taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Nutusia']Milka się dostosuje! ;) Przynajmniej do długości psa nie można się przyczepić! :) A i łapinki przednie krzywawe, i chorągiewki jak u długowłosych długasów... Tylko uszka ma takie bardziej... Niuniowate...[/QUOTE] Jest nawet dluzsza od Sherry :razz: No wlasnie juz dwie osoby zwrocily uwage ze Milka jest podobna do Niuni w pysiu :loveu: Quote
Nutusia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 No przecie Niunia nie mogła do domu sprowadzić takiego całkiem "od rzeczy" stworka, prawda?... ;) Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Nutusia']No przecie Niunia nie mogła do domu sprowadzić takiego całkiem "od rzeczy" stworka, prawda?... ;)[/QUOTE] Pewnie masz racje :loveu: To juz zaraz bedzie 5 tyg... ale ten czas leci :( Quote
Isadora7 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='deer_1987']Juz widze co jest nie tak, ja wplacalam 240 zlotych na nia i jeszcze z tych bazarkow co masz w linkach byly jakies pieniadze no i z bazarku "mojego"[/QUOTE] [B]No tak jak pisałam Twoje jest, już uaktualnione na pierwszej stronie.[/B] [quote name='Nutusia']Milka się dostosuje! ;) Przynajmniej do długości psa nie można się przyczepić! :) A i łapinki przednie krzywawe, i chorągiewki jak u długowłosych długasów... Tylko uszka ma takie bardziej... Niuniowate...[/QUOTE] Milka ma wszystko w jednym jamnik+dłogowłosy+uszyska Niuniowe jakby sie przyjzreć to i królika się znajdzie Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Isadora7'][B]No tak jak pisałam Twoje jest, już uaktualnione na pierwszej stronie.[/B] Milka ma wszystko w jednym jamnik+dłogowłosy+uszyska Niuniowe jakby sie przyjzreć to i królika się znajdzie[/QUOTE] Super! To jak robimy, podac Ci na pw moje polskie konto i 50% z ostatecznej kwoty - jak dojda bazarki, minus podklady i lekarstwa ja moge "wziasc" na czesciowe koszty podrozy do Swinoujscia a drugie 50% dla Gabi? No widzisz jak do nas pasuje :loveu: Quote
Isadora7 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='deer_1987']Super! To jak robimy, podac Ci na pw moje polskie konto i 50% z ostatecznej kwoty - jak dojda bazarki, minus podklady i lekarstwa ja moge "wziasc" na czesciowe koszty podrozy do Swinoujscia a drugie 50% dla Gabi? No widzisz jak do nas pasuje :loveu:[/QUOTE] No ta, tylko... To co na Gabi to warto by rozdzieliś na Gabi i Dusię - Edyta napewno też jest za tym. Dusia biedna i goła zupelnie. A ja musze kwitków poszuakć za czas gdy jeszce była u Ani. Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Isadora7']No ta, tylko... To co na Gabi to warto by rozdzieliś na Gabi i Dusię - Edyta napewno też jest za tym. Dusia biedna i goła zupelnie. A ja musze kwitków poszuakć za czas gdy jeszce była u Ani.[/QUOTE] To juz te drugie 50% oddaje w Twoje i Edyty rece, Wy wiecie najlepiej ktory teraz najbardziej potrzebuje. No to ja wysylam na pw numer polskiego konta tak zebys miala jak wszystko zostanie podliczone bo jeszcze wiem ze Magda miala wykupic hormon. Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) [B]My chcielismy bardzo serdecznie podziekowac tym Wszystkim ktorzy wplacili na Ondre/Milke pieniadze! Ogromne podziekowania naleza sie Edycie, Isadorze, Ellig, Nutuli i Ani za znalezienie jej, uratowanie z mordowni i zapewnienie idealnych warunkow. Oczywiscie podziekowania ida tez do tych ktorzy nie zawiedli tutaj na watku i na facebooku - podrzucali/udostepniali i wspierali dobrym slowem. Jeszcze raz dziekujemy! :loveu: Jestescie wspaniali! :loveu: [IMG]http://www.podlasie24.pl/upl/articles/fbdc8042e5c451fcab34664154598ae1.jpg[/IMG] [/B] Edited January 17, 2012 by deer_1987 Quote
Nutusia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 To ja swoje przydziałowe różyczki wysyłam do Ellig, bez której to całe moje tymczasowanie, byłoby jedną wielką lipą ;) Że nie wspomnę o tym, że to właśnie Ellig mnie na trop Milki (wtedy jeszcze Ondry) naprowadziła :) Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Nutusia']To ja swoje przydziałowe różyczki wysyłam do Ellig, bez której to całe moje tymczasowanie, byłoby jedną wielką lipą ;) Że nie wspomnę o tym, że to właśnie Ellig mnie na trop Milki (wtedy jeszcze Ondry) naprowadziła :)[/QUOTE] Ja proponuje zebys sie sprawiedliwie z nia podzielila :razz: (albo dopisze Ellig do tej wymienionej listy) bo Ty tez zaslugujesz na nie :loveu: ale i Ellig zasluguje to prawda, nie dosc ze ja Ci pokazala to tyle prezento Malej kupila :loveu: Quote
