Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bart już po szczepieniu ,Wśccieklizna plus wirusy .Razem koszty 60 zł + 30 zł ( Dolpac )=90zł przelew do lecznicy .
Dojazd 10 zł dolicze do hoteliku za styczeń .

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kopiuję dzisiejszy wpis z FB o wpłatach
[B][URL="http://www.facebook.com/MajaZaworowska"]Maja Zaworowska[/URL]
[/B]

[B] potwierdzam nadejście 2 przelewów dla Barda i jednocześnie dziękuję Paniom:
Paulina Zapała: 10zł
Marzena Feleńczuk: 20zł

z poprzednich przelewów zostało 117zł + 30 = 147zł na koncie Barda[/B]

Posted

Edytowałam rozliczenia, sprawdźcie czy dobrze, bo się już pogubiłam... rozumiem, że wszystko jest już opłacone? Nie jesteśmy na minusie?

Posted

[quote name='Ati']Funia mowi, ze Bard nie jest sprawdzony z innymi psami, a transport bylby z drugim pieskiem
niestety przewoz nie wypali:([/QUOTE]
Tak nie powiedziałam .....Powiedziałam ,ze Bart jest przyjacielski i na pewno nie byłoby problemu .Chodziło mi o to ,ze nie bylabym pewna obcego psa (wyżła ) jak zachowa się w stosunku do Barta .
Bart nie miał kontaktu z wiadomych przyczyn .Ale jego zachowanie zza siatki jest pozytywne i przyjacielskie .
Ps.Uważam ,ze wozenie dwóch obcych sobie psów bez kontenera jest sporym ryzykiem .

Posted

[quote name='funia']Bart już po szczepieniu ,Wśccieklizna plus wirusy .Razem koszty 60 zł + 30 zł ( Dolpac )=90zł przelew do lecznicy .
Dojazd 10 zł dolicze do hoteliku za styczeń .[/QUOTE]

Nie nie wszystko zostaje lecznica .Komu podac konto do przelewu ?

Posted

Dzisiaj dzwonila Pani,ktora chciala adoptowac Bartusia,jej psiak Misio chorowal na chloniaka,niestety zmarl:-( bardzo,bardzo rozpaczala za psiakiem,tak bylo mi jej szkoda,chciala pomoc Bartusiowi i dac mu dom.

Posted

[quote name='funia']Tak nie powiedziałam .....Powiedziałam ,ze Bart jest przyjacielski i na pewno nie byłoby problemu .Chodziło mi o to ,ze nie bylabym pewna obcego psa (wyżła ) jak zachowa się w stosunku do Barta .
Bart nie miał kontaktu z wiadomych przyczyn .Ale jego zachowanie zza siatki jest pozytywne i przyjacielskie .
Ps.Uważam ,ze wozenie dwóch obcych sobie psów bez kontenera jest sporym ryzykiem .[/QUOTE]

trudno nam przewidzieć reakcję wyżełka a bezpieczeństwo obydwu jest najważniejsze
ogłoszenie było pierwotnie nakierowane na przewoz szczeniaków ...przykro mi

Posted

[quote name='Ty$ka'][B]Funiu[/B], czyli jeszcze trzeba zapłacić 90zł za lecznicę?

[B]Dora[/B], może zaproponuj tej pani innego szczeniaka?[/QUOTE]

Tak 90 zł do lecznicy .

Posted

[quote name='Ty$ka'][B]Funiu[/B], czyli jeszcze trzeba zapłacić 90zł za lecznicę?

[B]Dora[/B], może zaproponuj tej pani innego szczeniaka?[/QUOTE]
Proponowalam,ale Pani chciala adoptowac Bartusia.

Posted

zapraszam na bazarek dla Barda :)
musimy uzbierać na transport do domku :)

[B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/220397-Nowe-Klawiatury-LENOVO-%28nowa-marka-IBM%29-myszka-WESE-grais-dla-Barda-do-10.01.?p=18313749#post18313749"]Nowe Klawiatury LENOVO (nowa marka IBM) + myszka WESE grais dla Barda do 10.01. [/URL][/B]

Posted

UDAŁO SIĘ !!! po długich negocjacjach z Panem kierowcą busa, zgodził się zabrać Barda. Bilety dla mnie to 100 zł więc ja je pokryję, nie wiem tylko dokładnie ile będzie za Barda w tę jedną stronę bo Pan powiedział ze śmiechem że się dogadamy cokolwiek to znaczy.... :)

Pozostaje zatem tylko transport z Zamościa do Lublina na piątek między 14 a 15:30 bo mam tylko około półtorej godziny na jego odbiór do odjazdu busa, prosze o pomoc bo jest już tak blisko....

Posted

Zauważyłem ogłoszenie na transportowym.Nie jest napisane dokąd psiaka trzeba zawieźć docelowo.Między Krakowem a Kielcami ,czy Katowicami to dość duży rozrzut.Z niniejszego wątku też jakoś nie mogą dojść do celu.

Posted

ponieważ udało mi sie załatwić mój dojazd z Katowic do Lublina, chodzi o przewóz z Zamościa (z hoteliku) do Lublina w piątek 6 stycznia na godz. 15:00 tak żebym mogła go w tym Lublinie przejąć. Docelowo Bard ma znaleźć się w Tychach koło Katowic, ale transport z Lublina do Katowic już załatwiłam
Wiem że niestety na transportowym trochę dziwnie jest to opisane ale nie mogę dojść do tego gdzie zmienić treść tematu.

Podsumowując szukam transportu z Zamościa do Lublina na piątek 6 stycznia na 15 (o tej godzinei musiałby być już w Lublinie)

Posted

[quote name='jurmar98']Zauważyłem ogłoszenie na transportowym.Nie jest napisane dokąd psiaka trzeba zawieźć docelowo.Między Krakowem a Kielcami ,czy Katowicami to dość duży rozrzut.Z niniejszego wątku też jakoś nie mogą dojść do celu.[/QUOTE]

DS jest w Tychach :)

Posted

może ma ktoś kogoś znajomego w Zamościu kto mógłby odpłatnie przewieżć Barda w ten piatek do Lublina ? szukam cały czas ale powoli kończą mi się koncepcje....