karolayna Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 butterfly15 ja tez jutro pisze :shock:powodzenia życze :) nasz wyjazd stoi pod znakiem zapytania bo nie wiadomo czy bedziemy mieli transport ale jestem dobrej mysli :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Trzymamy kciuki za wszystkich piszących :loveu: . Quote
bellatriks Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 butterfly ja też piszę:D oby tylko żadnej historii sztuki ani tego typu pierdół nie dali, to będzie dobrze. Ani optyki z fizy xD A co jeśli ktoś (:siara::hand:) nie ma apaszki?? Quote
Talagia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='filonek_bezogonek']he he poczta sie spisuje :) powiedz mi jaki masz numer zebym wiedziala "ktora partia" juz dochodzi do ludzi:) bo zgloszenia szły partiami :) najwiecej w czwartek:)[/QUOTE] Mamy numerek 2278 :) Quote
BlackSheWolf Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='bellatriks']butterfly ja też piszę:D oby tylko żadnej historii sztuki ani tego typu pierdół nie dali, to będzie dobrze. Ani optyki z fizy xD A co jeśli ktoś (:siara::hand:) nie ma apaszki??[/quote] pomarzyć jest fajnie.... a co do apaszki...to...hmm... nie masz nic tego typu ?? zadnej chusty nic?? :cool3: Quote
bellatriks Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='butterfly15']pomarzyć jest fajnie.... a co do apaszki...to...hmm... nie masz nic tego typu ?? zadnej chusty nic?? :cool3:[/quote] taaak.... bardzo fajnie. No.. mam gdzieś upchniętą, strasznie wygniecioną:oops: chustę Mojego Psa:cool3: Quote
Martach1 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dosyć łatwo poznać mojego psiaka niejest ich zbyt wiele , na mojej stronce zapraszam sa fotki mojego piccola :) a ja tez będe mieć apaszke:cool3: Quote
BlackSheWolf Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 oki postaram sie nacykac fotek :D no ja będe miec apaszke niebieska lub czerowna :D a BELLATRIKS to może być nawet i psa :D ja mam pelno takich chust :D a wlasnie... mam apaszke z pedigree :D PSY GORA :D moze ta wezme ?? :P albo nie szkoda takiej ladnej <lol> Quote
bellatriks Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='butterfly15'] a wlasnie... mam apaszke z pedigree :D PSY GORA :D moze ta wezme ?? :P albo nie szkoda takiej ladnej <lol>[/quote]przecież nic jej się nie stanie! A będziesz za to rozpoznawalna :D Quote
Cavisia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='butterfly15']oki postaram sie nacykac fotek :D no ja będe miec apaszke niebieska lub czerowna :D a BELLATRIKS to może być nawet i psa :D ja mam pelno takich chust :D a wlasnie... mam apaszke z pedigree :D PSY GORA :D moze ta wezme ?? :P albo nie szkoda takiej ladnej <lol>[/quote] butterfly, a mogłabyś ufocić trochę cavisiów???:loveu: Quote
daga10011 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Gracjana']a cos takiego jak stawki to beda?:placz:[/quote] no wlasnie................ Quote
strumyk Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Biraroxy']Kiedy będzie katalog przedwystawowy?[/quote] dzis lub jutro, ale tylko ilosciowy Quote
paolinka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Czy ma ktoś 2 wolne miejsca w samochodzie i jedzie z Torunia? Oczywiscie dorzucilybysmy sie do paliwa itd.. Opcja wyjazdu pksem o 2 w nocy mnie przytłacza :-( Quote
BlackSheWolf Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Cavisia']butterfly, a mogłabyś ufocić trochę cavisiów???:loveu:[/quote] ale oczywiscie :D cavisie cavisie :D kocham cavisie :D :loveu: Quote
Marihuana Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 My jesteśmy z Marihuana. Na wystawie zadebiutuje także w klasie szczeniąt syn Calvadosa - Jeff Madison's Quote
daga10011 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='paolinka']Czy ma ktoś 2 wolne miejsca w samochodzie i jedzie z Torunia? Oczywiscie dorzucilybysmy sie do paliwa itd.. Opcja wyjazdu pksem o 2 w nocy mnie przytłacza :-([/quote] 2 wolne w sensie ludzi???????Ja jade minvanem z dwoma suczkami :) Quote
Musiałek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Za chwilę dłuuuuuuugi tydzień - gdzie my wyjeżdżamy, a w sobotę mamy się wystawiać w Łodzi, a tu ani potwierdzenia ani listy zgłoszonych psów :shake: Quote
Kida Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='strumyk']dzis lub jutro, ale tylko ilosciowy[/quote] A czy nigdy nie wychodzi taka normalna stawka? Tzn. czy nigdy na tych konkretnie wystawach ;) Bo zazwyczaj można zaraz po zakończeniu terminu zgłoszeń przeczytać spis psiaków.. Quote
cockermanka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Stawka ilościowa jest zupełnie wystarczająca. Taki dreszczyk ciekawości i emocji jest jaknajbardziej wskazany :eviltong: Acha - stwierdzam,że oddział Łódź ma za dużo kasy...zamiast dostac cztery potwierdzenia w jednej kopercie dostałam cztery koperty - dla każdego psa osobno... :shake: Quote
zakla Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Gdyby miał ktoś miejsce na malamuta i klatkę (i mnie, ale ja najmniejsza z tego towarzystwa) w samochodzie z Warszawy na sobotę, to bardzo proszę o pw. Quote
Recommended Posts