodzić na spacerki??? :([/QUOTE] Wegeta zawsze chętna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Akrum Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 to już dzisiaj :) wielki dzień, przeprowadzka i rozpoczęcie nowego życia :) Quote
mshume Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Trzymam kciuki za dziesiejszą akcję :) Quote
Onaa Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 A tam jest ponoć jeszcze taki kudłaczek w typie niewielkiego pudelka, może mshume coś o nim więcej napisze. Może i on by mógł dostać swoją szansę ? Quote
Onaa Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Na fb przeczytałam apel o dt dla przerażonego pieska trójłapka, kudłaczka, dla niego powrót do schroniska to wyrok śmierci. Schronisko Poznań Gaj. Obecnie biedak jest w dt , po amputacji łapki, początkiem lutego ma trafio schronu :(. Quote
Recommended Posts