diana79 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 dziekuję kochani że jesteście :loveu: może razem coś wymyślimy zapraszam na bazarek dla Brada i będę wdzięczna oczywiście za podnoszenie ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219027-wiele-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bi-dla-ka%C5%BCdego-dla-szczeniaka-co-mieszka-na-%C5%9Bmietniku-do-13.12?p=18149104#post18149104[/URL] Quote
Akrum Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 jestem na zaproszenie cioteczki ewa gonzales szkoda, że nie mam jak pomóc, same jesteśmy pod kreską, same szukamy DT dla naszej trójpłaki z mojego podpisu... ale będę odwiedzać wątek i kibicować ;) Quote
AMIGA Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Już na poczatku życia młody musi mieć takie przejścia. Smutne to bardzo :-( Quote
diana79 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 on jest taki piękny i młody powinien szybko dom znaleźć gdyby był w jakimś DT ale z ulicy to nie wiem czy będą chętni.... Quote
Kasiulek 27 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 wstawiałam się na wątku!!!! umieściłam zdjęcia i info o Bardzie na nk ...... wiem,że to nie wiele ale może pomoże.... nie jestem w stanie w inny sposob pomóc a szkoda mi młodzieńca!!! piękny pies a od młodych lat skreślony przez nieodpowiedzialnych ludzi!!!! Quote
diana79 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 dziękujemy każda pomoc sie przyda bardzo :) Quote
Iv_ Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jestem na zaproszenie Ewci :loveu: Biedny mały. Ja nie wiem kiedy ta bezmyślność ludzka się skończy :shake: Quote
Kasiulek 27 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 aktualziowałam konto na garnku wiec i tam się pojawił nasze maleństwo... mam nadzieje,że admin mi ich nie usunie.... mam nadzieje,że ktoś go dostrzeże i bedzie chciał zabrać do domku!!! trzymam za Ciebie kciuki maleńki Będę zagladać na wątek Quote
Ty$ka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Dziękujemy kochane cioteczki za obecność :loveu: Prosimy, rozsyłajcie dalej - im więcej ludzi wie o psiaku, tym ma większe szanse. Quote
ocelot Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nie wiem czy nie trzeba by szukac płatnego DT. W cuda ciężko uwierzyć. a w dom dla psiaka z ulicy mi już tym bardziej ciężko. My mieliśmy pieknego, mlodziutkiego owczarka na ulicy. Trzy misiące. Każdy go lubil, dokarmiał, zastanawiał się nad zabraniem i w końcu wylądował w schronisku. Tam przynajmniej auto go nie potrąci bo młodzian łaził ruchliwymi ulicami. Bard się osiedla trzyma tylko? ma jakieś poslanie na tym smietniku? Quote
azalia Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Biedny piesio,taki ładny i mlodziutki bez domu,jak będziecie zbierać pieniądze to wspomogę go. Quote
kakadu Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ewunia mnie zaprosila, ale niestety na razie niewiele pomoge... :( Quote
Ty$ka Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Znowu podniosę. Dziękujemy cioteczki za chęć pomocy. Quote
azalia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Odwiedzam Bardusia,on jest taki młodziutki i piękny i pewnie jeszcze ufny,a tu niedługo mrozy,śnieg,a i złych ludzi którzy rzucą kamieniem nie brakuje. Quote
moca35 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 zapisuję i podnoszę szkoda psiaka:shake: Quote
Cantadorra Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Hotel terier przeprowadza się do nowego miejsca i będzie miał wolne pomieszczenia. Quote
Akrum Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 przyszłam zobaczyć, co tam u chłopaka słychać, czy może już jakieś DT lub hotelik się znalazł. Quote
Ty$ka Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='Cantadorra']Hotel terier przeprowadza się do nowego miejsca i będzie miał wolne pomieszczenia.[/QUOTE] Sprawdzony to hotel? No i kwestia kwoty za miesięczny pobyt w hoteliku... Quote
Cantadorra Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Hotel sprawdzony, jest super. Kwota chyba nie jest najmniejsza. Wychodzi ok. 400 zł. Ale nie pytajcie, czy z karmą, czy nie, bo nie pamiętam. Quote
Cantadorra Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Może u Furciaczka, tam negocjowano, że wyszło 350 zł bez karmy. Quote
Ty$ka Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Tak się zastanawiam nad hotelikiem u Murki - blisko jest, więc koszt transportu nie byłby duży... tylko pytanie czy Murka ma jeszcze miejsce. Quote
Recommended Posts