Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='panienkabubu']Nie zabierałby psa na taką wystawę, jeżeli wie, że pies będzie się tam męczył ;) Takie moje zdanie.

Mam pytanie - termin był do 5.06 prawda?[/quote]

Tak. (odpowiedź musi mieć minimum 10 znaków, dlatego to piszę;))

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety wystawy w lecie wiążą się z upałami, a w zimie z mrozami...W Karkowie jest jednak trochę drzew i cienia. Natomiast to prawda, że często akurat podczas trwania krakowskiej wystawy zdarzają się extremalne upały....:crazyeye:

Posted

[quote name='Han Sharn']My na wszelki wypadek zaopatrzyliśmy się przed Krakowem w namiocik wędkarski (to takie coś jak połówka zwykłego namiotu). Mam nadzieję, że to ustrojstwo załatwi nam sprawę cienia nawet na środku stadionu.[/quote]
Stałam pod czymś takim niedawno. Była straszny upał i zero wiatru. W takich warunkach pod tym namiocikiem można się po prosyu udusić. Ja nieomal dostałam udaru :lookarou:

EwaR

Posted

Ja po prostu nie wiem co o tym myśleć.Na razie powstrzymam się od komentarzy, bo byłam tylko na jednej wystawie gdzie było po prostu letnio.
Nie zimno, nie ciepło, tak pośrednio - ale nuda straszna, bo trzy godziny czekaliśmy na wejście na ring.
I w dodatku nikogo nie znaliśmy, ledwie poznaliśmy własciciela ojca Magii, ale potem już nie było rozmmowy bo nie było o czym gadać.

Posted

[quote name='Goldek']Nie zimno, nie ciepło, tak pośrednio - ale nuda straszna, bo trzy godziny czekaliśmy na wejście na ring.[/quote]
nie martw się - my w Lesznie z gordonem czekaliśmy jednyne 5 godzin;)

Posted

[quote name='aga616']nie martw się - my w Lesznie z gordonem czekaliśmy jednyne 5 godzin;)[/quote]

Czy to oznacza że na Międzynarodówce będę czekać jeszcze dłużej?
Dobrze że poprosiłam koleżankę aby mi kibicowała, nie będzie tak fatalnie nudno...

Posted

Ja się martwię o te nasze ozdóbki...
A raczej o pogodę... :shake:
Już sama nie wiem co lepsze - gorący suchy dzień, czy chłodny mokry :lol:

Weszłam na długoterminową prognozę pogody, a tu - 30C i burze z deszczem :lol: :lol: :lol:
Mam farta, nie ma co

Posted

My mamy zorganizowanego busika z W-wy do Krakowa na sobotę. Dopytam współtowarzyszek podróży, czy wszystko aktualne. Jeżeli zwolni się jakieś miejsce - dam znać.
Pzdr.

Posted

[quote name='Wiza']ja już sie nie moge doczekać tej wystawy xD[/quote]

A kto może?! Ja tutaj ze skóry wychodzę aby Magia nauczyła się stać jak należy, bo w towarzystwie psów nie jest najgrzeczniejsza...:evil_lol: