MARCHEWA Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Fusica napisał(a):Nareszcie jest:multi:!! Denis już u mnie!! Po dominowaniu ( ci co byli u mnie to wiedzą o co mi chodzi:p) wszystkiego co pluszowe , wziął się za zabawę pomarańczową piszczącą piłeczką (nauczył się już oddawać piłki). Dostał już posłanie, nową obrożę, piłkę i ... preparat przeciw pchłom. Zdaje mi się że jest tu szczęśliwy. Marcin Marcinie,bardzo się cieszę,że Denisek już dojechał do ciebie:multi: A co do tego dominowania,to ja chyba wiem,co masz na myśli :cool3: Teraz czekamy na fotki i relacje z waszego domku;) Quote
halbina Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Cieszymy się wszyscy bardzo! I mamy nadzieję, że to już domek na zawsze! Quote
elainfo Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Fusica napisał(a):Nareszcie jest:multi:!! Denis już u mnie!! Po dominowaniu ( ci co byli u mnie to wiedzą o co mi chodzi:p) wszystkiego co pluszowe , wziął się za zabawę pomarańczową piszczącą piłeczką (nauczył się już oddawać piłki). Dostał już posłanie, nową obrożę, piłkę i ... preparat przeciw pchłom. Zdaje mi się że jest tu szczęśliwy. Marcin hej Marcin;-)))))) ja byłam dzis u was z Deniskiem.....:loveu: hmmm.. nowe posłanko i preparat przeciw pchłom.. supperrr.. czyli ,że Denis ma juz full opiekę..;-)) ja myśle ,że on wcale nie tęskni za poprzednimi opiekunami..zresztą u Was w nowym domku tyle zabawek.. i nowych rzeczy ,ze przez najbliższe dni pewnie piesul bedzie miał pełne rece roboty ,zeby zapoznac nowe kąty..;-)) Quote
Wilejkaros Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Hehehehe, dominowanie to kolejne nowe dla mnie słowo. ;) Ciotki niewyjeżdżające jutro (bo niektórzy wyjeżdżają-patrz, farciara elainfo), czy jeśli nie pojadę na działkę ani nie udam się w inne miejsca, to się widzimy jakoś? Chodzi mi o "uqlturalnianie" Ciotek Kloka i Ali. Ja Wam mogę opowiedzieć o walkach na poczcie. Hehehehe. Wujek Marcin, fotki jakieś będą? Quote
Fusica Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Fotki będą jak tylko znajdę cyfrówkę , a póki co mogę tylko zdawać relacje. Quote
MARCHEWA Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Marcinie,napisz jak minęła wam pierwsza nocka? Quote
dbsst Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 :sweetCyb: to ja KLOKŁORKOWA :multi: relacja z podróży... Denisek był bardzo grzeczny i cierpliwy-wytrzymał całą drogę bez siusiu i qpy.jechaliśmy 6,5 godz, bo pociąg miał godzinne spóźnienie :mad: dla zabicia czasu pozwoliłyśmy zjeść Deniskowi miske i smycz :cool1: Zauroczył wszystkich ludzisków z naszego przedziału... :loveu: po wyjściu z pociągu Denis obwąchał całą stolyce, olał wsjo po drodze i walnął qpala za plecami pana strażnika wiejskiego :roll: Odebrał nas komitet powitalny : Fusica,elainfo, Wilejkaros, dbsst :loveu: pojechaliśmy do nowego domku Deniska,Marcin wyleciał pod klatke- chyba nie umiał sie już doczekać;) Mama Marcina jak dziewczyny pisały- cudowna mama!!!! tylko zastanawia mnie jedno- Fusica pisała że to kobita z biglem... nie widziałam tam BEAGLA :eviltong: Denisek powitał wszystkich bardzo całuśnie!!!! Domek Deniska- wymarzony!!!! dlatego wierzę że jego tułaczka dobiegła końca!!!! będzie szczęśliwym psem w swym domeczku!!!!! Dominacji nie my go nauczyłyśmy :p MARCINIE!!!!! Pisz jak po pierwszej nocce!!!!! :modla: :modla: P.S. w imieniu Deniska dziękujemy wszystkim za wsparcie duchowe, psychiczne i finansowe:loveu: ROZLICZENIE I FOTKI PO POWROCIE NA ŚLUNSK ;) Quote
MARCHEWA Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 :bigcool: Czyli,super dzionek wczoraj mieliście:bigcool: Quote
dbsst Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 ciotki warszawianki! bedziemy sie uqlturalniać;) dziś o 17:00 na Starym Mieście, obok kolumny :knajpa:za nowy domek Deniska!!!!! Quote
Gonitwa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Brawo za szybki obrót akcji- oby ten dom naprawdę był tym ostatnim! Quote
Fusica Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Pierwsza nocka i druga minęły spokojnie. Najzabawniejsze jest to że Denisa ''kładzie się spać,, . Chodzi mi o to że denis nie idzie spać dopóki nie zaprowadzę go do posłanka i nie powiem czegoś w stylu : denis, kładziemy się. Ogólnie żyje się nam całkiem fajnie, z wyjątkiem tego że bursztyn (drugi pies w rodzinie) nie toleruje deniska na jego terytorium. a Denisek jak to on, nie przestaje sie bawić. Niestety nie chce jeść z miski (z ziemi(!!!)albo z reki to on zje. niestety też mało ). Quote
