Jump to content
Dogomania

HIPEK-piekny mix goldena - BLIZNY I RANY.....JUZ W DOMKU ! ! ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye:ale piekny misiek , teraz te zdjecia do Dzierzoniowa zanieść burakom:mad:

Hipciu Aga to Twoj Janioł:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:

Szczesliwego nowego domku:cool3::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:

Posted

Agata_Emi napisał(a):
OK, fotki doszły, zaraz je obrobię i wrzucę stesknionym cioteczkom do zachwycania się :-) i rozpływania się :-)

Dziekuje Agatko !
Wspanialy piesio i taki piekny sie zrobil :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: !

Posted

Ja zagladam:lol: . Wyslalam niedawno nieduza sumke m.in. na Hipcia:lol: . Mam nadzieje,ze doszla. Hipek jest coraz ladniejszy i szczesliwszy. Po prostu miod na serce:lol:

Posted

Iv napisał(a):
Ja zagladam:lol: . Wyslalam niedawno nieduza sumke m.in. na Hipcia:lol: . Mam nadzieje,ze doszla. Hipek jest coraz ladniejszy i szczesliwszy. Po prostu miod na serce:lol:

Przepraszam, ze zapytam ale na ktore konto poszly pieniazki i .... od kogo - czy bedzie na przekazie Twoj nick ? Wtedy odpowiem, czy doszly ( jesli zostaly wyslane na moje konto ).

Posted

Zuziu, na konto z 9 postu, chyba Twoje. Pytam, bo raz mnie poczta oszukala i musialam za przesylke placic 2 razy.Dlatego wole sie upewnic.
Iwona T:lol:

Posted

Seaside napisał(a):
Musiałam przekleić zdjęcia bo Aga się nam jakoś rozleniwiła :eviltong:

A te zdjecia juz sa w poscie - 252 chyba.... :eviltong: - Jagodko .... musisz nadrabiac zaleglosci szybciej , kobieto kochana :roll: :mad: :evil_lol: :lol: ! ! !

Posted

Kurcze ale plama - już kasuję :oops: :oops: :oops:
Aga z góry przepraszam - doczytałam że znów jakąś bidkę znalazłaś?? Tak to jest - jak się już zacznie tpo przyciąga się je jak lep. Ja już się boję na ulicy rozglądać. Bo każdego psa klasyfikuję :shake:

Posted

Iv napisał(a):
Zuziu, na konto z 9 postu, chyba Twoje. Pytam, bo raz mnie poczta oszukala i musialam za przesylke placic 2 razy.Dlatego wole sie upewnic.
Iwona T:lol:

Pieniazki doszly 17.01 - DZIEKUJEMY OGROMNIE :loveu: :loveu: :loveu: ! ! !