Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Marcinie i co u Was nowego ...cioteczki dowożące są ciekawe:oops: Quote
MARCHEWA Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Dziewczyny,świetne fotki z pociągu i domku Deniska,aż się łezka w oku kręci.Marcinie,napisz jak wam się żyje. Quote
syla00 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Same uśmiechnięte pyszczyska...uwielbiam takie zakończenia. Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='syla00']Same uśmiechnięte pyszczyska...uwielbiam takie zakończenia.;)a o których pyszczyskach myślisz......o tych psich czy Klockowo -Alowych;) Quote
Wilejkaros Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Wszystkie uśmiechnięte, łącznie z odbierającymi delegację... Gdzie jest nasz Wujek Marcin? Quote
Gonitwa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Wujek Marcin chyba się zgubił bo znaku życia na dgm nie daje...;) Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Wilejkaros']Wszystkie uśmiechnięte, łącznie z odbierającymi delegację... Gdzie jest nasz Wujek Marcin? miejmy nadzieje że Dyzio- jak to ciocia elainfo go nazwała... nie zdominował go :evil_lol::evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Buhahaha, już nie mogę z Wami.... Koniec o dominacji, ani słowa.... hehehehehehe Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Wilejkaros']Buhahaha, już nie mogę z Wami.... Koniec o dominacji, ani słowa.... hehehehehehe:razz:ale my tylko z troski;) Quote
MARCHEWA Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 I co tam u Deniska?Czy wszystko w porządku? Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='MARCHEWA']I co tam u Deniska?Czy wszystko w porządku?:razz:...no my też się martwimy................... Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='MARCHEWA']I co tam u Deniska?Czy wszystko w porządku? Marchewa... czy Ty jesteś w Jastrzębiu jeszcze??? bo musze dotrzeć do Ciebie z pożyczoną obróżką i namordnikiem :razz: Quote
MARCHEWA Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork']Marchewa... czy Ty jesteś w Jastrzębiu jeszcze??? bo musze dotrzeć do Ciebie z pożyczoną obróżką i namordnikiem :razz: Nie ma mnie w J-biu,ale tu mam też internet,więc mogę sobie na dogo zaglądać:) Quote
Wilejkaros Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A ja się dzisiaj z Martą Deniskową kontaktowałam. Pies ideał, nie gryzie nic, nie qpka, nie siusia w domku, grzeczny na spacerkach, bawi się ze wszystkimi, a jak już nie ma chętnych, to sam. Takie to szczęście Im daliśmy! Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Wilejkaros']A ja się dzisiaj z Martą Deniskową kontaktowałam. Pies ideał, nie gryzie nic, nie qpka, nie siusia w domku, grzeczny na spacerkach, bawi się ze wszystkimi, a jak już nie ma chętnych, to sam. Takie to szczęście Im daliśmy!:multi::multi::multi:no to super....na takie wieści czekałyśmy:p Quote
Wilejkaros Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jakże mi miło, że Was nie zawiodłam. ;) Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Wilejkaros']Jakże mi miło, że Was nie zawiodłam. ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bojałabyś się to zrobić ;) super i dzieki że czuwasz:p Quote
Wilejkaros Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Czuwam, czuwam, choć harcerzem nie byłam. Hehehehehe Mój TZ wspomniał cos o legwanie, więc Go naprowadziłam na bloga Klockowej, ale wymiekliśmy przy 103 stronie... ;) Czytamy dalej! Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Wilejkaros']Czuwam, czuwam, choć harcerzem nie byłam. Hehehehehe Mój TZ wspomniał cos o legwanie, więc Go naprowadziłam na bloga Klockowej, ale wymiekliśmy przy 103 stronie... ;) Czytamy dalej! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: życzę cierpliwości i samozaparcia......ale obiecaj ,że nie czytacie tylko oglądacie fotaski........już moge podesłać we wtej chwili :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Te Wasze pokrętne dialogi... człowiek ominie pare stron i taki zagubiony. Wstępnie umowiłam się z Martą w tym tygodniu na podpisanie umowy adopcyjnej. marchewa, masz jakąś swoją własną wersję tegoż dokumentu? Quote
MARCHEWA Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Wilejkaros,tak się cieszę,że Denisowa rodzinka zadowolona i szczęśliwa:)Dobrze,że jesteście w kontakcie.A co do umów adopcyjnych to ja z dogo drukowałam. Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Wilejkaros napisał(a):A ja się dzisiaj z Martą Deniskową kontaktowałam. Pies ideał, nie gryzie nic, nie qpka, nie siusia w domku, grzeczny na spacerkach, bawi się ze wszystkimi, a jak już nie ma chętnych, to sam. Takie to szczęście Im daliśmy! :multi: :multi: :multi: mówiłam że Denisek vel Dyzio :razz: jest przeuroczym piesem :loveu::loveu::cool1: mi skradł serducho w ciągu 6,5 godz... i reszcie przedziału też Wilejkaros napisał(a):Czuwam, czuwam, choć harcerzem nie byłam. Hehehehehe Mój TZ wspomniał cos o legwanie, więc Go naprowadziłam na bloga Klockowej, ale wymiekliśmy przy 103 stronie... ;) Czytamy dalej! dasz rade :cool3::cool3: legwanik dobra rzecz... ale trzeba mieć mnóstwo wolnego czasu- wtedy da sie go oswoić jak psa... ja niestety mam ZA MAŁO czasu :shake::shake: ale dzikiem jeszcze nie jest ;) Quote
Recommended Posts