paula91 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Ja mogę to wszystko załatwić, ale najwcześniej 22, bo do 21 jestem w Poznaniu, oczywiście potrzebowałabym wtedy kasy na szczepienie itd. Czekam na decyzje co i jak, wpadnę później na wątek zobaczyć jakie zapadły decyzje. Quote
DORA1020 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='paula91']Ja mogę to wszystko załatwić, ale najwcześniej 22, bo do 21 jestem w Poznaniu, oczywiście potrzebowałabym wtedy kasy na szczepienie itd. Czekam na decyzje co i jak, wpadnę później na wątek zobaczyć jakie zapadły decyzje.[/QUOTE] Czyli Bard jedzie do funi? Paula,jesli do czwartku nie uda mi sie tego wszystkiego zalatwic,to poprosze Cie o pomoc,ok?:lol: Bede rowniez potrzebowala kasy na paliwo,obroze,smycz,tabletki od robakow i szczepienia. Szczepienie p/wsciekliznie/tak jak pisala funia /mozna zrobic pozniej jak juz bedzie u funi. Wizyta p/adopcyjna bedzie potrzebna,ale to moze juz na spokojnie--po swietach,i tak Bard pojedzie do P.Marty nie wczesniej jak w polowie lutego. Quote
paula91 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Myślę, że tak :) Ok, jak do czwartku nic nie uda Ci się załatwić, to oczywiście pomogę. Przekopiuję Twoją wypowiedź na fb, poproszę ludzi o wpłaty na szczepienia, paliwo itd. Quote
Patmol Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 pies przepiękny jedzie do Murki? edit-doczytałam, ze może DS -trzymam kciuki Quote
diana79 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ds to dopiero w lutym, kiedy Bard pojedzie do hotelu? z jednego bazarku mam dla Barda 21zł z drugiego który trwa mam 25zł Dora może od razu do Ciebie te pieniądze wysłać na transport, odrobaczenie? Quote
Ty$ka Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Ja natomiast dostałam odpowiedź od Murki, ale no cóż... widzę, że to nieaktualne... hotelik wynosiłby tyle samo w kwestii, rzecz jasna, finansowej. [B]Paula91[/B], skoro Ci zależy na piesku to czy nie mogłabyś chociaż częściowo pokryć jego koszta pobytu w hoteliku? Albo pokryć koszta transportu i szczepień? Quote
paula91 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Ty$ka'] [B]Paula91[/B], skoro Ci zależy na piesku to czy nie mogłabyś chociaż częściowo pokryć jego koszta pobytu w hoteliku? Albo pokryć koszta transportu i szczepień?[/QUOTE] Logiczne jest, ze gdybym mogła to bym to zrobiła. Napisałam wcześniej, że obecnie mogę dorzucić jednorazowo 10zł, bo na więcej mnie w tej chwili nie stać, mam na koncie 5 zł. Tutaj w Poznaniu sama robię zbiórki na swoich podopiecznych zabranych z różnych okropnych warunków, więc gdybym miała kasę to i na psy, i koty, które są pod moją opieką bym nie zbierała. Kilka dni temu wydałam swoje ostatnie pieniądze na odpchlenie i odrobaczenie kota i psa, karmę oraz transport. Nie mam niestety możliwośći pokryć kosztów pobytu w hoteliku, kosztów transportu czy szczepień, zaoferowałam rzeczy na bazarek i 10zł oraz dowiezienie Barda do weta i hoteliku jeśli ktoś pomoże to sfinansować. Nie rozumiem pytania do mnie, bo chyba każdemu na wątku zarówno na fb jak i tu zależy na piesku, więc równie dobrze każdego można by było o to samo zapytać. Ludzie z fb dopytują o nr konta, może ktoś im przesłać? e: nie wiem czemu nie mogę wywalić tej emotki z początku... Quote
Wadercia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 numer konta podesle po godzinie 23 wowczas koncze prace ;) Hotel u Murki neiaktualny??! Bo nie rozumiem? Ja niestety rowniez nie moge oferowac na chwiel obecna wiecej niz 20 zł gdyz moja sunia dostala diagnoze zespol cushinga i jak ktos sie orientuje pochlania to duzo pieniazkow :( Quote
Ty$ka Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [B]paula91[/B], ależ spokojnie ;). Podobno kto pyta nie błądzi, nie masz więc co się rzucać :). Rozumiem, że nie masz teraz pieniędzy, ale zapytać nie zaszkodzi. Nie miałam złych intencji, jednak zawsze wydawało mi się, że skoro jest chętny DS to powinien choć trochę się dołożyć, ale skoro sytuacja jest taka to nie inna, to rozumiem :). [B] wadercia[/B], dziewczyny zdecydowały, że Bard jedzie do Funi. Quote
paula91 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='Ty$ka'][B]paula91[/B], ależ spokojnie ;). Podobno kto pyta nie błądzi, nie masz więc co się rzucać :). Rozumiem, że nie masz teraz pieniędzy, ale zapytać nie zaszkodzi. Nie miałam złych intencji, jednak zawsze wydawało mi się, że skoro jest chętny DS to powinien choć trochę się dołożyć, ale skoro sytuacja jest taka to nie inna, to rozumiem :).[/QUOTE] Ok, wolałam napisać co i jak, bo zdziwiło mnie pytanie trochę, ale chyba już rozumiem, bo napisałaś o DS, ale to nie ja oferuję DS, tylko p. Marta. P. Marta napisała na fb, że się dorzuci, tylko czeka na nr konta. Ja jakbym miała kasę to bez dwóch zdań dorzuciłabym się większą kwotą dla Barda. Przepraszam za moją nerwowość w poprzedniej wypowiedzi :) Mam nadzieję, że się nie gniewasz. Quote
