Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fusica napisał(a):
Nareszcie jest:multi:!! Denis już u mnie!! Po dominowaniu ( ci co byli u mnie to wiedzą o co mi chodzi:p) wszystkiego co pluszowe , wziął się za zabawę pomarańczową piszczącą piłeczką (nauczył się już oddawać piłki). Dostał już posłanie, nową obrożę, piłkę i ... preparat przeciw pchłom. Zdaje mi się że jest tu szczęśliwy.

Marcin

Marcinie,bardzo się cieszę,że Denisek już dojechał do ciebie:multi:
A co do tego dominowania,to ja chyba wiem,co masz na myśli :cool3:
Teraz czekamy na fotki i relacje z waszego domku;)

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fusica napisał(a):
Nareszcie jest:multi:!! Denis już u mnie!! Po dominowaniu ( ci co byli u mnie to wiedzą o co mi chodzi:p) wszystkiego co pluszowe , wziął się za zabawę pomarańczową piszczącą piłeczką (nauczył się już oddawać piłki). Dostał już posłanie, nową obrożę, piłkę i ... preparat przeciw pchłom. Zdaje mi się że jest tu szczęśliwy.

Marcin

hej Marcin;-))))))
ja byłam dzis u was z Deniskiem.....:loveu: hmmm.. nowe posłanko i preparat przeciw pchłom.. supperrr.. czyli ,że Denis ma juz full opiekę..;-)) ja myśle ,że on wcale nie tęskni za poprzednimi opiekunami..zresztą u Was w nowym domku tyle zabawek.. i nowych rzeczy ,ze przez najbliższe dni pewnie piesul bedzie miał pełne rece roboty ,zeby zapoznac nowe kąty..;-))

Posted

Hehehehe,
dominowanie to kolejne nowe dla mnie słowo. ;)
Ciotki niewyjeżdżające jutro (bo niektórzy wyjeżdżają-patrz, farciara elainfo),
czy jeśli nie pojadę na działkę ani nie udam się w inne miejsca, to się widzimy jakoś? Chodzi mi o "uqlturalnianie" Ciotek Kloka i Ali. Ja Wam mogę opowiedzieć o walkach na poczcie. Hehehehe.
Wujek Marcin, fotki jakieś będą?

Posted

:sweetCyb: to ja KLOKŁORKOWA :multi:

relacja z podróży...

Denisek był bardzo grzeczny i cierpliwy-wytrzymał całą drogę bez siusiu i qpy.jechaliśmy 6,5 godz, bo pociąg miał godzinne spóźnienie :mad:
dla zabicia czasu pozwoliłyśmy zjeść Deniskowi miske i smycz :cool1:
Zauroczył wszystkich ludzisków z naszego przedziału... :loveu:
po wyjściu z pociągu Denis obwąchał całą stolyce, olał wsjo po drodze i walnął qpala za plecami pana strażnika wiejskiego :roll:
Odebrał nas komitet powitalny : Fusica,elainfo, Wilejkaros, dbsst :loveu:
pojechaliśmy do nowego domku Deniska,Marcin wyleciał pod klatke- chyba nie umiał sie już doczekać;) Mama Marcina jak dziewczyny pisały- cudowna mama!!!! tylko zastanawia mnie jedno- Fusica pisała że to kobita z biglem... nie widziałam tam BEAGLA :eviltong: Denisek powitał wszystkich bardzo całuśnie!!!!

Domek Deniska- wymarzony!!!! dlatego wierzę że jego tułaczka dobiegła końca!!!! będzie szczęśliwym psem w swym domeczku!!!!!

Dominacji nie my go nauczyłyśmy :p

MARCINIE!!!!! Pisz jak po pierwszej nocce!!!!! :modla: :modla:

P.S.
w imieniu Deniska dziękujemy wszystkim za wsparcie duchowe, psychiczne i finansowe:loveu:

ROZLICZENIE I FOTKI PO POWROCIE NA ŚLUNSK ;)

Posted

Pierwsza nocka i druga minęły spokojnie. Najzabawniejsze jest to że Denisa ''kładzie się spać,, . Chodzi mi o to że denis nie idzie spać dopóki nie zaprowadzę go do posłanka i nie powiem czegoś w stylu : denis, kładziemy się.
Ogólnie żyje się nam całkiem fajnie, z wyjątkiem tego że bursztyn (drugi pies w rodzinie) nie toleruje deniska na jego terytorium. a Denisek jak to on, nie przestaje sie bawić. Niestety nie chce jeść z miski (z ziemi(!!!)albo z reki to on zje. niestety też mało ).

