Kajka_72 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='Marycha35']Będzie dobrze:) Miłość czyni cuda;) [IMG]http://najbardziej.com/wp-content/gallery/top-25-fascynujacych-ekspresji-zwierzat/thumbs/thumbs_kpgbaby1_t600.jpg[/IMG][/QUOTE] O zesz Marysiu :crazyeye: alez to przepiekna fotka :loveu: zjawisko normalnie :) 3mam kciuki za Dinke...bedzie dobrze . Quote
joteska Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 dokładnie tak Marysiu :) Dina bardzo wszystkim wrażliwym sercom biegnącym na pomoc dziękuje, ona tak bardzo sie cieszy na najmniejszy gest zainteresowania i spacery cioteczkowe, wczoraj jej mówiłam, ze już na zmiany przychodzi czas i niech wytrwa jeszcze tylko trochę, dziś na ucho ma powiedzieć jej to samo mazowszanka :) [IMG]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/422391_347786308591590_100000806723184_894856_1934745445_n.jpg[/IMG] Quote
MiK-Jozefow Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Nie ma problemu mogę jej podać, tylko co najlepiej kupić? :) Quote
auraa Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 do sarny nie mogę sie dodzwonić. Zostawiłam jej wiadomość. Informacje w pierwszym poście uzupełniłam w miarę możliwości ogarnięcia tematu;). Czy ja mam ją zapisywać do dr Tęczy, ,? Quote
joteska Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='MiK-Jozefow']Nie ma problemu mogę jej podać, tylko co najlepiej kupić? :)[/QUOTE] nutriplant najlepszy :) ale każdy preparat łaczony jaki doradzi farmaceuta powinien być ok. auraa, trzebaby naradzić się z gusią i mazowszanką bo to one by ew. jechały, Konsultacja musiałaby odbyć się przed 25.03 bo tego dnia jest szansa, że Dinka już mogłaby jechać do furciaczka, czyli szybciej niż przypuszczałyśmy Quote
Mazowszanka13 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Byłam z Diną na niedzielnym spacerku. Przez ten abażur nie mogła węszyć tak jak zwykle. Za to szew bezpieczny, suchy. Kupal też w porządku, wielgachny, suchy,uformowany jak trzeba. Widać, że nowa karma służy. Sikała na spacerze tylko trzy razy a spacer trwał 45 minut. To chyba w porządku ? Zostawiłam techniczkom rumianek i szałwię. Jutro rano spróbuję umówic Dinę u dr Tęczy, zawieziemy ją tam z Gusią. W następnym poście wpiszę grafik spacerowy na przyszły tydzień. Quote
Ewa Marta Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Kochane, dopiero poczytałam co u Dinki i oczywiście też zgłaszam się do pomocy przy jej zawiezieniu do Pani doktor. W zależności od godziny wizyty, dogadam,y sie kto może pojechać. Nie czytając wątku napisałam do Ayury prośbę o umówienie wizyty, ale widzę, że Ty Mazowszanko to zrobisz, więc już się nie wtrącam. Nie obawiaj się wielodecyzyjności, pogadałyśmy z Gusią i ustaliłyśmy, że to Joteska jest głownodowodzącą, a my wspieramy ją z boku i ta współodpowiedzialnośc dotyczy raczej szukania finansów, wspierania w działaniach na rzecz suni, a nie rządzenia:-) Quote
joteska Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 hehhe okazało się, że świat jest mały :) no i jeszcze, że zarządzam, qurczę nie wiem czy podołam, w razie czego krzyczcie na mnie :) cioteczki spacerkowe - Dince kołnierzyk możemy zdejmowac na spacerki, zakładamy jak tylko zostaje sama, cieszę się , że ranka suchsza i już mniej siusia, może podziałał lek przeciwzapalny Transport na niedzielę dla Dinki zaklepany, łączony Dinka do hotelu/ Hania do ds - Kajetan bardzo Ci dziękuję:buzi: Quote
Marycha35 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Huraaa, Dziewczynki brawo, ale akcja pięknie idzie:) A tę fotkę przekleiłam z Dogo, ktoś na innym wątku wrzucił:) Jak dobrze, że sunia pod dobrą i zorganizowaną opieką. Dinko, pysio do góry, jeszcze pobrykasz sobie chyżo;):):) Quote
