Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przelałam właśnie obiecane 10zł. Powinno jutro dojść. Chciałam jeszcze napisać, że w Zamościu od dwóch dni pod hotelem senator w donicy śpi pies, czy jest ktoś kto działa na terenie Zamościa, żeby mu pomóc? Ja wyjeżdżam do Poznania z powrotem i nie mam jak mu pomóc :((

Posted

wiem że pomyślicie sobie że jestem dziwna, ale nie wiem jak sprawdzałam kalendarz-pomyliły mi się daty! 9 z 7 stycznia :) najbardziej pasowałoby mi odebrac go 6 stycznia ale to święto więc nie wiem czy będzie się dało. Przepraszam ale miałam jakiś zaćmienie jak przeglądałam ten kalendarz

Posted

Przepraszam zapomniałam napisać ,ze dostałam przelew za grudzień .
Teraz tylko trzeba bedzie zapłacić za Dolpac ( nie wiem dokładnie ile bo jeszcze miały byc szczepienia doliczone ) .2 stycznia szczepimy .

Posted

z odbiorem oso biście przeze mnie z hoteliku jest mały problem, ponieważ połączenie ode mnie do Zamościa to 9 godzin w jedną stronę, więc chcąc osobiście go odebrać musiałabym to rozłożyć chyba na dwa dni podróży :( Pytałam wcześniej czy udałoby się zorganizowac jakiś kanał przerzutowy do Krakowa albo chociaż do Kielc, ale nie wiem czy coś udało się załatwić

Posted

[quote name='paula91']Przelałam właśnie obiecane 10zł. Powinno jutro dojść. Chciałam jeszcze napisać, że w Zamościu od dwóch dni pod hotelem senator w donicy śpi pies, czy jest ktoś kto działa na terenie Zamościa, żeby mu pomóc? Ja wyjeżdżam do Poznania z powrotem i nie mam jak mu pomóc :(([/QUOTE]

Może napisz w tym dziale [url]http://www.dogomania.pl/forums/28-Psy-do-adopcji-znalezione[/url]

Posted

W NOWY ROK CHCIAŁABYM ŻYCZYĆ TOBIE BARDZIKU ABY TEN 2012 R PRZYNIÓSŁ CI WSZYSTKIEGO CO DOBRE.
PRZEDE WSZYSTKIM CIEPŁY DOM A W NIM KOCHAJĄCYCH OPIEKUNÓW Z OGROMEM MIŁOŚCI I SZCZĘŚCIA
ABYŚ NIGDY WIĘCEJ NIE MUSIAŁ PRZEŻYC TEGO CO DO TEJ PORY PRZEZYŁEŚ..
ŻEBYŚ NIE ZAZNAŁ JUŻ WIECEJ SMUTKU I PRZYKROŚCI

A WAM DOGO CIOTECZKI ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE.. SPEŁNIENIA MARZEŃ I WSZYSTKIEGO CZEGO PRAGNIECIE....

[IMG]http://www.glitters123.com/glitter_graphics/Festivals/Happy_New_Year/Happy-New-Year-Glitters-28.gif[/IMG]

Posted

SoS dla wyzlow ma transport na ten wtorek -na trasie Lublin-Krakow, mozliwosc lekkiego zjazdu z trasy po psiaka, jezeli jestescie zainteresowani to kontakt: Ania 792 924 777

Posted

[quote name='Ati']SoS dla wyzlow ma transport na ten wtorek -na trasie Lublin-Krakow, mozliwosc lekkiego zjazdu z trasy po psiaka, jezeli jestescie zainteresowani to kontakt: Ania 792 924 777[/QUOTE]

wspaniale bardzo dziekujemy mam nadzieję że się coś uda załatwić :)

kolejne wpłaty cytuje z FB:

[B][URL="http://www.facebook.com/MajaZaworowska"]Maja Zaworowska[/URL]
[/B]

[B] Najnowsze przelewy:
Jolanta Rycej: 15zł
Anna Maria Świerczyńska: 40zł
Diana79: 34zł (15zł z bazarku + 19zł od Stefanka)

185zł wcześniej uzbierane + 89zł dzisiejsze zestawienie = 274zł
Zapłacony hotelik do 02.01.2012 + dowóz = 157

Zostało: 117zł, za które opłacimy hotelik i opłaty wet. do 09.01.2012 kiedy to Bard ma wyruszyć do domu :)
Mam nadzieję, że starczy.
[/B]