Ty$ka Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Ło masz! To ja głupia byłam pewna, że to Ty chcesz zaadoptować Malucha :roll: Bardzo Cię przepraszam, ale tak to jest, gdy człowiek czyta z doskoku... Kiedy Bard jedzie do hoteliku? Quote
diana79 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 cytuje z FB: [B][URL="http://www.facebook.com/MajaZaworowska"]Maja Zaworowska[/URL] [/B] [B] Kochani, rozmawiałam własnie z p. Magdą Szalczynską (pani dokarmiająca Barda). Bard dziś pojawił się i został nakarmiony. Do hoteliku jedzie jutro. Poprosiłam o świeżą fotkę psiaka - jak tylko dostanę - wkleję. Osoby, które zadeklarowały się, ze będą przez te 2 miesiące (może mniej) składały się na hotelik dla Barda mogą wpłacać pieniądze na moje konto w tytule: DLA BARDA. Będę płaciła bezpośrednio do hoteliku. Potwierdzenie przelewu wstawię do wydarzenia. Bardzo proszę, żeby osoby, które przeleją pieniądze, przesłały do mnie informację na maila: [email][email protected][/email] - wtedy będę mogła być z Wami w kontakcie. dane konta: Maja Zaworowska, Warszawa, bank: BOŚ nr rachunku: 90 1540 1157 3097 6616 7075 0001 Jeśli macie pytania, piszcie na [email][email protected][/email] , bo nie otrzymuję powiadomień z tego wydarzenia, niestety. [/B] [URL="http://www.facebook.com/MajaZaworowska"]Maja Zaworowska[/URL] Zapomniałam napisać, że doba = 12 zł, czyli za m-c = 360zł jesli chodzi o wizytę u weta, to albo p. Magda, albo właścicielka hoteliku się tym zajmą no i trzeba będzie na to również nazbierać. także sądzę, że teraz nasz cel, to uzbieranie 50zł wet + 14 dni w grudniu (od jutra, czyli od 18.12 = 168zł) + 31 dni w styczniu (372zł) + 14 dni lutego = 168zł. W sumie = 758zł. To jest nasz cel na teraz. A od połowy lutego Bard ma obiecany domek, z tego, co tu przed chwilą czytałam, u p. Marty. Quote
paula91 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='Ty$ka']Ło masz! To ja głupia byłam pewna, że to Ty chcesz zaadoptować Malucha :roll: Bardzo Cię przepraszam, ale tak to jest, gdy człowiek czyta z doskoku... Kiedy Bard jedzie do hoteliku?[/QUOTE] Nie ma za co, czasem sama coś poprzekręcam :) I jeszcze raz przepraszam za swoją wypowiedź wcześniejszą :P NA fb czytałam, że Bard jedzie jutro do hoteliku!!! :) edit: O już info z fb zostało przeklejone :) Quote
Wadercia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 hm.. czyli rozumiem ze skarbnik juz sie znalazl? Quote
yucca Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 W poniedziałek przeleję moją zadeklarowaną dyszkę. Cieszę się, że sytuacja Barda staje się taka klarowna :) Quote
Nadziejka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [COLOR=deepskyblue]Nadziejkowo sie witam , Barduniu cudne serce- niechaj sie uda:modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou::thumbs::thumbs:maluni nowy bazarusiek dla maluteczka [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219698-Malutenki-bazarus-dla-serduszka-Bardusiowego-od18.12-21.12-dogodz-22.00[/URL][/COLOR] Quote
funia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Rozmawiałam dzisiaj z Dora 1020 . Bard nie jest odpchlony ani zaszczepiony .W tym stanie nie moge go przyjąc .Nie moge pozwolic sobie aby reszta psów była narażona . Jeśli bedzie odpchlony pojadę z nim na szczepienie .Zrobi mu się kombajn wirusówki plus wścieklizna . .Koszt 60 zł plus 10 zł dojazd do lecznicy .Pózniej zrobimy odrobaczenie ( dwukrotne ) Dolpackiem gdyz jest to lek sprawdzony .Koszt 1 tabletki Dolpacu to cena około 20 zł tabletka .( zalezy od wagi ). Na kogo bedzie wystawiona umowa hotelowania ? Quote
DORA1020 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Kupie jutro Fripex i odpchle go,nie bedzie latwo,bo to i ciemno i Bard bardzo zywiolowy,ale jakos to zrobie. Quote
piescofajnyjest Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 no wlasnie, co tam nowego u Chlopaka...? Quote
Nadziejka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 :cool2::thumbs::thumbs::thumbs:sciskamy za niunia! Quote
Ty$ka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 A ja podniosę... z nadzieją, że uzyskamy nowe info... Quote
Vutz Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 co u Barda ? bo ludzie z forum [url]www.szkoleniepsow.waw.pl[/url] też się dopytują... :) Quote
Recommended Posts