Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

Trzymamy kciuki za wszystkich piszących :loveu: .

Posted

[quote name='filonek_bezogonek']he he

poczta sie spisuje :)
powiedz mi jaki masz numer zebym wiedziala "ktora partia" juz dochodzi do ludzi:)

bo zgloszenia szły partiami :) najwiecej w czwartek:)[/QUOTE]

Mamy numerek 2278 :)

Posted

[quote name='bellatriks']butterfly ja też piszę:D oby tylko żadnej historii sztuki ani tego typu pierdół nie dali, to będzie dobrze. Ani optyki z fizy xD

A co jeśli ktoś (:siara::hand:) nie ma apaszki??[/quote]
pomarzyć jest fajnie....

a co do apaszki...to...hmm... nie masz nic tego typu ?? zadnej chusty nic?? :cool3:

Posted

[quote name='butterfly15']pomarzyć jest fajnie....

a co do apaszki...to...hmm... nie masz nic tego typu ?? zadnej chusty nic?? :cool3:[/quote]
taaak.... bardzo fajnie.

No.. mam gdzieś upchniętą, strasznie wygniecioną:oops: chustę Mojego Psa:cool3:

Posted

oki postaram sie nacykac fotek :D no ja będe miec apaszke niebieska lub czerowna :D
a BELLATRIKS to może być nawet i psa :D ja mam pelno takich chust :D a wlasnie... mam apaszke z pedigree :D PSY GORA :D moze ta wezme ?? :P albo nie szkoda takiej ladnej <lol>

Posted

[quote name='butterfly15'] a wlasnie... mam apaszke z pedigree :D PSY GORA :D moze ta wezme ?? :P albo nie szkoda takiej ladnej <lol>[/quote]przecież nic jej się nie stanie! A będziesz za to rozpoznawalna :D

Posted

[quote name='butterfly15']oki postaram sie nacykac fotek :D no ja będe miec apaszke niebieska lub czerowna :D
a BELLATRIKS to może być nawet i psa :D ja mam pelno takich chust :D a wlasnie... mam apaszke z pedigree :D PSY GORA :D moze ta wezme ?? :P albo nie szkoda takiej ladnej <lol>[/quote]
butterfly, a mogłabyś ufocić trochę cavisiów???:loveu:

Posted

[quote name='paolinka']Czy ma ktoś 2 wolne miejsca w samochodzie i jedzie z Torunia?
Oczywiscie dorzucilybysmy sie do paliwa itd..
Opcja wyjazdu pksem o 2 w nocy mnie przytłacza :-([/quote]
2 wolne w sensie ludzi???????Ja jade minvanem z dwoma suczkami :)

Posted

[quote name='strumyk']dzis lub jutro, ale tylko ilosciowy[/quote]

A czy nigdy nie wychodzi taka normalna stawka? Tzn. czy nigdy na tych konkretnie wystawach ;) Bo zazwyczaj można zaraz po zakończeniu terminu zgłoszeń przeczytać spis psiaków..

Posted

Stawka ilościowa jest zupełnie wystarczająca. Taki dreszczyk ciekawości i emocji jest jaknajbardziej wskazany :eviltong:

Acha - stwierdzam,że oddział Łódź ma za dużo kasy...zamiast dostac cztery potwierdzenia w jednej kopercie dostałam cztery koperty - dla każdego psa osobno... :shake:

Posted

Gdyby miał ktoś miejsce na malamuta i klatkę (i mnie, ale ja najmniejsza z tego towarzystwa) w samochodzie z Warszawy na sobotę, to bardzo proszę o pw.