Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olek to psi dziadek. Ma ok 10 lat. Najprawdopodobniej został porzucony przez swoich właścicieli ponieważ się zestarzał, a następnie trafił do schroniska w Olkuszu. Jak wiadomo schronisko to nie cieszy się najlepszą opinią, ze względu na panujące tam warunki. Olek długo nie pożyłby w takich warunkach. Na szczęście znalazła się dobra osoba która psiaka zabrała do hotelu. Obecnie pies ma się znacznie lepiej. Jest oceniony na ok 10 lat. Kiedy przyjechał ze schroniska był potwornie wychudzony, dodatkowo jego sierść była brudna i pozlepiana. Teraz Olek powoli dochodzi do siebie w hotelu. Niestety Oluś ma nie najlepsze wyniki krwi i zaćmę.

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia mam od Foksi, niestety moja poczta strajkuje i nie chce zapisywać zdjęć, więc nie mogę ich wstawić. Mogę Ci przesłać?

Posted

Bardzo dziekuje za watek i zdjecia. Paulinka zrobiła nowe zdjecia i jak tylko bedzie w domu to mi wysle bo zostaly u niej na kompie. Wczoraj w hotelu Oleg miał odwiedziny( sponsorzy ) i tez zrobione zostaly mu zdjecia wiec poprosze o przesłanie .
Oleg w tej chwili ma wyciete kołutuny ale nadal jest chudy ,ma tez czeste biegunki .wszystko to musimy opanowac i dopiero potem zrobic powtórne badania , bo jak powiedzila wet obecne wyniki najprawdopodobniej sa wynikiem wyniszczenia organizmu >Oleg musial juz dłuzszy czas byc zanidbywany przez swoich włascicieli i nie karmiony alebo żadko i to byle czym.

Posted

Tak , właśnie widzę że on nie taki maluszek, większy od spanielka mi się wydaje, tylko chyba drobnej budowy albo szczuplutki, tak z 12kg bym mu dała.
On faktycznie ma już tyle latek ?

Posted

Dogo07 napisał(a):
Tak , właśnie widzę że on nie taki maluszek, większy od spanielka mi się wydaje, tylko chyba drobnej budowy albo szczuplutki, tak z 12kg bym mu dała.
On faktycznie ma już tyle latek ?

Renatko wiekszy od spanirelka , on jest nadal bardzo chudy i nie wazy napweno wiecej niz 12 kg ale mam nadzieje ze to tylko na razie i przytyje i bedzie chociaz z 15 kg wazył