Isadora7 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='deer_1987']To juz te drugie 50% oddaje w Twoje i Edyty rece, Wy wiecie najlepiej ktory teraz najbardziej potrzebuje....[/QUOTE] Co do pomocy dla Dusieńki to nie tylko ja i Edyta, ale inne Jamnicze też sa zgodne. Rozmawiałam również z Sarunią. A myśłę zę każdy kto zna temat Dusi zrozumie. Chyba sie poryczę, bo ja kurcze kocham Ondre/Milke ale też wiem, że trafiła jak najlepiej. Nutusia to jakiej jamniczki teraz szukać :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Isadora7']Co do pomocy dla Dusieńki to nie tylko ja i Edyta, ale inne Jamnicze też sa zgodne. Rozmawiałam również z Sarunią. A myśłę zę każdy kto zna temat Dusi zrozumie. Chyba sie poryczę, bo ja kurcze kocham Ondre/Milke ale też wiem, że trafiła jak najlepiej. [/QUOTE] No wlasnie znalazlam jej watek i przeczytalam, to prawda jej tez sie przydadza pieniadze. Bardzo nam milo ze dostalismy ta szanse przygarniecia tej malej, my juz tez ja bardzo kochamy :loveu: a zebyscie wiedzialy jak Tz sie szykuje na jej przyjecie, jak sie stara dopytuje jak najlepiej ja przywitac, jak sie zachowac, co dobrego jej dac do jedzenia :loveu: (a potem mowi ze Sherry jest jego - dostal ja na prezent ode mnie :diabloti: to Milka bedzie moja :loveu: - tez jakby na prezent, bo urodzinowego prezentu nie dostalam tylko postanowilismy ze prezentem bedzie jej przygarniecie i sciagniecie do Szwecji) Quote
Nutusia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Isadora7'] Nutusia to jakiej jamniczki teraz szukać :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] Jak to jakiej? Dłuuuuuugiej! :eviltong: No i Helkolubnej, oczygwizdek:razz: [quote name='deer_1987']a potem mowi ze Sherry jest jego - dostal ja na prezent ode mnie :diabloti: to Milka bedzie moja :loveu: - tez jakby na prezent, bo urodzinowego prezentu nie dostalam tylko postanowilismy ze prezentem bedzie jej przygarniecie i sciagniecie do Szwecji)[/QUOTE] No, i się dzieci nie będą o pieska kłóciły!:evil_lol: I muszę przyznać, że prezenty sobie robicie niezwykle oryginalne, pożyteczne i w dodatku jakie kochaniutkie;) Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Nutusia'] No, i się dzieci nie będą o pieska kłóciły!:evil_lol: I muszę przyznać, że prezenty sobie robicie niezwykle oryginalne, pożyteczne i w dodatku jakie kochaniutkie;)[/QUOTE] Tz poltora roku starszy to moze juz nie dziecko? :evil_lol: Krolik tez przeciez byl prezentem dla mnie, ale tak jak z Milka sama sobie go wybralam :loveu: Quote
Isadora7 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 I sie okazuje, zę jednak psiak mozę być prezentem wszczególnych przypadkach. Mój Rambuś to tęz prezent dla mnie. Tym cenniejszy, że od nieżyjącej już osoby. Quote
Nutusia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 O chorobcia, czyli jednak nie ma równowagi prezentowej i może dojść do przepychanek!!!!! Hmmm.... trzeba będzie temu koniecznie zaradzić ;) Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Isadora7']I sie okazuje, zę jednak psiak mozę być prezentem wszczególnych przypadkach. Mój Rambuś to tęz prezent dla mnie. Tym cenniejszy, że od nieżyjącej już osoby.[/QUOTE] Tak ale sama wiesz jak to jest, musi to byc wymarzony prezent a nie prezent niespodzianka :( Chyba ze zna sie osobe i wie ze niespodzianka bedzie mogla zostac i bedzie miala super warunki ale kogo np nie stac na psiaka czy sam nie jest pewien czy to juz czas na nowego przyjaciela. [quote name='Nutusia']O chorobcia, czyli jednak nie ma równowagi prezentowej i może dojść do przepychanek!!!!! Hmmm.... trzeba będzie temu koniecznie zaradzić ;)[/QUOTE] Krolik bedzie wspolny :razz: Quote
Nutusia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='deer_1987'] Krolik bedzie wspolny :razz:[/QUOTE] Na to właśnie liczyłam ;) Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Nutusia']Na to właśnie liczyłam ;)[/QUOTE] Jakos trzeba sie dzielic :razz: Ja nadal nie wiem jak ja bym dala rade byc DT... Znaczy wiem ze dla Was to radosc jak psiak znajdzie super DS ale jednak czeka Was rozstanie :( Widac ze Milka tez zapadla Ci w serce :loveu: Ja obiecuje duzo zdjec Milki i duzo opowiesci o niej :loveu: Quote
Nutusia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 No i sama sobie udzieliłaś odpowiedzi na to trudne pytanie o DT ;) Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Nutusia']No i sama sobie udzieliłaś odpowiedzi na to trudne pytanie o DT ;)[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Ellig Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Witaj Milka!Przygotowania do podrozy ida pelna para!:) Kochana psinka:) Quote
M&S Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Szaleństwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też się cieszę, że Milka jedzie do Marty:):):) Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Ellig']Witaj Milka!Przygotowania do podrozy ida pelna para!:) Kochana psinka:)[/QUOTE] No juz coraz blizej :multi: [quote name='M&S']Szaleństwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też się cieszę, że Milka jedzie do Marty:):):)[/QUOTE] Pelne!!! :multi: Bardzo nam milo :loveu: Quote
a.piurek Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Mocno trzymamy kciuki, żeby to było jak najszybciej Quote
Recommended Posts