basia0607 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Sesja zdjęciowa na schodach.Mówiłam mężowi,aby mnie odcioł ! Quote
basia0607 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Samba jest czarna z leciutki szarym nalotem ! Czy poznajecie tego psa na pierwszych zdjęciach w schronisku? Quote
basia0607 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 W moim domu , grzecznościowo w Milki koszyku. Przy koszyku sunie się zgadzają ,troche gorzej jest przy miskach ! Quote
basia0607 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Na samej górze ja i Filemon,syn Mieci.Na zdjeciu srodkowym,Parys i Milka. Na dole Milka w solarium, potrzebuje 3-rzy biustonosze i stringi / bezwstydna / Quote
basia0607 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Nie wiem dlaczego wyszły mi zdjecia czarno biale! jutro dopiero jedziemy z Sambą do fryzjera /kolejka/.Psiunia kochana,caly czas domaga sie pieszczot.Staje na łapkach i tuli sie jak dziecko.Dzisiaj zaczela szczekac ,na dzwięk dzwonka u drzwi.Juz tak nie rzuca sie na jedzenie.Lubi spacerki, ale szybko ucieka do domu. Mało w dzień śpi ,ciagle jest podekscytowana nowym otoczeniem,poznaje go. Zna komendy i podaje łape. Jutro będą zdjecia od fryzjera ! Quote
Aga76 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Zdjęcia są śliczne :loveu: Milka w solarium jest obłędna !!! Quote
basia0607 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 W poniedziałek bedzie aparat. Samba po Fryzjerze przypomina czarną owieczkę.Nie jest obcieta na sznaucera,ponieważ trzeba bylo najpierw obciąć dredy.Po 2-uch miesiacach będzie już normalna fryzura. Pani goliła ja 1.5 godz. Sunia wszystko znosiła ze spokojem ,chociaż w kagancu. Wyglada cudnie,zrobiła sie mniejsza i sprytniejsza.Pani fryzjerka stwierdziła ,że nie strzygła nigdy tak chudego psa ! Quote
basia0607 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 To nie do wiary ,jak Samba szybko zakimatyzowala sie w nowym domu.Obszczekuje gości,wita, a pozniej pcha sie na kolana.Ja mojej siostry nie poznaje,pozwala psu na wiele,nawet spać na fotelu.Samba bardzo lubi slodycze i potrafi stawac na 2-ch łapkach i prosić.Dzisiaj cala rodzina orzekła,że nie mogłyśmy lepiej wybrac psa.Nam cały czas stoja przed oczyma inne pieski,ktore pozostały w tym Gettcie! To nie daje spokojnie spac ! Quote
Aga76 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Każde wyrwane z niewoli schroniskowej smutne serce jest na wagę złota! Quote
dusje Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 basia0607 napisał(a):To nie do wiary ,jak Samba szybko zakimatyzowala sie w nowym domu.Obszczekuje gości,wita, a pozniej pcha sie na kolana.Ja mojej siostry nie poznaje,pozwala psu na wiele,nawet spać na fotelu.Samba bardzo lubi slodycze i potrafi stawac na 2-ch łapkach i prosić.Dzisiaj cala rodzina orzekła,że nie mogłyśmy lepiej wybrac psa.Nam cały czas stoja przed oczyma inne pieski,ktore pozostały w tym Gettcie! To nie daje spokojnie spac ! Dobre wiadomosci serce raduja:lol: Ciesze sie ze siostra pokochala Sambe i ze na zawsze juz chyba zapomniala o planach kupienia psiaka. Prawda basiu, ze takie schroniskowe dzieci sa fajne i najfajniejsze? Ilez w nich milosci, ile wiary i zaufania do nas dwunoznych. Kazda czastka ciala codziennie dziekuja za wszystko. Ech, zeby siostra dokoptowala jeszcze Meliske na twoj wzor, bo przeciez ty masz tez 2 i na dodatek kapitalne psiaki. Madam w solarium to zjawisko:lol: usmialam sie do lez:lol: Kolak czy kolaczka subtelna i zdecydowanie powazna babka albo facet.....Parys to razcej on ale po Paris Hilton to juz nic nie wiem wiec prostuj jakby co. Kocur uroczy. Trzymajcie sie cieplo i foty prosimy:lol: Quote
