sugarr Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Nie przeszedłby się ktoś dzisiaj 16-17 coś takiego? Quote
Figa Bez Maku Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Krakowiacy pomóżcie!:placz: Zajrzyjcie proszę na wątek Meli ( u mnie w podpisie wątek).. sunia uciekłą z DT ..jest bardzo zalękniona..pomózcie szukać Quote
monita Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ma ktoś czas i chęci na spotkanie, bo mam niewybieganego sznauca :p Quote
monita Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 New Huta ;) Dzisiaj miałam zamiar iść na spacer, a tu tak leje :diabloti: Quote
Meggy Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ooo, witaj hucianko!!:cool3: Ja 21 lat mieszkałam na Bohaterów ;) Oj, leje, leje, jak z cebra!:angryy: :angryy: Ja też dziś planowałam długi spacer, by Frędzla wybiegać, ale chyba nici z tego:mad: Quote
monita Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 No nici, nici :p Trzeba zaplanować coś na inny dzień :p Quote
Łosica Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witam :) Ja się chętnie wybiorę na socjalizujący spacerek z prawie 10 tygodniowym szczeniakiem owczarka australijskiego :) Mieszkam na ruczaju, ale często bywam w okolicach błoń etc. Kto z nami? Quote
sugarr Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Łosica napisał(a):Witam :) Ja się chętnie wybiorę na socjalizujący spacerek z prawie 10 tygodniowym szczeniakiem owczarka australijskiego :) Mieszkam na ruczaju, ale często bywam w okolicach błoń etc. Kto z nami? To ja z Tobą! :) Ale na błonia :cool3: Quote
Łosica Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 sugarr napisał(a):To ja z Tobą! :) Ale na błonia :cool3: :) Sugarr przepraszam że dopiero teraz ;) - ja ciągle jestem chętna. Dziś byłam dwa razy na błoniach i poznałam dwie ekipy społeczności błoniowych :) Jeśli jesteś chętna to na kiedy się umawiamy? Ja wyjeżdżam pod namioty i nie będzie mnie od czwartku do niedzieli. A tak to każdy termin mi pasuje :) Quote
sugarr Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Łosica szkoda, że wyjeżdżasz, bo w sobotę umawiam się jeszcze z inną dogomaniaczką :) Pasowałby Ci wtorek? W środę długo się uczę, na błoniach byłabym koło 17-18. A od przyszłego tygodnia pracuję popołudniu, a zajęcia mam do południa, więc będzie ciężko. Ja zdecydowanie chciałabym we wtorek, muszę zobaczyć Twojego malucha! Quote
Irviers Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no wlasnie :evil_lol: ja jestem chetna na spacerek ale w parku AWF i nie dzis ani jutro bo mnie chorobsko dopadło Quote
sugarr Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja też wolę AWF (wiele, wiele bardziej) ale pójdę tam gdzie będzie chciała reszta :) Quote
Sonuś Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Przyjmiecie zwariowanego ONka i jeszcze bardziej walniętą jego Pańcie do spacerkowej grupy?:razz: Jeżeli tak,to czekamy na spacerek;) Quote
Anashar Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Sonuś gdzie tam zwariowanego? Chyba, że myślisz o moim :evil_lol: Quote
keyti Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Halooo, powrocilam ;) Kochani, na Pradniku Czerwonym powstal Park dla Psow. Nie jest zbyt duzy, ale lokalnych dogomaniakow zapraszam na spacerki. :) Teraz mam duuuzo czasu, wiec moge dojechac kiedykolwiek i gdziekolwiek na tygodniu :) Oby tylko nie jakos bardzo daleko ;) Dawajcie znac na gg 6166292 :) Serdecznie pozdrawiamy! Kasia&Lunka Quote
karenina Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 keyti napisał(a):Kochani, na Pradniku Czerwonym powstal Park dla Psow. ! Kasia&Lunka O rany, gdzie dokładnie? Quote
keyti Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Naprzeciwko Policji na Strzelców. Za Rondem Barei i Klubem Polsad. Ja jestem tam kilka razy dziennie. :) Quote
Anashar Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Słyszałem o planach budowy, ale nie wiedziałem, że park już powstał. Masz może zdjęcia jak to wygląda?:) Quote
Recommended Posts