Fusica Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 poprzedni post był od gzyba, wujka marcina, czy jakkolwiek by mnie nie nazwac a nie od ciotki Fusicy Quote
kiniaczeq Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='dbsst'] po wyjściu z pociągu Denis obwąchał całą stolyce, olał wsjo po drodze i walnął qpala za plecami pana strażnika wiejskiego :roll: zuch chłopak :evil_lol: [quote name='dbsst'] P.S. w imieniu Deniska dziękujemy wszystkim za wsparcie duchowe, psychiczne i finansowe:loveu: ROZLICZENIE I FOTKI PO POWROCIE NA ŚLUNSK ;) czekam na fotki :multi: strasznie sie cieszę normalnie uwielbiam dogomaniaków za to że znajdują psom nowe domy :multi: :loveu: Quote
kiniaczeq Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='dbsst'] po wyjściu z pociągu Denis obwąchał całą stolyce, olał wsjo po drodze i walnął qpala za plecami pana strażnika wiejskiego :roll: zuch chłopak :evil_lol: [quote name='dbsst'] P.S. w imieniu Deniska dziękujemy wszystkim za wsparcie duchowe, psychiczne i finansowe:loveu: ROZLICZENIE I FOTKI PO POWROCIE NA ŚLUNSK ;) czekam na fotki :multi: strasznie sie cieszę normalnie uwielbiam dogomaniaków za to że znajdują psom nowe domy :multi: :loveu: [quote name='Fusica']Pierwsza nocka i druga minęły spokojnie. Najzabawniejsze jest to że Denisa ''kładzie się spać,, . Chodzi mi o to że denis nie idzie spać dopóki nie zaprowadzę go do posłanka i nie powiem czegoś w stylu : denis, kładziemy się. Ogólnie żyje się nam całkiem fajnie, z wyjątkiem tego że bursztyn (drugi pies w rodzinie) nie toleruje deniska na jego terytorium. a Denisek jak to on, nie przestaje sie bawić. Niestety nie chce jeść z miski (z ziemi(!!!)albo z reki to on zje. niestety też mało ). nie chce spać bo jest podekscytowany nowym domem, a z emocji może mało je ? mój pies ma na odwrót z emocji idzie do miski bierze pokarm szybko zjada i sie cieszy jak by się szaleju najadl :cool3: Quote
MARCHEWA Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 A ja czekam,aż ciotka Clockwork wróci na Ślunsk i wrzuci parę foteczek z nowego domku;) Quote
Alicja Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Wróciłyśmy na Śląsk z Naszej Stolicy. Relację z podróży zdała już cioteczka Clockwork ....ale pewnie jeszcze napisze;).Ja zaś wrzucę fotaski z Naszej wspólnej podróży z Deniskiem ....podróży do nowego lepszego świata:loveu: Quote
Alicja Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Denisek w czasie podróży zajety był głównie: jedzeniem lizaniem cioteczki gryzieniem miski lub smyczy wyglądaniem przez okno Quote
clockwork Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='Fusica']Pierwsza nocka i druga minęły spokojnie. Najzabawniejsze jest to że Denisa ''kładzie się spać,, . Chodzi mi o to że denis nie idzie spać dopóki nie zaprowadzę go do posłanka i nie powiem czegoś w stylu : denis, kładziemy się. Ogólnie żyje się nam całkiem fajnie, z wyjątkiem tego że bursztyn (drugi pies w rodzinie) nie toleruje deniska na jego terytorium. a Denisek jak to on, nie przestaje sie bawić. Niestety nie chce jeść z miski (z ziemi(!!!)albo z reki to on zje. niestety też mało ). Marcinie... nie daj sie zwieść Deniskowi- nam pięknie jadł w pociągu z miski. a potem zjadł miske ;) nasyp do miski, jak Denis będzie głodny to zje... pies sam się nie zagłodzi ;) tylko nie przekupiaj go jedzeniem z ręki i rarytasikami ... Denisek ma emocjonujące dni, musi oswoić się z nową sytuacją, nowym domkiem, Wami:loveu: nie dajcie sie ogłupić... Denisek jest cwanym psiakiem, więc szybko sie nauczy że jak nie zje z miski to będzie dostawał co lepsze z litości :p Zyczę powodzenia!!!! opiekuj się nim dobrze, bo ja po 6,5 godz w podróży pokochałam go przeokrutnie :loveu::loveu::loveu: będę śledzić Wasze poczynania :cool3::cool3: pozdrówka dla Ciebie i mamy!!!! Quote
clockwork Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 jako iż fotecki z podróży ma Alicja na swoim prywatnym aparacie... to ja zapodam fotecki z nowego DENISKOWEGO domciu: z nowym panciem Marcinem :multi: i z maskotką którą chciał "dominować" ;) Quote
eloise Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 no pięknie :) Denis jest słodziak niesamowity :) Quote
Alicja Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 :multi:no nareszcie zobaczyłam fotaski Deniska:loveu:i Marcina. Marcinie.....masz wspaniałego kochanego psiaczka...on Ci się odwdzieczy za okazane serducho:loveu: Quote
kiniaczeq Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 on ma szczęście w oczach :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts