Agata_Emi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 OK, fotki doszły, zaraz je obrobię i wrzucę stesknionym cioteczkom do zachwycania się :-) i rozpływania się :-) Quote
Agata_Emi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 No to z wielką radością prezentuję nowego, odmienionego nie do poznania Hipeczka: Quote
karcia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 o ludzie! jaki misio przeslodki !!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Apbt_sól Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :crazyeye:ale piekny misiek , teraz te zdjecia do Dzierzoniowa zanieść burakom:mad: Hipciu Aga to Twoj Janioł:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Szczesliwego nowego domku:cool3::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
yewcia1 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Piękna opowieść:loveu: Kobitki proszę wstawić fotki Hipcia na wątek, który polepsza humor czyli metamorfozy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&page=147&highlight=metamorfozy pięna przemiana:loveu: Quote
agnieszka30 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 A możesz wstawić, ja nie umiem buuuuuuuu:placz: Quote
zuziaM Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Agata_Emi napisał(a):OK, fotki doszły, zaraz je obrobię i wrzucę stesknionym cioteczkom do zachwycania się :-) i rozpływania się :-) Dziekuje Agatko ! Wspanialy piesio i taki piekny sie zrobil :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ! Quote
Iv Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ja zagladam:lol: . Wyslalam niedawno nieduza sumke m.in. na Hipcia:lol: . Mam nadzieje,ze doszla. Hipek jest coraz ladniejszy i szczesliwszy. Po prostu miod na serce:lol: Quote
agnieszka30 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Bardzo bardzo dziękujemy:loveu: Hipek już w domku, dlatego szczęśliwy!!! Quote
zuziaM Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Iv napisał(a):Ja zagladam:lol: . Wyslalam niedawno nieduza sumke m.in. na Hipcia:lol: . Mam nadzieje,ze doszla. Hipek jest coraz ladniejszy i szczesliwszy. Po prostu miod na serce:lol: Przepraszam, ze zapytam ale na ktore konto poszly pieniazki i .... od kogo - czy bedzie na przekazie Twoj nick ? Wtedy odpowiem, czy doszly ( jesli zostaly wyslane na moje konto ). Quote
Iv Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Zuziu, na konto z 9 postu, chyba Twoje. Pytam, bo raz mnie poczta oszukala i musialam za przesylke placic 2 razy.Dlatego wole sie upewnic. Iwona T:lol: Quote
agnieszka30 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no to upewnijcie się dziewczyny, a tobie Iwonko bardzo dziękuję! Gdyby nie wasza pomoc nie byloby Hipcia z nami... Quote
Seaside Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Hipciu kochany co u ciebie?? Aga masz jakieś świerze wieści?? Quote
agnieszka30 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 http://www.pomocgoldenom.fora.pl/viewtopic.php?t=176&postdays=0&postorder=asc&start=50 proszę bardzo! Quote
zuziaM Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Seaside napisał(a):Musiałam przekleić zdjęcia bo Aga się nam jakoś rozleniwiła :eviltong: A te zdjecia juz sa w poscie - 252 chyba.... :eviltong: - Jagodko .... musisz nadrabiac zaleglosci szybciej , kobieto kochana :roll: :mad: :evil_lol: :lol: ! ! ! Quote
Seaside Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kurcze ale plama - już kasuję :oops: :oops: :oops: Aga z góry przepraszam - doczytałam że znów jakąś bidkę znalazłaś?? Tak to jest - jak się już zacznie tpo przyciąga się je jak lep. Ja już się boję na ulicy rozglądać. Bo każdego psa klasyfikuję :shake: Quote
Seaside Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Już wiem - jedna stronka gdzieś mi się zgubiłą :splat: Quote
zuziaM Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Seaside napisał(a):Już wiem - jedna stronka gdzieś mi się zgubiłą :splat: ..... sie zgubila ...... hi hi hi ..... Quote
agnieszka30 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Seaside Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nabijajcie się dalej z ciotki - nabijajcie, a zobaczycie..... :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuziaM Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Iv napisał(a):Zuziu, na konto z 9 postu, chyba Twoje. Pytam, bo raz mnie poczta oszukala i musialam za przesylke placic 2 razy.Dlatego wole sie upewnic. Iwona T:lol: Pieniazki doszly 17.01 - DZIEKUJEMY OGROMNIE :loveu: :loveu: :loveu: ! ! ! Quote
Recommended Posts