Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

Posted

[quote name='brazowa1']Czy ktos napisal do SPS,bo jezeli nie to moge napisac,chyba,ze juz jest pomoc dla szczurka.Szkoda go w schronie :shake:[/quote]

Ja nie napisalam (urwanie glowy mialam w domu) poza tym dziewczyny kabinuja w schronie z dyrekcja, ale jak mozesz to napisz moze pojdzie wtedy szybciej :roll:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki podbijcie czasem troche..

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10495071#post10495071"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...1#post10495071[/URL]

Posted

doda napisalam dzis do szczurow, pisalam tez dziewczynie ktora miala zalatwiac to z p.dyrektor odp nie dostalam :(

ale mecze dziewczyny aby cos zrobily bo nie daje mi spac szczur ;)
wiem ze ze swinka nie jest dobrze, chlopak mowil ze nie pije, siana nie chce jesc wogle, pokarm woli w postaci kolby, je ogorka i czasem troche marchewki

Posted

może nie miała poidła wcale - ale czemu siana nie je? kupcie jej jakies takie bardzo aromatyczne, zuzali czy cos takiego. moze do weta isc? moze cos z zebami ma? świnka siano jesc musi ...

Posted

Hanan prosiła mnie o pomoc Klubu - nie wyrabia z utrzymaniem gryzoni. Mogę jej podesłać alarmowo 4kg karmy i trociny, ale to trochę mało. Mamy mozliwość pomocy?

Posted

Bylam i kimery dzis i dostala od niej [B][SIZE=2]Cavia Complete[/SIZE][/B] i sianko [B]zuzali[/B].. maja dzis zobaczyc czy bedzie to jadla bo jesli nie to przejade sie do weta i zobaczymy

Posted

[quote name='Selket']Wczoraj zakończył się motylkowy bazarek - zebrało się 94 zł ;)[/quote]

nie wiem skad wzielas ta kwote :crazyeye: sprzedala mi sie 1 para jak do tej pory a nie podawalam zadnej daty zakonczenia.
Powklejalam to na rozne fora i czekam

Posted

[quote name='motylek1007']nie wiem skad wzielas ta kwote :crazyeye: sprzedala mi sie 1 para jak do tej pory a nie podawalam zadnej daty zakonczenia.
Powklejalam to na rozne fora i czekam[/quote]
Motylku, skończył się ten bazarek- wejdziesz i zobaczysz o co chodzi ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115203[/url]

Posted

ponoć serwery naprawiają,pisała o tym Karena.Też mam problemy z Caviarnią...Chyba trzeba cierpliwie poczekać..Ale pieknego szczurka masz w awatarku..

Posted

Cały czas nie mogę się zalogować na caviarni...
Dziś oddaje tymczasowych chłopców. Mam masę rzeczy do napisania, a nie mogę! :(
Loguje mnie normalnie, a po kilku sekudach samo odświeża strone i na odświeżonej juz jestem wylogowana.
To szalenie frustrujące! :(

Za pół godziny przyjeżdzają po moje prosiątka...
Siedzę zaryczana i ręce mi sie trzęsą...
Wydrukowałam umowę i pomoczyłam ją łzami...
Drukuję drugą...

Ja ich kocham... Będę tak strasznie tęsknić!