Jump to content
Dogomania

HIPEK-piekny mix goldena - BLIZNY I RANY.....JUZ W DOMKU ! ! ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

powitanie było... niesamowite!!
Hipek zobaczył swoją panią i cieszył się zanim podeszli do samochodu!!!
Podróż zniósł dobrze, dzisiaj dzwoniłam, więc wiem że jest KOCHANY!!!
Uwielbia nawet koty...
boi się jedynie wykafelkowanej podłogi:roll:
Ma wizytę w przyszłym tyg u psiego fryzjera, trzeba zgolić to i owo...
Jest przymilny,ułożony, uwielbia spacerki, fotorelacja wkrótce.

Posted

agnieszka30 napisał(a):
powitanie było... niesamowite!!
Hipek zobaczył swoją panią i cieszył się zanim podeszli do samochodu!!!
Podróż zniósł dobrze, dzisiaj dzwoniłam, więc wiem że jest KOCHANY!!!
Uwielbia nawet koty...
boi się jedynie wykafelkowanej podłogi:roll:
Ma wizytę w przyszłym tyg u psiego fryzjera, trzeba zgolić to i owo...
Jest przymilny,ułożony, uwielbia spacerki, fotorelacja wkrótce.

CUDOWNIE ! ! ! ! ! ! ! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Ale kto mial ta przyjemnosc poznac HIPCIA osobiscie :eviltong: ... nie mial pewnie zadnych watpliwosci, ze tak wlasnie bedzie :multi: !

Posted

W poniedzałek zdjęcia Hipka, pani Sylwia już nad tym pracuje!:multi:
Hipek jest bardzo mądrym psem, ma doskonały kontakt z domownikami,
zresztą....
czekamy na słowa właścicielki.
Sami zobaczycie...
Ale szczęście!!!
Zuziu, przeniesiesz wątek do wieści z nowych domów?

Posted

[quote name='agnieszka30']czy są foty???
Prosimy ZuzięM o ich zamieszczenie:modla:

Watek przeniesiony i .... mysle, ze pani Sylwia sie nie pogniewa, jesli ten najcudowniejszy w tresci, pod sloncem list, ktory mi napisala przytocze tu w calosci..... bo wlasnymi slowami .... nie potrafilabym tego ogromnego szczescia, jakie spotkalo tego skrzywdzonego okrutnie psa , opisac :

"
Witam!
Pani Małgosiu faktycznie nie pisałam bo ten tydzień był bardzo pracowity.Musieliśmy się poznać i do siebie przyzwyczaić.Myślę,że po 7 dniach można już zacząć pewne podsumowania.Powiem krótko ,Hipek jest cudny!Jest bardzo oddany i przyjażnie do nas nastawiony,rozumie wszystkie polecenia,zachowuje się w domu bardzo grzecznie.W poniedziałek wykonaliśmy wstępną toaletę,był pewien problem bo Hipcio boi się pomieszczeń kafelkowanych,być może jest to jakaś zaszłośc z pobytu w schronisku.W końcu się udało i Hipcio mięciutki i pachnący zaległ na swoim poleżanku,musiałam niestety troszkę powycinać skołtunioną sierść ale to odrośnie.We wtorek Hipcio pojechał do sklepu po szeleczki i do weta.Był bardzo cierpliwy i dawał się oglądać ze wszystkich stron.Generalnie pies jest zdrowy,drobne sprawy doktor zaopatrzył na mieujscu.Smieliśmy się,że nasz pies to weteran powstania śląskiego-rokowania są jednak pomyślne.Co do łapki tak już zostanie,jest to pozostałość po złamaniu z usunięciem głowy kości udowej.Wet stwierdził,że jest to jedna z metod leczenia złamań i tak musi zostac.Hipek radzi sobie z tą łapą świetnie więc nie ma problemu.Chadzamy sobie na długie spacery,pies przyzwyczaił się do rytmu naszego domu i sam o określonych porach upomina się o drobne przyjemności.Apetyt ma dobry i nie ukrywam, że pod względem kulinarnym wszyscy go rozpieszczamy.Spi w naszej sypialni, tuż przy łóżku,jest właściwie na wyciągnięcie ręki.Zastanawiam się tylko komu w tej chwili ta bliskość jest bardziej potrzebna :).Wydaje mi się,że ten pies jest z nami od zawsze ponieważ bardzo łagodnie wtopił się w nasze życie rodzinne, nawet trzyma sztamę z naszymi kotam.
Reasumując nie może być inaczej jak tylko z Hipkiem,teskni za nami nawet wtedy, gdy zostaje w domu z moją mamą-to jest chyba najleprzy dowód na to ,że jest mu dobrze z nami a nam z nim.Pozdrawiam.Zdjęcia prześlę oddzielną pocztą.Sylwia.
P.S.Małe sprostowanie ,na Biszkopta pies nie reagował,doszliśmy do wnisku,że Hipek to też miłe imię.Moja mama stwierdziła,że jest to skrót od Hipolit no i tak zostało.Mamy więc Hipolita co w połączeniu z imionami naszych kotów Filip i Zuzanna brzmi ok :))))))))
"
:laola: :cunao: :laola: :cunao: :laola:

