baffi2 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Elurin i pucka; teraz jest [SIZE=4][COLOR=Red]potrzebna[/COLOR][/SIZE] już tylko [SIZE=4][COLOR=Red]klatka-łapka dla kota... [COLOR=Black][SIZE=2]przewieźć go mogę w pudle tekturowym które dostałam w sklepie ale [SIZE=4][COLOR=Red]największy problem jest w tym że nie umiem go złapać! dlatego bardzo potrzebuję klatki-łapki... [COLOR=Black][SIZE=2]a teraz jeszcze kolejny problem, że on sobie gdzieś poszedł, niewiadomo gdzie... Ale jeśli ktoś by mógł mi porzyczyć tą łapkę to bym go szukałą po całym osiedlu...[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE] Quote
pucka69 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 no ja nie mam niestety - elurin - chyba cos pisales ze panie karmicielki te od Twoich kotów miały taką co? Quote
Elurin Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Niestety, nie mam takiej klatki...Sam potrzebuję dla 2 kotów, bedę pożyczał w poniedziałek...Przykro mi.:-( Karmicielki mają, ale nie wiem, czy pożyczą. Mało prawdopodobne. Baffi, gdzie konkretnie ta klatka jest potrzebna? Quote
baffi2 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Elurin']Niestety, nie mam takiej klatki...Sam potrzebuję dla 2 kotów, bedę pożyczał w poniedziałek...Przykro mi.:-( Karmicielki mają, ale nie wiem, czy pożyczą. Mało prawdopodobne. Baffi, gdzie konkretnie ta klatka jest potrzebna?[/quote] Konkretnie to Warszawa-Mokotów-Stegny przy osiedlowym parkigu między blokami... Quote
Evelin Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Elurin']Evelin - powiedz Honoriuszowi, że imię nie zobowiązuje aż tak! Ojciec mu mówi!:evil_lol: Mam nadzieję, że nie bedziesz musiała ich rozdzielać... [/quote] Już są rozdzielone..wczoraj jeszcze miałam głupi pomysł..puściłam je wszystkie w łazience..było ok..do czasu...nagle rzuciły się na siebie,obrażeń doznałam ja:diabloti: Na razie po prostu musza byc oddzielnie....A ja chciałam mieć jedna klatkę ze swiniami..mam 3. Będę próbowała łączyć je,ale zdaję sobie sprawę,że będzie to proces długotrwały...A Honorkowi powiem... Quote
pucka69 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 naprawde nie wiem co sie ze swinkami dzieje? moze to te ... sputniki ...;) mam nadzieje ze moje sa grzeczne ... Quote
basia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Miło mi słyszeć, że paczki dotarły a ich zawartość smakuje :] pucka, świnie czują nieuchronnie zbliżającą się jesień i zimę może .. Quote
pucka69 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 to powinny do spanka się szykować, a nie naparzać jak dzikie świnie :) Quote
Neris Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Poprosiłam o przesunięcie z moich skarpet do "gryzoni". Niewiele tego, ale zawsze coś... Moi chłopcy dobrze się mają a ja się odmeldowuję. Quote
pucka69 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 nerisku - jak to sie odmeldowujesz? nic nam nie napiszesz? jak różne swinki na Ciebie krzyczały i takie tam? Quote
Neris Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Mam 21 psów, 7 kotów i 3 świnki ALe jestem tylko "bucowatym kółkiem wzajemnej adoracji" Oczywiście, nie robię nic, w przeciwieństwie do innych... mam dość Quote
Elurin Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Neris']Mam 21 psów, 7 kotów i 3 świnki ALe jestem tylko "bucowatym kółkiem wzajemnej adoracji" Oczywiście, nie robię nic, w przeciwieństwie do innych... mam dość[/quote] Nerisku, tylko nie uciekaj z forum, proszę. Masz tu przyjaciół, jesteś potrzebna zwierzakom...A jeśli ktoś Cię ocenia tak, jak napisałaś, to jest po prostu głupi. A bucowatymi głupcami nie ma co się przejmować. No już, głowa do góry! Nie poddawaj się! Quote
pucka69 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Rany!! Nerisku co się stało??? Ktoś Ci coś głupiego powiedział? Ja nie za bardzo w temacie, bo wyjechałam na kilka dni z W-wy i jestem w Poznaniu teraz. Wogóle nie słuchaj co tam jakies durne osoby piszą! Ja to dopiero nic nie robię! Czuje sie podle za kazdym razem kiedy nie moge wziac psa czy kota do siebie. Trzymaj sie i dalej "rób swoje" nie zważajac na jakieś panny ( albo kawalerów) z pretensjami . Quote
agamika Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [QUOTE]Oczywiście, nie robię nic, w przeciwieństwie do innych...[/QUOTE] jak ja bym chciała żeby wszyscy tak nic nie robili... bardzo bym tak chciała a reszty wole nie komentować , bo przeklinać nie lubie :angryy: Quote
pucka69 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 a ja lubię - wręcz pasjami i właśnie ze sobie poprzeklinam : @#$@$%% .... ##^&*(&^%..... !@#$%$ ....#$%% .....!@@#$% ... Quote