Posted

[quote name='dbsst']

po wyjściu z pociągu Denis obwąchał całą stolyce, olał wsjo po drodze i walnął qpala za plecami pana strażnika wiejskiego :roll:

zuch chłopak :evil_lol:

[quote name='dbsst']
P.S.
w imieniu Deniska dziękujemy wszystkim za wsparcie duchowe, psychiczne i finansowe:loveu:

czekam na fotki :multi: strasznie sie cieszę normalnie uwielbiam dogomaniaków za to że znajdują psom nowe domy :multi: :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']

zuch chłopak :evil_lol:

[quote name='dbsst']
P.S.

czekam na fotki :multi: strasznie sie cieszę normalnie uwielbiam dogomaniaków za to że znajdują psom nowe domy :multi: :loveu:

[quote name='Fusica']Pierwsza nocka i druga minęły spokojnie. Najzabawniejsze jest to że Denisa ''kładzie się spać,, . Chodzi mi o to że denis nie idzie spać dopóki nie zaprowadzę go do posłanka i nie powiem czegoś w stylu : denis, kładziemy się.
Ogólnie żyje się nam całkiem fajnie, z wyjątkiem tego że bursztyn (drugi pies w rodzinie) nie toleruje deniska na jego terytorium. a Denisek jak to on, nie przestaje sie bawić. Niestety nie chce jeść z miski (z ziemi(!!!)albo z reki to on zje. niestety też mało ).

nie chce spać bo jest podekscytowany nowym domem, a z emocji może mało je ? mój pies ma na odwrót z emocji idzie do miski bierze pokarm szybko zjada i sie cieszy jak by się szaleju najadl :cool3:

Posted

Wróciłyśmy na Śląsk z Naszej Stolicy.
Relację z podróży zdała już cioteczka Clockwork ....ale pewnie jeszcze napisze;).Ja zaś wrzucę fotaski z Naszej wspólnej podróży z Deniskiem ....podróży do nowego lepszego świata:loveu:

Posted

[quote name='Fusica']Pierwsza nocka i druga minęły spokojnie. Najzabawniejsze jest to że Denisa ''kładzie się spać,, . Chodzi mi o to że denis nie idzie spać dopóki nie zaprowadzę go do posłanka i nie powiem czegoś w stylu : denis, kładziemy się.

Marcinie... nie daj sie zwieść Deniskowi- nam pięknie jadł w pociągu z miski. a potem zjadł miske
;)

nasyp do miski, jak Denis będzie głodny to zje... pies sam się nie zagłodzi ;) tylko nie przekupiaj go jedzeniem z ręki i rarytasikami ...
Denisek ma emocjonujące dni, musi oswoić się z nową sytuacją, nowym domkiem, Wami:loveu: nie dajcie sie ogłupić... Denisek jest cwanym psiakiem, więc szybko sie nauczy że jak nie zje z miski to będzie dostawał co lepsze z litości :p

Zyczę powodzenia!!!! opiekuj się nim dobrze, bo ja po 6,5 godz w podróży pokochałam go przeokrutnie :loveu::loveu::loveu: będę śledzić Wasze poczynania :cool3::cool3:

pozdrówka dla Ciebie i mamy!!!!

Posted

jako iż fotecki z podróży ma Alicja na swoim prywatnym aparacie... to ja zapodam fotecki z nowego DENISKOWEGO domciu:

z nowym panciem Marcinem :multi:

i z maskotką którą chciał "dominować" ;)

Posted

:multi:no nareszcie zobaczyłam fotaski Deniska:loveu:i Marcina.
Marcinie.....masz wspaniałego kochanego psiaczka...on Ci się odwdzieczy za okazane serducho:loveu: