agnieszka30 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ojojoj! Hipek na krzywy ryj się wczasuje... ale siara... Naprawimy cioteczko, płynność finansowa dalej:flop: Quote
zuziaM Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 agnieszka30 napisał(a):ojojoj! Hipek na krzywy ryj się wczasuje... ale siara... Naprawimy cioteczko, płynność finansowa dalej:flop: Ano wlasnie ....... ;) ;) ;) Zrobie kopie tego rachunku za leczenie, bo oryginal wysle do Oleny, zeby odzyskac pieniazki... przydadza sie przeciez. Quote
ewape Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 przepraszam, że sie wcinam z mniej miłymi sprawami na wątek Hipka, który wreszcie miał szczęscie ;) ale macie kogoś, kto zajmuje sie terierami na dogo?? mam już porządne zdjęcia erdelka, piękny chłopak z niego i na pewno nie może zostać w Ligocie!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38091&page=19 tam macie zdjęcia przystojniachy Quote
agnieszka30 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 nic, nie wiem, ale poszukam... Nikt nie dzwonił...:-( Tak się boję czy nie zrezygnowali...:-( Quote
agnieszka30 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Hipo jedzie do domku w niedzielę:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Pani Sylwia dzwoniła, potwierdziła i jadziem!!!!!!! Hurrrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Seaside Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 agnieszka30 napisał(a):Hipo jedzie do domku w niedzielę:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Pani Sylwia dzwoniła, potwierdziła i jadziem!!!!!!! Hurrrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no widzisz nerwusie??:eviltong: A tak serio to to jestem baardzo cudowna wiadomość :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Pitty Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 :placz:-to ze szczescia !!!!Trzymam kciuki!!!:laola: Quote
agnieszka30 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 mało tego... Goldeniasty z Wałbrzycha też jedzie... I to do kogo...:roll: Ja nie mogę...za dużo szczęścia!!!!:placz: Quote
agnieszka30 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 jak jeszcze zKajtusiem wypali... ale radość!!! W każdym bądż razie, Kajtuś na tymczas pojedzie, :loveu: Quote
zuziaM Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 agnieszka30 napisał(a):mało tego... Goldeniasty z Wałbrzycha też jedzie... I to do kogo...:roll: Ja nie mogę...za dużo szczęścia!!!!:placz: :placz: :placz: :placz: To i ja sobie ze szczescia poplacze ! ! ! Cudownie :multi: :multi: :multi: ! Nastepna sierotka znalazla domek ! ! ! Quote
black sheep Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Czyli to pewne że ma domek? Mogę go zdjąć za tem z allegro (?) Quote
agnieszka30 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Tak, bardzo dziękuję za pomoc:Rose: Quote
zuziaM Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Mysle, ze p. Sylwia sie nie pogniewa, jak wkleje tu list, ktory wlasnie otrzymalam : " Witam serdecznie!Bardzo dziękuję za zdjęcia, Hipciu jest naprawdę uroczy i pięknieje w obiektywie z sesji na sesję.Jesteśmy zwarci i gotowi do wyjazdu. Dzisiaj komisyjnie została zakupiona zastawa stołowa,smycz,szczotka i całe mnustwo niezbędnych drobiazgów.Coś mi mówi ,że to jest to czego szukałam, strzal w 10.Serdecznie pozdrawiam i do usłyszenia.Sylwia ". My rowniez pozdrawiamy p. Sylwiu oraz pani wspaniala rodzine :multi: . Quote
agnieszka30 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 a nam jakieś foty????:angryy: A czy JolęK ktoś poinformował?? Quote
agnieszka30 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 zuzia i reszta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Popatrzcie w jeleniej za jakimś yorkopodobnym, yorkiem, ma być mały i kudłaty:loveu: Kilkuletni, płeć obojętna Quote
zuziaM Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='agnieszka30']a nam jakieś foty????:angryy: A czy JolęK ktoś poinformował?? Foty widzialas - to te z koscia wyslalam do p. Sylwi wczoraj. JoleK oczywiscie , ze poinformowalam :multi: ! Ona tam na obczyznie spragniona samych dobrych wiesci ! Yorkowate - nie bedzie latwo ... szybciej jakis terierek maly ( taki, jak te od Villasowej ). Agnieszka ! Blagam - pozycz od kogos, jak nie masz , aparat i zrob zdjecia tym malym suniom od VV , jutro . Te moje sa niezbyt czytelne, a moze do Asior jedna - ta mala czarna - by pojechala na tymczas. U niej moglaby sie nauczyc zyc z czlowiekiem ! W hoteliku - siedzi w zamknieciu...... Jak ja trzymam kciuki za Kajtunia :bigok: :bigok: :bigok: ! Zeby temu slodziaczkowi kochaniutkiemu sie udalo :mdleje: ! ! ! Quote
Seaside Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 agnieszka30 napisał(a):a nam jakieś foty????:angryy: A czy JolęK ktoś poinformował?? Pisałam maila i smski także Jola jest na bierząco :) Ciekawe czy się zdublowałyśmy z wieściami Zuziu :D Pisałąm o malamucie i innych jelenbiogórskich też :) Quote
black sheep Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Zuziu zmień tytuł, bo ciągle jak go czytam, nie wiem o co chodzi;) (Dalej 2 razy "edit") Quote
agnieszka30 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Hipcio dziś o godz 14 poznał swoją nową panią i pojechal baaardzo szcześliwy do swojego juz domku:multi: a to dla decydenta w Dzierżoniowie, aby Hipka uśpić Quote
zuziaM Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='agnieszka30']Hipcio dziś o godz 14 poznał swoją nową panią i pojechal baaardzo szcześliwy do swojego juz domku:multi: a to dla decydenta w Dzierżoniowie, aby Hipka uśpić AGA, cos Ci z tym linkiem nie wyszlo, albo ja nie wiem, o co chodzi.... ale stara jestem i mam prawo nie kontaktowac za dokladnie .....:cool3: . A HIPCIOWI zycze wszystkiego najlepszego w nowym domku :loveu: ! Quote
zuziaM Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Agnieszka30 ! ! ! CZEKAMY na FOTORELACJE .......:lol: :placz: ! Juz sie nie moge doczekac szczegolow z powitania , no i w ogole .... reakcji i .... wszystko chce wiedziec :lol: :placz: ! ! ! Quote
Seaside Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Hipek w nowym domku!! Hipek w nowym domku!! Hipek w nowym domku!! Hipek w nowym domku!! Hipek w nowym domku!! Hipek w nowym domku!! :laola: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
anielica Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :multi: :multi: :multi: (Tylko te gwiazdeczki w tytule baaardzo były dla mnie mylące - myślałam, że stało się jakieś nieszczęście...:oops:) Quote
agnieszka30 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ten link to było takie **** na całą stronę!!!!!!!!!! ...ale nie wyszło:oops: Quote
Recommended Posts