Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak to nikt :-? nooo właśnie tu ciotka na miotle doleciała :evil_lol:
Samba sunieczko teraz to ty masz prawdziwy raj na ziemi i zmieniłaś się, tak bardzo, wypiękniałaś :loveu: w końcu najważniejsza na świecie jest miłość :loveu:

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To jest Samba????? basiu przyznaj sie natychmiast ze zartujesz z nas tutaj:evil_lol: Sluchajcie to bogini, az trudno uwierzyc patrzac na jej zdjecia ze schronu:loveu: Nie moge sie nadziwic:lol: No, a wnusio odjazdowy, nawet dobrze sobie radzi przy stole,hi hi

Posted

Aga ! my grzecznie wstałyśmy.Bartuś zrobił pobudkę.Ja czuje sie super,Kasię bolała glowa.Co do Samby to prawda ,że trudno ją poznać. Nie dość ,że piekna ,czysta ,to jeszcze szczęsliwa.Widać to po jej uśmiechu.Ona nas wszystkich pokochała i okazuje to na każdym kroku. Lubi bardzo jeżdzic samochodem ,gdy podjeżdzam pod siostry dom,wtedy nikogo nie słucha i wskakuje do środka. Zastanawiamy sie dlaczego ktos ją oddał,poniewaz jest bardzo dobrze wychowana. Jest to pies ,z którym nie ma żadnego klopotu.

Posted

Jak czytam tą historię to aż mi się ciepło robi. Samba jest cudowna. Szkoda,że u "nas" jest jeszcze tyle cudownych istot. Ale małymi kroczkami... Sunia jest super:)

Posted

Niedawno wróciłam z odwiedzin u Samby. Było cudownie i mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze nie raz. Mam zdjęcia, ale zainteresowanie tym wątkiem jest tak marne, że zastanawiam się czy warto je tu wklejać?

Posted

No no, ja sie interesuje:eviltong: Zdjecia prosimy Rybciu, Samba jest boska, widac jak pancia i cala rodzinka na nia chucha i dmucha. Ale trafil jej sie domek i dobrzy ludzie!!!:multi: Niech sie szczesci calej rodzince i tak naprawde ciesze sie ze siostra basi pokochala ta sierotke i nie pozwolila jej marnowac sie w schronie i ze odstapila od zamiaru kupna psiaka dzieki basi i jej argumentom. Pewna jestem, ze basia jest zadowolona, jej siostra tez i dziekujemy siostrze za jej serce, za wiare w to, ze psiak schroniskowy jest kochany i wartosciowy pod kazdym wzgledem.:lol: Bo tak naprawde to wlasnie te psiaki potrzebuja nas i pokochaja calym sercem za odrobine czulosci.....pokochaja do konca i bezwarunkowo

Posted

Samba co dnia wskakuje na okno o godz.15 i czeka aż siostra przyjdzie z pracy.Póżniej są tańce .oberki i różne podskoki.Juz nie je na zapas.Co rusz dostaję na poczte informacje o różnych sznaucerkach do adpcji i zawsze jest mi przykro ,ze nie mogę pomóc.

Posted

jaka przepiękna Samba, jak pluszowa owieczka!:loveu:
Rybciu, myślę,ze wiele osób czyta te wątki tak jak ja - bardzo rzadko się wpisuję- ale całym sercem się cieszę z tak wspaniałych wiadomości!

Posted

Prawda.Samba przez 3 tygodnie przytyla 8 kg. Juz je 2 razy dziennie.Halinę zdominowala kompletnie Bylysmy wczoraj u weta, Samba to straszny podszczeleniec.Nie mogla ustac na chwile a tu w kolejce same koty !!!Kupilysmy jej szczoteczke do zebow i paste dla psów-koniec swiata!jak to mówił Popiołek.

• 4 months later...