bebebe1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Neris']Mam 21 psów, 7 kotów i 3 świnki ALe jestem tylko "bucowatym kółkiem wzajemnej adoracji" Oczywiście, nie robię nic, w przeciwieństwie do innych... [/quote] Co za palant się odważył!!! Skandal! :angryy: No, zatkało mnie dosłownie - śledzę kilka wątków na dogo i gdzie się nie obrócę to Ty sie udzielasz. Weź kilka oddechów, spójrz na to z góry i... rób swoje. Tylko idiota nie widzi Twojego wkładu pracy. Dla Ciebie :calus: Quote
basia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Neris']Mam 21 psów, 7 kotów i 3 świnki ALe jestem tylko "bucowatym kółkiem wzajemnej adoracji" Oczywiście, nie robię nic, w przeciwieństwie do innych... mam dość[/quote] A Tobie co się stało? Zamiast gderać bierz się do roboty i nie żartuj sobie, że się jakimś głupim gadaniem ludzkim przejmujesz :mad: Ja też się wczoraj dowiedziałam, że oddaje psy byle komu, bo im na allegro aukcje wystawiam :p Trzeba wrzucić na luz i ROBIĆ SWOJE jak śpiewał Młynarski ;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 no jasne Neris, nie przejmuj się ludzką głupotą - szkoda nerwów. Ja też już nie raz się naczytałam na swój temat i kiedyś mnie to bardzo denerwowałao i było mi przykro, a teraz już po prostu tego nie czytam, a jeśli to mój temat to piszę do moda żeby go zamknął a atakującemu żółtą kartkę ślę. Bez żadnej dyskusji. Zauważyłam już dawno że tego typu dyskusje na dogo nic nie wnoszą.. Rób swoje i pisz komentarze bo ja je lubię czytać :p Quote
basia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 A tak w ogóle Neris to skąd u Ciebie taki zwierzyniec?? Można gdzies o nim poczytać? No chyba, że sama możesz opowiedzieć, proszę ... ;) Quote
Evelin Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Pewnie o to chodzi Neris... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53667&page=3[/URL] Jakby na to nie patrzec efekt jest taki,że osoby naprawde pomagające zwierzętom wdają się w niepotrzebne waśnie...i co? wzajemne oskarżenia,żale,bany.... Smutne to wszystko...Nikogo nie oceniam po prostu stwierdzam fakty... Zeby było na temat: Moje 6 świń czuje się dobrze,Honorek odseparowany i na razie Gwiduś z Honorkiem sa za agresywne,żeby próbować połaczyć..Rana na ręce mojej po świnskiej interwencji goi się...(a kiedyś bebebe pisała,zeby rozdzielać walczących w rekawiczce..juz wiem dlaczego) zastanawiam się tylko co spowodwało wybuch agresji,przeciez tyle czasu były razem...Jedyne co mi przychodzi do głowyto fakt wykąpania w Nizoralu Wolfiego i Honorka...Gwidonka nie kapałam,bo nie było takiej potrzeby..Może to róznica w zapachach..Możliwe???? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 moża zapach i stres a może po prostu tak już będzie . Są takie świnki które muszą być osobno i już. To co się dzieje ostatnio na Dg to mi przypomina polski sejm. Neris, sie nie stresuj, ja też już usłyszałam nie raz że nic nie robię tylko stukam w klawiaturkę a ktosie tyyyle kasy wydają na ratowanie.:p edit: a co tu tak cicho? Przepraszam za off-a.. Doczytałam właśnie na jednym wątku że jedna z użytkowniczek została zbanowana przez automat, co było spowodowane zmasowanym atakiem dogomaniaków. Nie wiadomo czy da się to odkręcić, to zależy co zrobi system:evil_lol: Quote
Evelin Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Alfa i Zuzia...zamierzam powalczyc ze swiniami..jeszce nie teraz..ponoć po roku -spadek libido (cytat z mądrej książki.....więc i spadek agresji)...będe cierpliwa ,chociaż Honorek chce do 2 kolegów..tylko na razie chce walki ...Poszukam jeszce trochę w internecie... Pucka napisałabys cos o swoich dziewczynach...Przeczytam jutro... Quote
pucka69 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 hm ... a ja Twoje świnie podawałam za przykład ;) Quote
brazowa1 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Ja tam wierze,ze Nerisek do nas wroci,bez Niej Dogo to nie to samo.Przykro Jej bylo bardzo... A mi szykuje sie tymczasowa swinka,na razie ciiiii,nie zapeszamy. Quote
basia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [QUOTE]Ja tam wierze,ze Nerisek do nas wroci,bez Niej Dogo to nie to samo.[/QUOTE] Ja to w ogóle nie rozumiem dlaczego jej nie ma i o co poszło na tamtym wątku. Ktoś kogoś nie lubi i już bany rozdają? To forum nigdy nie było specjalnie uczciwe, no ale ..!! Na poprawę nastrojów proponują powstawiać jakieś fotki prosiaków. Jakbym miała to bym wstawiła ale nie posiadając czekam na Wasze!! ;) Quote
Recommended Posts