Istar19 Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 i Masza w hiper napędzie Maszu, dlaczego masz takie wielkieeee oczy? ja wielkie? wydaje ci się Quote
Istar19 Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Holi jak zwykle.. Masza brudasia czarnobrody ... Quote
Istar19 Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 i tak po każdym spacerze ____________________________________________________________________________________________________ wieczorem tego dnia Patryk zapomniał Holi powiedzieć "nie rusz" albo "zostaw" a skoro nie powiedział ... to Holi smakowało :D eh mądra ta moja psina ...jak nie ma zakazu to znaczy ze wolno - ona tak rozumie :D ____________________________________________________________________________________________________ a potem wczorajszego poranka ...godzina 7.10 :) ścieli zarośla na łące ..teraz Masza mi się nie gubi :D Quote
Istar19 Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Masza zobaczyła ptaka na drzewie 5 minut później... 8 minut ... a patrzcie na jej uśmiech Quote
Istar19 Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Masza dalej pod drzewem ...Holi tymczasem już czekała na zabawę czekała i się doczekała :D a Masza w końcu zostawiła drzewo i ptaka (bo ten odleciał) i przybiegła zobaczyć czy mam coś dobrego po czym jako że nie wolno jej kopać dołków na łące (i tak już jest przez nią przeorana) Masza zajęła sie patykiem Quote
Istar19 Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Holi na tle nieba ..moje ulubione zdjęcie :D a tu kolejne pytanie z serii czerwonego kapturka ..Masza, czemu masz taką wielką paszczę? bo ona chce zjeść świat, nie wiedziałaś? :D Quote
Istar19 Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 hmm ..Masza, dlaczego tak patrzysz? Masza dokąd idziesz?? Masza wracaj! o cześć Holi ...Holi? Holi zatrzymaj się! zwolniła :D a Masza złapała trop Quote
Istar19 Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 nie wiem co ona tam widziała ..ani wcześniej ... może nie chce wiedzieć tu mi przypomina jakieś zwierze ..ale nie wiem jakie^^ a tak wygląda Masza po spacerze o poranku .. Quote
Istar19 Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 i jeszcze powrót do domu:) moje dwa potworki :) a dziś idziemy do mamy na grilla ..a potem pewnie z ferajną gdzieś na spacer ...i tak mój dzień wolny znów będzie pełen aktywnego odpoczynku :D eh czasem chciałabym usiąść i nie wstawać cały dzień ..ale Holi mi nigdy nie da tak odpoczywać :D Quote
shera9 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Z pół nocy przetraciłam na pocieszanie Megi w cieczce:D fajne fotasy<3 Quote
maciaszek Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Jak ona to robi, że kubek się nie wywala?! :) Quote
Ty$ka Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Masza to mistrz min :lol: Aj, Holi... ona zawsze coś wymyśli ;) Mam nadzieję, że jej picie smakowało :lol: Quote
Istar19 Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 mam ..jest paskudny jak zwykle ;) wolne mam czwartek i piatek ..w sobote mam do 14 więc ewentualnie po 14 jest już dzień wolny w w ndz mam do 15...do czwartku mam na 16 do 22 ^^' Quote
saphira18 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='Istar19']mam ..jest paskudny jak zwykle ;) wolne mam czwartek i piatek ..w sobote mam do 14 więc ewentualnie po 14 jest już dzień wolny w w ndz mam do 15...do czwartku mam na 16 do 22 ^^'[/QUOTE] aaa co będziesz robić w piątek:razz:, ewes a ty co robisz w pt? Quote
Patik Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-iEuTLp0dovw/T91-GnkNpfI/AAAAAAAARs8/Izjcp9iSoVY/s640/IMG_2836.JPG[/url] jaki czyściutki piesek :D One są świetne:D Quote