basia0607 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 DYSJE !Meliska też leży mi na sercu,mam nadzieje ,ze znajdzie domek.Na drugiego psa napewno ją nie namówię. dobrze ,że wzieła tego jednego. Sambę bardzo pokochala i cała nasza rodzina. tez.Wyobraz sobie,ze dzisiaj do poludnia byłam w domu i poszlam po suńkę.My nadal obawiamy sie zostawiać ją na 8 godz.samą.Była u nas troszke i zaczeła skakać na klamkę.Domysliłam się ,że chce do siostry . Jak wyszlyśmy na ulice wyrwała do przodu i czekała po domem Haliny.Bardzo cieszyła sie jak otworzylam drzwi. Ona tu czuje sie pewna,leży na kanapie na siostry polarze.To bardzo mądry i dobrze ułożony pies,Miałyśmy szczesciea ,o mały włos nie zauważyłybyśmy jej w budzie.Lezała w błocie skulona bez żadnej reakcji.Mój tata powiedział,że miałam nosa.Ja kierowałam sie tym,ze ona byla w takim stanie ,że nikt by jej nie wzioł. Co do Parysa ,to chlopak,gdy go bralam ze wsi byl w podobnym stanie jak Samba.To prawdziwy hrabia. Milusia kocha wszystkich i wszystko-przepadamy za nią. Brakuje na zdj eciach Mieci /kotki/ ,bo bała sie Samby.. Jest tylko Filuś ,który jest jedynakiem bardzo leniwym i kradnie swojej mamie myszy ! Ja swoich zwierzetach mogę opowiadac godzinami ! Quote
basia0607 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Wróciłam przed chwilą od Samby.Suczysko leży Halinie na kolanach i poddaje zabiegom pielegnacyjnym. Pazurki byly wymoczone w wodzie z mydłem ,wyszorowane szczoteczką do zebów i smarowane poduszeczki kremikiem,który Sambie bardzo smakował. Ona już glowę trzyma jak prawdziwa arystokratka,boje się pomyśleć co będzie dalej. A mnie też kocha i tuli sie jak dziecko ! Quote
Aga76 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Czyli salon kosmetyczny z prawdziwego zdarzenia :loveu: w pełnym rozkwicie. Samba rozpoczęła nowe życie: pełne miłości, pieszczot, ciepła i opieki. Życzę Wam dużo dużo radości, cudownych spacerów i wruszających spotkań :happy1: Basiu, może siostra weźmie z Ciebie przykład i też kiedyś kilka ogonów będzie biegało radośnie po jej domku... Quote
basia0607 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Dzisiaj narobilam fotek jutro, Ci Rybciu przeslę z prośba o wklejenie. Samba coraz odwazniejsza,zlapala za buta pana od gazu. Poznaje swoich .Juz nie je na zapas i boczki jej sie uwypukliły.Dzisiaj padal deszcz i nie chciala iść na spacer,sprintem siusiu i do domu,tam jest jej najlepiej. Spi w łożku i nawet nie czeka na pozwolenie ,cieszy się bardzo jak się scieli i od razu do poscieli. Ale mi sie rymneło ! Quote
dusje Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 To sie panna rozkreca juz na dobre, tylko patrzec jak zacznie okupowac cale lozko a pancie wysle na podloge:evil_lol: Nasz dzieciak tez sie zadomowil i zupelnie dobrze wyleguje sie na fotelu pana a na grzeczna prosbe zeby jednak zszedl, udaje ze nie do niego mowa:lol: Quote
Aga76 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 basia0607 napisał(a):Dzisiaj narobilam fotek jutro, Ci Rybciu przeslę z prośba o wklejenie. Samba coraz odwazniejsza,zlapala za buta pana od gazu. Poznaje swoich .Juz nie je na zapas i boczki jej sie uwypukliły.Dzisiaj padal deszcz i nie chciala iść na spacer,sprintem siusiu i do domu,tam jest jej najlepiej. Spi w łożku i nawet nie czeka na pozwolenie ,cieszy się bardzo jak się scieli i od razu do poscieli. Ale mi sie rymneło ! A kiedy będą nowe zdjęcia? :oops: Quote
Rybc!a Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Aga76 napisał(a):A kiedy będą nowe zdjęcia? :oops: Ja też z chęcią bym sobie je pooglądała, lecz nic nie dostałam :-( Quote
Rybc!a Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Wyczekiwane zdjęcia: A tu wnuczek Basi: Quote
Rybc!a Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Nowe zdjęcia Samby i nikt tu nie zawita? Quote
Recommended Posts