Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Male są w przytulisku w kojcu i budzie. Taki los niestety

Tak jakby ktoś niezorientowany na wątek wszedł. Supergoga pisze o innych psiakach - one potrzebują domu na gwałt!

Posted

Tak, wpasowaliśmy sie w wątek kudlatków - ale pisałam o nowych szczylach... juz nam sie te wszystkie szczyle mylą.
Może będą tymczasy po nowym roku. Jeśli jest gwalt to może od poniedziałku 1 tymczas by byl... jesli nie ma gwałtu może tam jechać Rosik. Boogie zdecyduj jak sytuacja.

Posted

Myślę że u mnie sytuacja bezpieczna. Bleblehul, próbowaliście chociaż podstawowe typu gumtree, olx, alegratka zrobić, są darmowe. Ja ogłaszam zgraje, może byście spróbowali pojedynczo samą Kire?

Posted

możemy podjechać dzisiaj ...

a Kirka u nas już całkiem jak u siebie sie czuje :)
w ogóle to Kira uwielbia dzieci ! świetnie nadawałaby się do jakiejs rodzinki z dziecmi !
obcych dorosłych sie boi, ale do dziecka każdego podleci :)

Posted

Miałem właśnie telefon od Pani od szczeniaków. Się odmieniło i ponoć wyjeżdża i pyta do którego schroniska najlepiej odwieźć pozostałe dwa szczeniaki.

Posted

Boogie napisał(a):
Miałem właśnie telefon od Pani od szczeniaków. Się odmieniło i ponoć wyjeżdża i pyta do którego schroniska najlepiej odwieźć pozostałe dwa szczeniaki.

masakra :-( i co teraz?

Posted

No po prostu super. Tak natychmiast i od razu!!! Rewelacja. Czekam na potwierdzenie od 1 osoby która chciała dać tymczas szczeniakowi. MOże choć 1 by poszedl. dzisiaj do Eli jedzie Timon. Ponoć ma zainterersowany dom. gdyby zrobić wizytę to po konsultacji z wetem - dzisiaj ma sie odbyć - mogłby iśc do domu a malce do naszej niezawodnej Elki.

Posted

supergoga napisał(a):
No po prostu super. Tak natychmiast i od razu!!! Rewelacja.

Cieszmy się że Pani dała czas do czwartku :) jest szansa na kontakt z potencjalnym domem Timonka.