Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ooo, witaj hucianko!!:cool3:
Ja 21 lat mieszkałam na Bohaterów ;)

Oj, leje, leje, jak z cebra!:angryy: :angryy:

Ja też dziś planowałam długi spacer, by Frędzla wybiegać, ale chyba nici z tego:mad:

• 2 weeks later...
Posted

Witam :) Ja się chętnie wybiorę na socjalizujący spacerek z prawie 10 tygodniowym szczeniakiem owczarka australijskiego :) Mieszkam na ruczaju, ale często bywam w okolicach błoń etc. Kto z nami?

Posted

Łosica napisał(a):
Witam :) Ja się chętnie wybiorę na socjalizujący spacerek z prawie 10 tygodniowym szczeniakiem owczarka australijskiego :) Mieszkam na ruczaju, ale często bywam w okolicach błoń etc. Kto z nami?

To ja z Tobą! :) Ale na błonia :cool3:

Posted

sugarr napisał(a):
To ja z Tobą! :) Ale na błonia :cool3:

:) Sugarr przepraszam że dopiero teraz ;) - ja ciągle jestem chętna. Dziś byłam dwa razy na błoniach i poznałam dwie ekipy społeczności błoniowych :) Jeśli jesteś chętna to na kiedy się umawiamy? Ja wyjeżdżam pod namioty i nie będzie mnie od czwartku do niedzieli. A tak to każdy termin mi pasuje :)

Posted

Łosica szkoda, że wyjeżdżasz, bo w sobotę umawiam się jeszcze z inną dogomaniaczką :)
Pasowałby Ci wtorek? W środę długo się uczę, na błoniach byłabym koło 17-18. A od przyszłego tygodnia pracuję popołudniu, a zajęcia mam do południa, więc będzie ciężko. Ja zdecydowanie chciałabym we wtorek, muszę zobaczyć Twojego malucha!

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Halooo, powrocilam ;)

Kochani, na Pradniku Czerwonym powstal Park dla Psow. Nie jest zbyt duzy, ale lokalnych dogomaniakow zapraszam na spacerki. :)

Teraz mam duuuzo czasu, wiec moge dojechac kiedykolwiek i gdziekolwiek na tygodniu :) Oby tylko nie jakos bardzo daleko ;)

Dawajcie znac na gg 6166292 :)

Serdecznie pozdrawiamy!
Kasia&Lunka