Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Ciocie będę w piatek w schronisku. Zobacze czy mała jest, ewentualnie zapytam pracowników. żebym tylko nie zapomniała..

ooo to dobrze....dziękujemy pięknie.

• 1 month later...
Posted

Czy ktoś wie co z Bojeczką się dzieje?
Pinesk@,obietnic się dotrzymuje.

Może Plina,założycielka wątku zabierze głos.
Cioteczki,tak nie można,napiszcie coś wreszcie.

PROSIMY!

Posted

azalia napisał(a):
Czy ktoś wie co z Bojeczką się dzieje?
Pinesk@,obietnic się dotrzymuje.

Może Plina,założycielka wątku zabierze głos.
Cioteczki,tak nie można,napiszcie coś wreszcie.

PROSIMY!

Ehh ja juz chyba przestałam czekać na info, pytałam kilka razy i wreszcie poczułam się jak natręt. Wiem,że jak ktoś naprawdę chce pomoc to mozna tam jechać i o nią spytać,niby tak, ale w takim razie jaki sens ma zakładanie wątku.

Posted

Ponieważ ani założycielka wątku Plina,ani też Pinesk@,nie potrafią udzielić żadnej informacji,wzięłam sprawy w swoje ręce.

A to było bardzo proste,zadzwoniłam do schroniska w Tczewie i miły pan poinformował mnie,źe Bojeczka została adoptowana
przez bardzo fajnych ludzi.
Mam zadzwonić około 20.00,bo teraz pan jest zajęty psami i powie mi dokładnie,kiedy to się stało.
Spróbuję go też poprosić,aby zadzwonił do domu suni i poprosił o wiadomości.

Posted

azalia napisał(a):
Ponieważ ani założycielka wątku Plina,ani też Pinesk@,nie potrafią udzielić żadnej informacji,wzięłam sprawy w swoje ręce.

A to było bardzo proste,zadzwoniłam do schroniska w Tczewie i miły pan poinformował mnie,źe Bojeczka została adoptowana
przez bardzo fajnych ludzi.
Mam zadzwonić około 20.00,bo teraz pan jest zajęty psami i powie mi dokładnie,kiedy to się stało.
Spróbuję go też poprosić,aby zadzwonił do domu suni i poprosił o wiadomości.

Super! Dzięki za działanie :)

Posted

ida47 napisał(a):
Ja rowniez dziekuje Azalio za info pozdrawiam
i dodam .ze to jest jednoczesnie bardzo smutny a jednoczesnie radosny watek , ,na szczescie szczesliwy dla pieska , to najwazniejsze

Posted

Zadzwoniłam jeszcze raz zgodnie z umową do schronu i pan poinformował mnie, że Bojeczka została adoptowana 10 grudnia.
Czyli święta maleńka spędziła już w nowym domku.
Pan dzisiaj był bardzo zajęty,bo był sam na dyżurze,ale jeszcze będę telefonować z prośbą o wiadomości z nowego domu,może
zgodzą się zadzwonić i zapytać jak się miewa sunieczka.

Posted

azalia napisał(a):
Zadzwoniłam jeszcze raz zgodnie z umową do schronu i pan poinformował mnie, że Bojeczka została adoptowana 10 grudnia.
Czyli święta maleńka spędziła już w nowym domku.
Pan dzisiaj był bardzo zajęty,bo był sam na dyżurze,ale jeszcze będę telefonować z prośbą o wiadomości z nowego domu,może
zgodzą się zadzwonić i zapytać jak się miewa sunieczka.

Łoł, aż trudno uwierzyć, że chcą zadzwonić. Ekstra :)