Zdjecia dostalam, ale nie daje rady ich zmniejszyc..... moze pozniej poprosze mojego szefa i mi pomoze....

Posted

jestem na 10 sek dosłownie!!!!!!!!!!!
I POPŁAKAŁĄM SIĘ ZE SZCZĘŚCIA - kilka razy jeszcze w piątek i sobotę na dogo zaglądnęłam, ale takiej relacji jeszcze nie było :loveu:

Ps. jestem mężatką :-o :-o :-o czuję się nieźlę :evil_lol:
Impreza boska :D

Posted

Seaside napisał(a):

Ps. jestem mężatką :-o :-o :-o czuję się nieźlę :evil_lol:

GRATULUJE!
Wszystkiego dobrego Wam zycze!
Myslalam o Was w sobote.....

A teraz Hipcio..
ciesze sie bardzo bardzo ze znalazl taki domek!
Wzruszylam sie czytajac list ktory Gosia wkleila.
O jego adopcji faktycznie dowedzialam sie z dwoch maili jednoczesnie, i Zuzia i Seaside napisaly w ten dzien :)

Trzymam kciuki za kolejne adopcje!

zmykam, jeszcze inne watki chce przeczytac, choc juz zmeczenie mnie lamie....
ale teraz w miare mi net chodzi chce to do maximum wykorzystac...
usychalam z tesknoty za wami... pa

Posted

[quote=Seaside;2966387 Ps. jestem mężatką :-o :-o :-o czuję się nieźlę :evil_lol:

Najlepsze zyczenia , Seaside na nowej drodze zycia ! ! ! ! ! !

Posted

[quote name='agnieszka30']Błagamy o zdjęcia!!!
Błagam!!!

Ja wiem, ze wszyscy chca zobaczyc to szczescie, ale ja nie umiem..... mojego szefa jeszcze nie ma ... poprosze go i moze cos na to poradzi.

Posted

agnieszka30 napisał(a):
Jezu naprawdę nie mogę doczekać sie na fotki, Gosiu- Agatka dała ściągę, może poradziusz sobie ze zmniejszeniem, wstaw proszę...
Błagam wręcz!!!!

Probowalam na wszelkie sposoby. Ale moze mi Agata przesle swoj email ( prosilam ja na PW ) , to wtedy przesle jej mojego maila w calosci, jak go dostalam i moze ona cos na to poradzi i wstawi mniejsze.... cierpliwosci, prosze..... i prosimy Agatke...

Posted

Agata_Emi napisał(a):
jestem jestem ... czekam na fotki

Juz wyslalam, a teraz ida na drugi adres. Ale cos czarno to widze, bo , jak weszlam w swoja poczte wysylana, to mi sie te zdjecia pokazuja jako kwadraciki z krzyzykiem w srodku..... :shake: , wiec nie wiem, czy wlasnie tak do Agaty nie dojda.....