Ewa Marta Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='jola_li']Zapraszam Wszystkich serdecznie na obiecany bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/224809-BY%C5%81-TAKI-PIES...-Loteria-ze-wspomnieniami-%E2%80%93-dla-Diny-do-26-03-g.-19?p=18850293#post18850293[/URL] Proszę - bywajcie, zapraszajcie innych i - kto może - przez ten tydzień niech korzysta z banerka :-) Dla Diny :-)![/QUOTE] Jolu, dziękuję Ci bardzo:loveu::loveu::loveu: Quote
jola_li Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Nie ma za co, Ewa, miło mi, że mogę choć trochę pomóc. Zastanawiam się nad bazarkiem pisankowym; jak zaczęłam się teraz rozglądać, to okazuje się, że jest trochę bazarków wielkanocnych. Nie wiem, czy nie lepiej skupić się na reklamowaniu tego mojego - w końcu to wszystko na ten sam cel? Choć z drugiej strony co dwa, to nie jeden ;-). Sama nie wiem, co byłoby korzystniejsze - doradźcie, proszę :-). Quote
Marycha35 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Jolu, a może jeszcze reklamujmy ten cudny:) On jest oryginalny, subtelny, jeszcze Ludkowie tam przybędą:) Quote
bela51 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='joteska']belu, mogę przejąć funkcję skarbnika[/QUOTE] Dziekuję. Dzisiaj przekazę wpłate od auraa na Twoje konto. Quote
Mazowszanka13 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Wtrącę swoje trzy grosze. Bazarek joli_li jest oryginalny i trzeba go reklamować. Pisanek zatrzęsienie, już nawet nie chce się zaglądać. A mnie jak zwykle banerek nie chce się zainstalować :shake: Quote
Mazowszanka13 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Zapisałam Dinę do doktor Karaś-Tęczy na środę na 17.45 do lecznicy Pod Lipą na Kabatach. Wiem gdzie to jest, bo mieszkam tuż obok. Cena wizyty konsultacji 60 zł. Ewa Marta pojedzie ze mną. Quote
auraa Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ja też nie mogę wstawić żadnego banerka! wstaw sobie link w sygnaturę........... Quote
gusia0106 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 To ja ruszam tematykę spacerową: MiK - środa i czwartek Ja - poniedziałek i piątek Zostaje nam do obstawienia wtorek i sobota - znajdzie ktoś dla niej chwilę? Quote
jola_li Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='Marycha35']Jolu, a może jeszcze reklamujmy ten cudny:) On jest oryginalny, subtelny, jeszcze Ludkowie tam przybędą:)[/QUOTE] [quote name='Mazowszanka']Wtrącę swoje trzy grosze. Bazarek joli_li jest oryginalny i trzeba go reklamować. Pisanek zatrzęsienie, już nawet nie chce się zaglądać. A mnie jak zwykle banerek nie chce się zainstalować :shake:[/QUOTE] Ja właśnie chciałam poprosić decydentów o rozważenie, czy lepsze 2 bazarki (padła prośba o zorganizowanie takiego z wirtualnymi pisankami), czy jeden intensywnie promowany. Na początku wydawało mi się, że fajnie jakby ktoś wystawił ten wielkanocny, ale widząc, że sporo jest takich nabrałam wątpliwości, czy nie szkoda pracy Motyleqq. Quote
jola_li Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='Mazowszanka']A mnie jak zwykle banerek nie chce się zainstalować :shake:[/QUOTE] Spróbuj zaznaczyć mój banerek myszką na niebiesko, kliknij prawym przyciskiem, wybierz "kopiuj" i w zakładce "edytuj sygnaturę" wklej. Może się uda :-). Quote
