Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='syla00']Same uśmiechnięte pyszczyska...uwielbiam takie zakończenia.;)a o których pyszczyskach myślisz......o tych psich czy Klockowo -Alowych;)

Posted

[quote name='Wilejkaros']Wszystkie uśmiechnięte, łącznie z odbierającymi delegację...
Gdzie jest nasz Wujek Marcin?

miejmy nadzieje że Dyzio- jak to ciocia elainfo go nazwała... nie zdominował go :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='MARCHEWA']I co tam u Deniska?Czy wszystko w porządku?
Marchewa... czy Ty jesteś w Jastrzębiu jeszcze??? bo musze dotrzeć do Ciebie z pożyczoną obróżką i namordnikiem :razz:

Posted

[quote name='clockwork']Marchewa... czy Ty jesteś w Jastrzębiu jeszcze??? bo musze dotrzeć do Ciebie z pożyczoną obróżką i namordnikiem :razz:

Nie ma mnie w J-biu,ale tu mam też internet,więc mogę sobie na dogo zaglądać:)

Posted

A ja się dzisiaj z Martą Deniskową kontaktowałam. Pies ideał, nie gryzie nic, nie qpka, nie siusia w domku, grzeczny na spacerkach, bawi się ze wszystkimi, a jak już nie ma chętnych, to sam. Takie to szczęście Im daliśmy!

Posted

[quote name='Wilejkaros']A ja się dzisiaj z Martą Deniskową kontaktowałam. Pies ideał, nie gryzie nic, nie qpka, nie siusia w domku, grzeczny na spacerkach, bawi się ze wszystkimi, a jak już nie ma chętnych, to sam. Takie to szczęście Im daliśmy!:multi::multi::multi:no to super....na takie wieści czekałyśmy:p

Posted

[quote name='Wilejkaros']Czuwam, czuwam, choć harcerzem nie byłam. Hehehehehe
Mój TZ wspomniał cos o legwanie, więc Go naprowadziłam na bloga Klockowej, ale wymiekliśmy przy 103 stronie... ;)
Czytamy dalej!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
życzę cierpliwości i samozaparcia......ale obiecaj ,że nie czytacie tylko oglądacie fotaski........już moge podesłać we wtej chwili :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Te Wasze pokrętne dialogi... człowiek ominie pare stron i taki zagubiony. Wstępnie umowiłam się z Martą w tym tygodniu na podpisanie umowy adopcyjnej. marchewa, masz jakąś swoją własną wersję tegoż dokumentu?

Posted

Wilejkaros napisał(a):
A ja się dzisiaj z Martą Deniskową kontaktowałam. Pies ideał, nie gryzie nic, nie qpka, nie siusia w domku, grzeczny na spacerkach, bawi się ze wszystkimi, a jak już nie ma chętnych, to sam. Takie to szczęście Im daliśmy!

:multi: :multi: :multi: mówiłam że Denisek vel Dyzio :razz: jest przeuroczym piesem :loveu::loveu::cool1:
mi skradł serducho w ciągu 6,5 godz... i reszcie przedziału też

Wilejkaros napisał(a):
Czuwam, czuwam, choć harcerzem nie byłam. Hehehehehe
Mój TZ wspomniał cos o legwanie, więc Go naprowadziłam na bloga Klockowej, ale wymiekliśmy przy 103 stronie... ;)
Czytamy dalej!

dasz rade :cool3::cool3:
legwanik dobra rzecz... ale trzeba mieć mnóstwo wolnego czasu- wtedy da sie go oswoić jak psa... ja niestety mam ZA MAŁO czasu :shake::shake: ale dzikiem jeszcze nie jest ;)