Jasza Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Możesz wysłać do Salibinki - bo zna już wątek ;) I zwróciła mi słuszną uwagę, że wkleiłam na wątku Jej PW - dlatego wykasowałam.:oops: Quote
magda222 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='Jasza']Możesz wysłać do Salibinki - bo zna już wątek ;) I zwróciła mi słuszną uwagę, że wkleiłam na wątku Jej PW - dlatego wykasowałam.:oops:[/QUOTE] OK :) Wyślę :) Wielkie dzięki :) PW nie czytałam ;) Nie zdążyłam ;) Quote
agata51 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Na dniach wyślę deklarację z "grosikiem" na Metro. Elisabeta, dzięki za tchnięcie ożywczego ducha w wątek Rockiego. Quote
Elisabeta Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Agata51, pozdrawiam.:loveu: Rokuś tyle lat czeka na Dom... Quote
agata51 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Nie on jeden, Elisabeto. Wysłałam grudniową deklarację + "grosik" za Metro. Quote
magda222 Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 [quote name='agata51']Nie on jeden, Elisabeto. Wysłałam grudniową deklarację + "grosik" za Metro.[/QUOTE] [quote name='kado']Moja deklaracja też poleciała wczoraj:)[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Quote
Elisabeta Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Dzień dobry w niedzielę. :loveu: Rokuś, to ostatni dzień pięknego bazarku Jaszy dla Ciebie.:iloveyou: Quote
magda222 Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='Elisabeta']Dzień dobry w niedzielę. :loveu: Rokuś, to ostatni dzień pięknego bazarku Jaszy dla Ciebie.:iloveyou:[/QUOTE] Dobry wieczór :loveu: Właśnie stamtąd wracam :) Ale gorąco było :loveu: Quote
Elisabeta Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 (edited) I pięknie było. :multi: Jasza, jesteś Kochana!:iloveyou: Może ten bazarek przyniesie Rokusiowi szczęście i własny Dom..:loveu: Chociaż szczęście to chłopak już ma, bo spotkał Was, Magda.:loveu: Edited December 15, 2013 by Elisabeta Quote
magda222 Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 (edited) [quote name='Elisabeta']I pięknie było. :multi: Jasza, jesteś Kochana!:iloveyou: Może ten bazarek przyniesie Rokusiowi szczęście i własny Dom..:loveu: Chociaż szczęście to chłopak już ma, [B]bo spotkał Was[/B], Magda.:loveu:[/QUOTE] [B]Nas[/B] Elisabeto :loveu: Też jesteś w tym gronie :loveu: Z bazarku uzbierała się bardzo pokaźna suma :multi: Rocki jest prawdziwym bogaczem :multi: Dane Rockiego do ogłoszenia u Salbinki wysłałam 11 grudnia, ale nie dostałam żadnego potwierdzenia, więc nie wiem czy ogłoszenie się ukazało lub ukaże. W każdym bądź razie telefonów i pytań w jego sprawie brak :-( Edited December 16, 2013 by magda222 Quote
Jasza Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Trzeba pomyśleć nad jakimś niekonwencjonalnym rozwiązaniem.... Quote
Elisabeta Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Tak, Magda, jestem teraz jedną z Was! :loveu: Przy Rokusiu bogaczu.;) Quote
magda222 Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Wpłynęło: 30 zł od kado (o dyszkę więcej niż deklaracja :loveu: jak mam to zaksięgować? ) 15 zł od kaji555 (o piątaka więcej niż deklaracja :loveu: w związku z tym pytanie jak powyżej) Zapłaciłam 123 zł za ogłoszenie w "Metrze" i saldo przedstawia się w tej chwili tak: [SIZE=3][B]- 33 ZŁ[/B][/SIZE] :( Quote
magda222 Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Z bazarku Jaszy wpłynęło: [COLOR=#000000]70 zł Alla Chrzanowska [/COLOR]:loveu: [COLOR=#000000]106 zł jola_li [/COLOR]:loveu: [COLOR=#000000]210 zł ania shirley [/COLOR]:loveu: [COLOR=#000000]180 zł Iv [/COLOR]:loveu: [COLOR=#000000]140 zł baca [/COLOR]:loveu: I od cioteczki agaty51 20 zł (XII) i 20 zł na "Metro" :loveu: [SIZE=4]DZIĘKUJĘ!!! [/SIZE]:loveu: Quote