Ewa Marta Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) [quote name='Mazowszanka']Zapisałam Dinę do doktor Karaś-Tęczy na środę na 17.45 do lecznicy Pod Lipą na Kabatach. Wiem gdzie to jest, bo mieszkam tuż obok. Cena wizyty konsultacji 60 zł. Ewa Marta pojedzie ze mną.[/QUOTE] Mazowszanko, myślę, że dobrze byłoby Dinkę przed pojechaniem do Pani doktor wyspacerować. Co myślisz o tym, żeby umówić się wcześniej i troszkę z nią pochodzić? Myślałam o tym, żeby podjechać samochodem od strony źródełka, żeby nie wsadzać jej do samochodu na parkingu sggw. Mik, o której będziesz u suni w środę? Gusia ma zadzwonić dzisiaj do naszego weta i chcemy zabrać Dinę na usg i na konsultację u niego. Trzeba jej sprawdzić ten brzuszek. Skoro Joteska pokrywa koszt wizyty u doktor Karaś-Tęczy, to ja pokryję koszt u doktora Czajki, żeby nie naruszać jej skromnego budżetu. W końcu na 25 marca musimy uzbierać 400 zł na hotelik i na koszty transportu... Mazowszanko, Ty niebawem będziesz finiszowała rozliczenie bazarku? Chodzi mi o to, czy można liczyć na to, że przed 25.03 kaska z Twojego bazarku znajdzie się u Jorteski:-) A jeśli chodzi o bazarek pisankowy, to skoro sa inne, jestem za skupieniem się na reklamowaniu bazarku Joli:-) Rozmawiałam dzisiaj z Ellig rano, że to piękny dar serca Joli dla naszej Dinki:-) Jola oddaje naprawdę piękny prezent:loveu: Motyleqq, wymyślimy coś dla Ciebie niebawem. Na pewno Twoje chęci bardzo się Dince przydadzą:-) Edited March 19, 2012 by Ewa Marta Quote
Mazowszanka13 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='gusia0106']To ja ruszam tematykę spacerową: MiK - środa i czwartek Ja - poniedziałek i piątek Zostaje nam do obstawienia wtorek i sobota - znajdzie ktoś dla niej chwilę?[/QUOTE] [B]We wtorek ja wpadnę,[/B] przy okazji przypomnę o przygotowaniu papierów na środę. W sobotę będę poza Warszawą. A w niedzielę rozumiem wielki dla Diny dzień ? Jeśli chodzi o bazarek to tylko jedna osoba mi wisi wpłatę, nie po raz pierwszy zresztą. Zaraz pogonię. Quote
gusia0106 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='Mazowszanka'][B]A w niedzielę rozumiem wielki dla Diny dzień ?[/QUOTE] Na to wychodzi ;) Quote
joteska Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 (edited) ewa marta bardzo dziękujemy za gotowość pokrycia kosztów usg i wizyty u dr Czajki :):multi: czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie, na ew. sugestie doktora mazowszanko, cieszę sie, ze tak szybko załatwiłaś konsultację :) Czy przesłać Ci zaliczkowo pieniążki na wizytę u dr Tęczy czy założysz i oddać Ci całość po wizycie? poza ceną wizyty mogą dojść koszty jakiś preparatów przed wizyta jak ustalałyśmy poproś w rejestracji o wydruk nowych badań- może już będą wyniki. Zdecyduj, ew. podaj mi szybciutko nr konta z danymi adresowymi na pw. koszty transportu będa łączone z opiekunkami Hani, która wyjeżdża do ds od furciaczka , we czwartek ma sterylkę więc trzymanie za nią kciuków też mile widziane bo to ona zwalania miejsce dla Dineczki :). Koszty transportu w części Dinkowej pokrywa moja rodzina, nie chcę nadwyrężać jej finansów na hotelik, kierowca Kajetan- mój syn, chyba lubi ta robotę bo nigdy w potrzebie nie odmawia ;) bazarek Joli mnie urzekł bardzo, też byłabym za jego promowaniem i wysyłaniem zaproszeń. Odbita łapeczka sugerowana przez Jolę np. Diny też mi chodzi po głowie w jakimś graficzno- malarskim aspekcie wysłałam prośbę do moderatora o przypisanie mi pierwszego postu z uwagi na możliwość prowadzenia rozliczeń, czekam na odpowiedź. Auraa, jesteś Dineczce potrzebna :), to ma być tylko uproszczenie w przekazie i przejrzystość jej finansów bezpośrednio w pierwszym poście Edited March 19, 2012 by joteska Quote
Mazowszanka13 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ja zapłacę. Jak będzie wiadomo ile to podam Ci na PW numer konta. Quote
gusia0106 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 A my jutro idziemy po 17 na wizytę do naszego lekarza, na usg i ogólne oględziny. Dzięki za zamianę Mazowszanko ;) Quote
Recommended Posts