Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nadrabiam zaleglosci malenki, cudny jestes, mysle ze cioteczka Bros dostala juz kase, bo Gaja juz ja ma.......tak wiec masz wyprawke, miseczki czerwone spanko :) tylko domku nie masz :(, nie masz swojego kacika gdzie moglbys to wszystko ustawic i swoich panopkow tez nie masz :( ale ja wiem ze cioteczka bros jest w stresie zeby wszystko ulozylo sie jak najlepiej....

Posted

akirko już za momencik podeślę Tobie tekst

a Diabełek ma u mnie w domku dzieki cioteczce wieso piekne czerwone posłanko i miseczki i obróżkę - wszystko gotowe na podróż do nowego domku :)

Posted

określono go na lat 12 - ale z tym wiekiem schroniskowym to różnie. Waży nie wiecej jak 5 kg, dokładnej wagi jenak nie znam, musiałabym go dowazyć.

Posted

[quote name='bros']określono go na lat 12 - ale z tym wiekiem schroniskowym to różnie. Waży nie wiecej jak 5 kg, dokładnej wagi jenak nie znam, musiałabym go dowazyć.[/QUOTE]
Określił go wet czy ktoś inny?

Posted

A wszystkich miłośników malusich piesków zapraszam na bazarek, gdzie można kupić szeleczki i smyczki i obróżki dla psiaczków na spacer! [url]http://www.dogomania.pl/threads/218944-PSIORZECZOWY-na-2-cele-do-21-grudnia-ZAPRASZAM?p=18169691#post18169691[/url]