salibinka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='magda222'] Dane Rockiego do ogłoszenia u Salbinki wysłałam 11 grudnia, ale nie dostałam żadnego potwierdzenia, więc nie wiem czy ogłoszenie się ukazało lub ukaże. W każdym bądź razie telefonów i pytań w jego sprawie brak :-([/QUOTE] Tak jak obiecałam Jaszy i tak jak Jej pisałam, ogłoszenie ukaże się -jednak jest długa kolejka zwierząt i dlatego to trwa. W dniu publikacji wyślę smsa na podany tel. kontaktowy. Quote
Jasza Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='salibinka']Tak jak obiecałam Jaszy i tak jak Jej pisałam, ogłoszenie ukaże się -jednak jest długa kolejka zwierząt i dlatego to trwa. W dniu publikacji wyślę smsa na podany tel. kontaktowy.[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Quote
magda222 Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 (edited) [quote name='salibinka']Tak jak obiecałam Jaszy i tak jak Jej pisałam, ogłoszenie ukaże się -jednak jest długa kolejka zwierząt i dlatego to trwa. W dniu publikacji wyślę smsa na podany tel. kontaktowy.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy!!! :loveu: --- Jakiś czas temu napisałam, że odszedł jeden z "moich" psiaków. Płaciłam na niego tylko 10 zł, ale obiecałam, że przeniosę tą kwotę na Rockiego. Teraz Rocki jest tak zabezpieczony dzięki Jaszkowemu bazarkowi :loveu: , że mam nadzieję że nie pogniewacie się jak zmienię zdanie i będę wpłacać tą skromną kwotę na Balbinkę. Zajrzyjcie proszę do niej: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249420-BALBINKA-nie-zna-miłości-człowieka-od-lat-zna-tylko-schroniskowy-betonowy-box-([/URL] Edited December 18, 2013 by magda222 Quote
Elisabeta Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Ja też jestem z Balbinką. :iloveyou: Dziewczyny, dzięki Wam jestem troszkę lepsza...:oops: Mam teraz Rokusia i Balbinkę. :loveu: Quote
magda222 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='Elisabeta']Ja też jestem z Balbinką. :iloveyou: Dziewczyny, dzięki Wam jestem troszkę lepsza...:oops: Mam teraz Rokusia i Balbinkę. :loveu:[/QUOTE] Masz wspaniałe serce pełne miłości i zawdzięczasz to sobie a nie nam :loveu: Jeśli masz ochotę poczytać historię naszej tyskiej Balbinki i jej przyjaciółki Tosi to zapraszam: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/75334-Od-10-lat-w-schronie-Szansa-na-HOTELIK%21-Pilnie-potrzebne-DEKLARACJE-PIENI%C4%98%C5%BBNE%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/75334-Od-10-lat-w-schronie-Szansa-na-HOTELIK%21-Pilnie-potrzebne-DEKLARACJE-PIENI%C4%98%C5%BBNE%21[/URL] Niestety obie są już po drugiej stronie Tęczowego Mostu :( Ale dzięki naszej Ekipie Wielbicieli Tyszaków ostatnie chwile życia spędziły kochane i przytulane :) Quote
Elisabeta Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Magda, dziękuję.:loveu: Za link...;) Na pewno poczytam. Quote
magda222 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='Elisabeta']Magda, dziękuję.:loveu: Za link...;) Na pewno poczytam.[/QUOTE] Jak poczytasz i nie będziesz miała dość to mamy w zanadrzu więcej tyskich wątków ;) Quote
AlfaLS Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='magda222']Jak poczytasz i nie będziesz miała dość to mamy w zanadrzu więcej tyskich wątków ;)[/QUOTE] Oj mamy, mamy... A niebawem będzie kolejny... Quote
Elisabeta Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Poczytałam dziś wątek Balbinki i Tosi... Tak, Magda, najważniejsze, że na koniec sunie były kochane i przytulane. Wami się zachwycam, które tyle lat ratujecie i pomagacie... :iloveyou: A Wasz smutek i pamięc po odejściu każdego psa dużo o Was mówi... Wszystkie uratowane psy, które są za Tęczowym Mostem, kiedyś po Was wyjdą. I wstawią się za Wami. :-) Może się przydac...;););) Quote
Recommended Posts