Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cały czas myślę, jak go stamtąd wyciągnąć. Ale, jak wiesz, tu trzeba wyjątkowej osoby, która po prostu ulitowałaby się nad nim, a o to bardzo trudno.
Będę miała niebawem dla niego plakaty i zacznę je rozwieszać, no właśnie, nie bardzo wiem gdzie (poza lecznicami wet.) Myślę, że dziewczyny mi podpowiedzą, gdzie jeszcze mogłabym je rozwieszać i w ogóle, jak się do tego zabrać...

A Diablątku mija tydzień, jak siedzi w cudownym domku :loveu::loveu::loveu:

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Figunia napisał(a):
no więc trzymaj kciuki kochana Cioteczko, bo robisz to SKUTECZNIE!!!

Za kolegę z boku Diabełka/Bambo/Lilo - czyli 16-letniego terierka poproszę!!!! bo on teraz chyba najbiedniejszy. Trzęsie się biedak calutki, ale jak się rozchodzi na spacerze, to jeszcze całkiem żwawo przebiera nóżkami. Jak on przeżyje zimę na tym betonie, futerko takie dość liche ma.:shake:
Pozdrawiam

z boksu oczywiście, nie boku...

to ja mam bardzo dobrą wiadomość dla wszystkich fanek terierka,
dzisiaj dziadek pojechał do swojego nowego domu,
wzięła go sympatyczna młoda parka,
długo z nim spacerowali, zapoznawali się i podejmowali decyzję,
rozmawiałam z nimi przez chwilę, wydawali się sympatyczni,
i chętni żeby przeżyć z dziadkiem te jego pewnie ostatnie miesiące

miziaki dla równie szczęśliwego Diabełka:)

Posted

Boziuuuuu, jaka ulga!!!!!
Jak wspaniale!!!!
tak ryczeć, ze szczęścia, mogę codziennie...

Harlejek, maluszek został bez kolegów. Jak musi być mu smutno. Teraz modlę się o niego. Oby i jemu się tak poszczęściło!

Posted

Szira napisał(a):
to ja mam bardzo dobrą wiadomość dla wszystkich fanek terierka,
dzisiaj dziadek pojechał do swojego nowego domu,
wzięła go sympatyczna młoda parka,
długo z nim spacerowali, zapoznawali się i podejmowali decyzję,
rozmawiałam z nimi przez chwilę, wydawali się sympatyczni,
i chętni żeby przeżyć z dziadkiem te jego pewnie ostatnie miesiące

miziaki dla równie szczęśliwego Diabełka:)

Szira, ja Ciebie po prostu KOCHAM za tą wiadomość. Czy tego chcesz, czy nie...:calus:

:loveu::lol: i wszystkie radosne, po kolei...

Posted

wieso napisał(a):
no to trzymam, bardzo mocno.......tez mam 16 letnia sunie.....swiecipanscy, biedaczek, jak mu pomoc, moze zbierac na hotelik.....

Cioteczko Kochana, czy to aby znowu nie Twoja robota???:multi::lol::loveu:
Czarodziejko :buzi:

Posted

Figunia napisał(a):
Boziuuuuu, jaka ulga!!!!!
Jak wspaniale!!!!
tak ryczeć, ze szczęścia, mogę codziennie...

Harlejek, maluszek został bez kolegów. Jak musi być mu smutno. Teraz modlę się o niego. Oby i jemu się tak poszczęściło!

Harlejek, jak znam życie to pewnie jutro dostanie nowych kolegów,
ale módl się Figuniu o wszystkie, bo jak widać to działa:)
chyba dzisiaj wszystkim się pychol uśmiechnął, tak jak terierkowi, bardzo szeroko:)

Posted

Szira napisał(a):
Harlejek, jak znam życie to pewnie jutro dostanie nowych kolegów,
ale módl się Figuniu o wszystkie, bo jak widać to działa:)
chyba dzisiaj wszystkim się pychol uśmiechnął, tak jak terierkowi, bardzo szeroko:)

Jak Harlejek znajdzie dom, to chyba uwierzę, że rzeczywiście modlitwa za pieski działa, ale to sprawiły przede wszystkim kciuki Cioteczki Wiesi...

Wiem, albo dołożą mu kolegów, albo wrzucą do innych i zginie w tłumie...Choć te inne też przecież powinny iść do domów. Obłęd z tym wszystkim. Ale te domy Diabła i Terierka to wielka radość, a także nadzieja, że innym tez się uda...

Posted

kochana cioteczko Figuniu ach gdyby to byla prawda z tymi kciukami to bym siedziala caly czas i je bardzo mocno trzymala aby wszystkie psiaczki znalazly domki.....
no to teraz trzymam za Harlejka.....

Posted

Harlej szykuj się do domu...!!!
Potem Rubin i Topaz, Elvis, Bravia, Suzi, oj dłuuuga ta lista, niestety. A one tak proszą, by już je zabrać...

Terierek leży na cieplutkim, mięciutkim posłanku. Dostał pyszne jedzonko, jest czyściutki i głaskany, bezpieczny. Ja chyba dziś nie zasnę...

Posted

Gosia85 napisał(a):
Czy są gdzieś zdjęcia Harleja?

nie widziałam jego zdjęć nigdzie, ale może nie trafiłam...

Dziewczyny z Dogo mówią na niego Parówa, a Pani z biura kiedyś poprawiła mnie: "to nie Parówa, to Harlej".
To taki najzwyklejszy malutki kundelek w dodatku niemłody więc szanse na dom znikome. Choć cuda czasem się zdarzają...
Przydałyby się zdjęcia, na pewno. Kłopot w tym, że nawet aparatu nie mam, o braku umiejętności wstawiania zdjęć już nie wspomnę...

• 5 weeks later...