Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakiś potencjalny domek jest chętny na malucha,oby mu się poszczęściło.Poproszę o konto pieska,wyślę mu pieniążka,no chyba że go zaraz domek zabierze i nie będzie potrzeby.

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chłopaka pierwszy raz zobaczyłam na stronkach interetowych, kiedy robiłam ogłoszenia dla naszych schroniskowych psiaków. Ciesze się, że ma swój wątek. Mam nadzieję, że szybko znajdzie się odpowiedzialny, kochający dom. Trzymam kciuki!

Posted

Bardzo trzymam kciuki, aby domek okazał się właściwym i chłopak jeszcze przed świętami trafił do swojego domku :).

Tak już dla formalności dodam tych, którzy chcą dorzucić grosza (wielkie dzięki!)

a). stałe:
Annaa4 - 20zł
Ty$ka - 20zł
grzenka - 10zł

b). jednorazowe:
agusiazet - 100zł
Cantadorra - 50zł
What May NN - 20zł
Cleo2008 - ?
azalia - ?

Posted

Barduś, tylko się nie zgub, a ja tymczasem zaproszę na bazarek dla dzikuska i Dianki trzyłapki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/219345-Bazarek-Cantadorry-dla-doroslych-i-dla-dzieci-do-dnia-17-grudnia-2011[/url]

Posted

ja swoich ogłoszeń pilnuję i odswieżam, ale jedyna odpowiedź jaką dostałam była od dogomaniaczki proszącej bym psa zabrała do schroniska. Też mi rozwiązanie.

Posted

ja też swoje odnawiam ale to wszystko wciąż mało :(

zapraszam za bazarek dla Barda i prosze o podnoszenie ;)

[B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219475-super-papcie-z-pazurem-sliczne-bluzki-dla-Barda-ze-smietnika-do-19.12.?p=18198738#post18198738"]super papcie z pazurem, sliczne bluzki dla Barda ze smietnika do 19.12. [/URL][/B]

Posted

[quote name='grzenka']A kto ma bieżący kontakt z psem?I może napisać najświeższe info.[/QUOTE]

Ja mam
Przepraszam,ze rzadko tutaj zagladam,ale Bard,to nie jedyny moj problem:shake:
w niedziele ktos wyrzucil na przystanku autobusowym dwa malutkie szczeniaczki:-(popiskiwaly cichutko,byly zziebniete i przestraszone.Szukam dla nich DT
Prawdopodobie te szczeniaki z gieldy,nie upchna komus to zostawiaja na gieldzie,albo wyrzucaja po drodze:shake:
A co do Barda....Pani z Czestochowy sie nie odezwala,czekam....
Ale Bard chyba do kogos sie przykleil,nie bylo go kilka dni,w niedziele pojawil sie wieczorkiem na chwile
do tej pory caly czas siedzial na smietniku,dwa razy dziennie go karmilam,rano i wieczorem,a jeszcze sasiadka mowila,ze dawala mu jesc,spac chodzil za ogodzenie,stoi tam nieduza komorka,a teraz nie ma go tam.
Nie wiem co o tym myslec,przez miesiac siedzial na tym smietniku,w jednym miesjcu,praktycznie daleko nie odchodzil.

Posted

mnie się wydaje, że jest to lepsze rozwiązanie - schron - niż mieszkanie na dworzu na zimnie.
inną alternatywą jest zabranie psa do hoteliku i dozbieranie deklaracji - a póki zapewnienie mu miski i schronienia nad głową.