Istar19 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Aniu mam nadzieje że w piątek będę spacerować z wami ;) ewes? Patik dzięki ;) Twoje biało czarne potworki też są super! Quote
Istar19 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 A wczoraj grill u mamy, słonko niemiłosiernie nam towarzyszyło ..ale wole to słońce od tygodniowego deszczu ;) Psiaki jak zwykle nam towarzyszyły ..a tak Zuzia się patrzy gdy chce by jej zabawkę rzucić :D Niuniek za to zainteresowany był kiełbasą... Holi również, ale chwilowo odpoczywała na ławce - huśtawce -> bardzo na niej lubi siedzieć Quote
Istar19 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Masza wolała ofen pokazywać że chce kiełbachę, w końcu przeszła szmat drogi na tego grilla i coś jej się należało no i dostała :D ale chciała więcej ... Holi widząc że Masza dostała też chciała ... Moja Dama ... Quote
Istar19 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Zuzia to też mały agent jest... słodki gryzący pycholek ... dlaczego gryzący? wyobraźcie sobie że Zuzia nie cierpi przemocy ...będzie bronić każdego napadniętego człowieka ...jak jest koło mamy bądź na kolanach kogokolwiek to nikt tego kogoś nie może nawet klepnąć w ramię ..bo ..Zuzia się rzuca z zębami :mad: ostatnio Zuzia siedziała na kolanach mamy przy stole na którym stał laptop ...chciałam sięgnąć do myszki by mamie coś na necie pokazać i zrobiłam to trochę chyba za gwałtownie bo Zuźlik od razu na moją rękę wystartował ...mama zdążyła chwycić ją za obrożę ...a Zuzia burczała na moją rękę póki jej nie wzięłam ... i za każdym razem było to samo ...Zuzia pilnowała mamy i laptopa^^ w końcu jak jej podłożyłam rękę pod pyszczek to się uspokoiła, powąchała mnie i zaczęła lizać... Taki to z niej mały diabełek :D bo poza tym to jest kochana , milusia i przesłodka. a teraz wracajmy do niedzieli ...miły był to czas, prawda Holi? a takie żarełko się robiło ...mmmm nawet Niouniowi się spokojny nastrój udzielił i siedział niedaleko wujka, którego zazwyczaj po prostu nie lubi i boi się go i atakuje (wujek jest duży i ma bardzo tubalny głos) a tu proszę ....wujek przy stole, Niuniek pod ławką ..a potem Niunia nawet został poklepany po głowie przez wujka, dostał kiełbachy i nie zjadł wujkowych palców ...jest dobrze :D Quote
Istar19 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 A po grillu poszliśmy na chwilę do domu mamy ..wyciągam moją bluzkę, a mama się pyta czy to od Holi? Mówię nie ..a po sekundzie, ale wiesz, to dobry pomysł ..Hoooolii chodź ... nie wygląda nie nie zadowoloną co? Holi lubi ubierać moje ciuchy ^^' :D A potem robiła obroty ...z małą wpadką ^^' na szczęście nic się jej nie stało, więc można się z tego pośmiać ;) Holi jak się z niej śmiejemy robi głupią minę, czego niestety tym razem nie widać ..ale tak śmiesznie się potem patrzy ;)http://www.youtube.com/watch?v=5SU86QW4-qs Quote
Istar19 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 A po przebierankach czas było na spacer ...wiadomo spacer ze wszystkimi ..całą piątką :) Niedługi bo gorąco jeszcze (chodź była już 16...) ale psiakom się podobało Newton i Holi ..oni to zawsze robią śmieszne pozy^^ Masza też... Zuzia i piłeczka :) dłuuuugi jęzor i znów Zuzia Quote
Istar19 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Bambi staruszek też z nami był :) ten to się trzyma ..ma już ponad 14 lat :) i trójeczka czarnuszków ściganie się ... która będzie pierwsza? a Tu Zuzia odpoczywająca i Masza bohaterka drugiego planu :) :) kochany pycholek Quote
Istar19 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 i z Zuzią ..widzicie jaka kochana? bambi dziadek nawet Maszy było ciepło :) Quote
Recommended Posts