Ank@ Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Olek to psi dziadek. Ma ok 10 lat. Najprawdopodobniej został porzucony przez swoich właścicieli ponieważ się zestarzał, a następnie trafił do schroniska w Olkuszu. Jak wiadomo schronisko to nie cieszy się najlepszą opinią, ze względu na panujące tam warunki. Olek długo nie pożyłby w takich warunkach. Na szczęście znalazła się dobra osoba która psiaka zabrała do hotelu. Obecnie pies ma się znacznie lepiej. Jest oceniony na ok 10 lat. Kiedy przyjechał ze schroniska był potwornie wychudzony, dodatkowo jego sierść była brudna i pozlepiana. Teraz Olek powoli dochodzi do siebie w hotelu. Niestety Oluś ma nie najlepsze wyniki krwi i zaćmę. Quote
salibinka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 I serce, słyszałam, też nie najlepiej:shake: Poniżej zdjęcie - jeszcze z Olkusza - przed zabraniem przez Beatę. Teraz, dzięki Niej, może bezpiecznie czekać na dom i być leczony. Quote
Ank@ Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 zdjęcia mam od Foksi, niestety moja poczta strajkuje i nie chce zapisywać zdjęć, więc nie mogę ich wstawić. Mogę Ci przesłać? Quote
paoiii Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='Ank@']zdjęcia mam od Foksi, niestety moja poczta strajkuje i nie chce zapisywać zdjęć, więc nie mogę ich wstawić. Mogę Ci przesłać? Mi mozesz jasne, [email protected] Quote
Anula Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Wstawiłam Olka na kudłacze w potrzebie.Jest piękny,może ktoś da mu domek. http://www.dogomania.pl/threads/146370-Kud%C5%82acze-w-potrzebie-w%C4%85tek-dyskusyjny-PROSZ%C4%98-O-NIE-CYTOWANIE-ZDJ%C4%98%C4%86/page247 Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Bardzo dziekuje za watek i zdjecia. Paulinka zrobiła nowe zdjecia i jak tylko bedzie w domu to mi wysle bo zostaly u niej na kompie. Wczoraj w hotelu Oleg miał odwiedziny( sponsorzy ) i tez zrobione zostaly mu zdjecia wiec poprosze o przesłanie . Oleg w tej chwili ma wyciete kołutuny ale nadal jest chudy ,ma tez czeste biegunki .wszystko to musimy opanowac i dopiero potem zrobic powtórne badania , bo jak powiedzila wet obecne wyniki najprawdopodobniej sa wynikiem wyniszczenia organizmu >Oleg musial juz dłuzszy czas byc zanidbywany przez swoich włascicieli i nie karmiony alebo żadko i to byle czym. Quote
Onaa Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Olek jest na fb na kudłaczach. Jak będą nowe zdjęcia to dołączymy. Biduś malutki. Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Dogo07 napisał(a):Olek jest na fb na kudłaczach. Jak będą nowe zdjęcia to dołączymy. Biduś malutki. Bardzo dziekuje Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Dogo07 napisał(a):Olek jest na fb na kudłaczach. Jak będą nowe zdjęcia to dołączymy. Biduś malutki. Wyslalm doAni ale poprosze tez |Paulinke moze da rade wkleic ? Quote
paoiii Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Foksia i Dżekuś']Wyslalm doAni ale poprosze tez |Paulinke moze da rade wkleic ? Jesli chodzi o mnie to mogę zdjeica wklejać :) mail [email protected] Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='paoiii']Jesli chodzi o mnie to mogę zdjeica wklejać :) mail [email protected] Zatem ,wysylam dzieki Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Jaka błyskawica ,dzieki wielki . Ja jestem bardzo daleko od naszych psiakow ale myslami jestem caly czas z nimi i zaraz po swietch jak wroce do kraju to wszystkie odwiedze. Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Renatko ,sa juz nowe zdjecia ale on nie jest taki malutki ,on jest sredniej wielkości Quote
Onaa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Tak , właśnie widzę że on nie taki maluszek, większy od spanielka mi się wydaje, tylko chyba drobnej budowy albo szczuplutki, tak z 12kg bym mu dała. On faktycznie ma już tyle latek ? Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Dogo07 napisał(a):Tak , właśnie widzę że on nie taki maluszek, większy od spanielka mi się wydaje, tylko chyba drobnej budowy albo szczuplutki, tak z 12kg bym mu dała. On faktycznie ma już tyle latek ? Renatko wiekszy od spanirelka , on jest nadal bardzo chudy i nie wazy napweno wiecej niz 12 kg ale mam nadzieje ze to tylko na razie i przytyje i bedzie chociaz z 15 kg wazył Quote
wtatara Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 jak przytyje będzie slicznym pieskiem Quote
wojtuś Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Salibinko po info na wątku Anisia, zaglądam do Olusia, biedula i podobny do Anika Quote
salibinka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Podobny, prawda? Dzięki, że jesteś. Quote
Anula Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ja też zaglądam do Olusia.Na wątku Deniska Ciocie już wiedzą o Oleczku - może pomogą i przybędą na wątek. Tak mi się marzy aby Oluś znalazł tak wspaniały domek jak Denis! http://www.dogomania.pl/threads/203701-DENIS-nasz-kochany-po-wielu-latach-w-schronisku-ma-wspania%C5%82y-DOM!!!?p=18286268#post18286268 Quote
haliza Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Śliczna bidulka, jak przytyje to i wyniki się poprawią ;) Quote
karolina&sasza Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zapisuję wątek .Kocham takie kudłacze.Oluś jest przepiękny no i ma super imię;).Obu tylko troche przytył to będzie z niego piękny psiak i na pewno szybko znajdzie DS. Nie jest malutki ale za to chudziutki;). Quote
Recommended Posts