Goldek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='panienkabubu']Nie zabierałby psa na taką wystawę, jeżeli wie, że pies będzie się tam męczył ;) Takie moje zdanie. Mam pytanie - termin był do 5.06 prawda?[/quote] Tak. (odpowiedź musi mieć minimum 10 znaków, dlatego to piszę;)) Quote
cavallo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Niestety wystawy w lecie wiążą się z upałami, a w zimie z mrozami...W Karkowie jest jednak trochę drzew i cienia. Natomiast to prawda, że często akurat podczas trwania krakowskiej wystawy zdarzają się extremalne upały....:crazyeye: Quote
Light of Shin-Ra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 My na wszelki wypadek zaopatrzyliśmy się przed Krakowem w namiocik wędkarski (to takie coś jak połówka zwykłego namiotu). Mam nadzieję, że to ustrojstwo załatwi nam sprawę cienia nawet na środku stadionu. Quote
panienkabubu Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Goldek']Tak. (odpowiedź musi mieć minimum 10 znaków, dlatego to piszę;))[/QUOTE] E to szkoda, juz nie zdaze z reklama:( Quote
Błyskotka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ja kupiłam taki duży parasol. Zawsze to coś ochroni. A finały zawsze są w hali ? Quote
cockermanka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Błyskotka']A finały zawsze są w hali ?[/quote] Tak. Przynajmniej tak bywało,na tych krakowskich wystawach,na których byłam. Quote
ewar Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Han Sharn']My na wszelki wypadek zaopatrzyliśmy się przed Krakowem w namiocik wędkarski (to takie coś jak połówka zwykłego namiotu). Mam nadzieję, że to ustrojstwo załatwi nam sprawę cienia nawet na środku stadionu.[/quote] Stałam pod czymś takim niedawno. Była straszny upał i zero wiatru. W takich warunkach pod tym namiocikiem można się po prosyu udusić. Ja nieomal dostałam udaru :lookarou: EwaR Quote
Goldek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ja po prostu nie wiem co o tym myśleć.Na razie powstrzymam się od komentarzy, bo byłam tylko na jednej wystawie gdzie było po prostu letnio. Nie zimno, nie ciepło, tak pośrednio - ale nuda straszna, bo trzy godziny czekaliśmy na wejście na ring. I w dodatku nikogo nie znaliśmy, ledwie poznaliśmy własciciela ojca Magii, ale potem już nie było rozmmowy bo nie było o czym gadać. Quote
ajcka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jedzie ktos z wawy samochodem? ile trwa podróż? ewentualnie czy miałby ktos miejsce?dla mnie i grzywki? Quote
aga616 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Goldek']Nie zimno, nie ciepło, tak pośrednio - ale nuda straszna, bo trzy godziny czekaliśmy na wejście na ring.[/quote] nie martw się - my w Lesznie z gordonem czekaliśmy jednyne 5 godzin;) Quote
Goldek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='aga616']nie martw się - my w Lesznie z gordonem czekaliśmy jednyne 5 godzin;)[/quote] Czy to oznacza że na Międzynarodówce będę czekać jeszcze dłużej? Dobrze że poprosiłam koleżankę aby mi kibicowała, nie będzie tak fatalnie nudno... Quote
EveL_ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alfa147']My też jedziemy do Krakowa;)[/quote] No to chyba mogę liczyć na spotkanko? :) Quote
panienkabubu Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [B]Ja ponawiam informację o wolnych miejscach z Górnego Śląska do Krakowa (Katowice, Sosnowiec, Mysłowice, Jaworzno, Dąbrowa Górnicza, dalsze miejscowości do ustalenia)[/B] Quote
becia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Czy wiadomo już o której godzinie zaczyna się wystawa w Krakowie? Quote
Nanami Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 O tej, co zawsze zapewne, czyli o 10 rano, a zawody obedience juz od 8:30 jest odprawa "zerówki". Quote
Alfa147 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='EveL']No to chyba mogę liczyć na spotkanko? :)[/quote] [B]Ewelina[/B], jasne;) Quote
Aisa_ Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ja się martwię o te nasze ozdóbki... A raczej o pogodę... :shake: Już sama nie wiem co lepsze - gorący suchy dzień, czy chłodny mokry :lol: Weszłam na długoterminową prognozę pogody, a tu - 30C i burze z deszczem :lol: :lol: :lol: Mam farta, nie ma co Quote
Goldek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Fajnie by było gdyby nie było upału, ale było tak... 20, 25 stopni... I lekki wiaterek... O, byłoby bajecznie Quote
ajcka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Szukam transportu dla mnie i suczki grzywki w sobote z Warszawy do Krakowa. czy ktoś ma wolne miejsce???? Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 My mamy zorganizowanego busika z W-wy do Krakowa na sobotę. Dopytam współtowarzyszek podróży, czy wszystko aktualne. Jeżeli zwolni się jakieś miejsce - dam znać. Pzdr. Quote
Goldek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Wiza']ja już sie nie moge doczekać tej wystawy xD[/quote] A kto może?! Ja tutaj ze skóry wychodzę aby Magia nauczyła się stać jak należy, bo w towarzystwie psów nie jest najgrzeczniejsza...:evil_lol: Quote
Recommended Posts