Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku ale słodziaki, każdemu chciałoby się pomóc.
A nasz Czarnuszek wspaniały. Wiadomo jaki ma stosunek do dzieci/psów/kotów?
Chcę dać ogłoszenie do gazety, tylko przydałby się jakiś tekst który chwyci za serce... Ma ktoś może "gotowca"?

Posted

tekst jest w ogłoszeniach, napisała Basia, na więcej mnie nie stać :( mój mózg jest wypalony

asiek.l-g
naprawde trudno mi odpowiedzieć na Twoje pytania, do innych zwierzaków ok, choc w boksie widać nie da sobie w kaszę dmuchać, a czy on wogóle mieszkał w domku to dopiero pytanie.

Posted

Boks 25
Nr schroniskowy: 1681/11
Nr na szyi: 1450
W schronisku od: 20.09.11
Imię: Diabełek
Opis: malutki, czarny , szpicowaty chłopczyk, bardzo grzeczny i miły . Dogaduje się z psami i suczkami, jest łagodny, daje się czesać - do pokochania na już!

proponuję do gazety fotkę druga z postu 14 na pierwszej stronie

Posted

[quote name='Gosia85']Gapa ze mnie. Patrzyłam na te dane, ale nie zauważyłam od kiedy jest w schronisku.
A jeśli chodzi o namiar telefoniczny to mogę podać numer do Pani?[/QUOTE]

oczywiście :) 503749992

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam Cię maluszku, ale ostatnio nie miałam głowy...
Może nawet dobrze, bo pomyślałam sobie aby w ogłoszeniu które chcę zamieścić w gazecie dać również zdjęcie tej suni? Mamy jakieś informacje o niej?

Posted

wczorajszy Diabełek - żeby go wyprowadzić z boksu, musiałam z pielęgniażem zrobić "obławę" , Diabełek mnie owarczał uciekał, ale złapany poddał się delikatnie, on się zwyczajnie bał :( na trawkę pędził co sił w łapkach, wracał do boksu chętnie - tam chyba czuje się pewnie.

z kumplami z boksu:

Posted

następnym razem zabiorę szczotkę, boo Diabełek ma bardzo gęstą sierść jak niedżwiadek

tutaj zobaczyl idącą Uru z amstafem :)

i przyczajka

a tu miziamy łepek kochany

takie mam ząbki