kinga_kinga7 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Igiełko może zmień tytuł,że zbieramy na transport,albo może ktoś zrobiłby dla Nuki bazarek? Quote
aida Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Na transport dam:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
nukujek Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='aida']Na transport dam:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Co za kobieta:-D:-):-) Quote
nukujek Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Czy mamy tam kogoś, kto mógłby zrobić wizytę przedadopcyjną??? Quote
nukujek Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='karolkamadry']Jeżeli jesteście w statnie zorganizować transport Nuki do Szczecina, ja mogę dać jej kochający dom.[/QUOTE] Gdzie jesteś??:-( Napisz nam coś więcej:-) Quote
karolkamadry Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 To dom u mnie:) Możecie wejść na mojego facebooka: Karolina Mądry tam na mojej tablicy najwięcej informacji o mnie znajdziecie, i o moich podopiecznych:) Ze zwierzętami ma styczność od zawsze. Staram im się pomagać jak mogę bo je po prostu kocham :) Wszystkie. W tej chwili idę do pracy także jeżeli chcecie więcej informacji ode mnie to odezwę się po 21. Quote
karolkamadry Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Możecie robić wizytę przedadopcyją nie ma żadnego problemu. Quote
wasabi81 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Zapisuje sobie watek Nuki i widze ze juz sie domek szykuje...:loveu: Na facebooku jest wiecej Karolin Madry, ale po zdjeciach mysle ze chodzi o ten wlasnie profil ;-) : [url]https://www.facebook.com/profile.php?id=100000465165036&sk=wall[/url] Quote
danusiadanusia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 kurcze! chwilę mnie zabraknie a tu wielki harmider, ale ten akurat zrozumiem - super:multi::loveu::multi::loveu: poczekajmy na nową pańcię Nuki, niech się wypowie jakie warunki jej zaoferuje, ona czeka na ten najlepszy domek, po tylu latach w schronisku jesteśmy jej to winni. czekamy cierpliwie:loveu: możemy rozglądać się za osobą do sprawdzenia domku a transport to pikuś! jak trzeba będzie też wezmę na siebie, oby zdążyć przed zimą. :huh: Quote
Igiełka Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 [quote name='kinga_kinga7']Igiełko może zmień tytuł,że zbieramy na transport,albo może ktoś zrobiłby dla Nuki bazarek?[/QUOTE] wspaniała Ciotka aida tak nam tu pisze :) [quote name='aida']Na transport dam:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] nie mogę uwierzyć z całego serca dziękujemy :iloveyou::sweetCyb::sweetCyb: [quote name='danusiadanusia']kurcze! chwilę mnie zabraknie a tu wielki harmider, ale ten akurat zrozumiem - super:multi::loveu::multi::loveu: poczekajmy na nową pańcię Nuki, niech się wypowie jakie warunki jej zaoferuje, ona czeka na ten najlepszy domek, po tylu latach w schronisku jesteśmy jej to winni. czekamy cierpliwie:loveu: możemy rozglądać się za osobą do sprawdzenia domku a transport to pikuś! jak trzeba będzie też wezmę na siebie, oby zdążyć przed zimą. :huh:[/QUOTE] Tak Nukusia zasługuje na ten najlepszy domek pod słońcem :loveu::loveu: cichutko siedzimy i czekamy bo bez wizyty kruszynki nie wydamy :):) Quote
karolkamadry Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Jeżeli chodzi o facebooka to jest to dokładnie ten profil na poprzednim poscie. Myślę że znalazła najlepszy domek, z ogródkiem i opieką. Dwa miesiące temu domek znalazła u mnie Miśka (szczenia odebrany włascicielowi przez TOZ). Dzisiaj jest najszczęśliwszym pieskiem pod słońcem. Domek znalazłam też jej bratu:) Cały czas wraz z grupą znajomych probujemy pomagać na ile sie da zwierzakom, których ludzie i los skazał na cierpienia. Może przyjechać najszybciej jak się da. Nie wiem co mam Wam jeszcze napisać, ale jeżeli znacie kogoś zaufanego ze Szczecina to może się ze mną skontaktować i wszystko sobie sprawdzić. Quote
danusiadanusia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='karolkamadry']Jeżeli chodzi o facebooka to jest to dokładnie ten profil na poprzednim poscie. Myślę że znalazła najlepszy domek, z ogródkiem i opieką. Dwa miesiące temu domek znalazła u mnie Miśka (szczenia odebrany włascicielowi przez TOZ). Dzisiaj jest najszczęśliwszym pieskiem pod słońcem. Domek znalazłam też jej bratu:) Cały czas wraz z grupą znajomych probujemy pomagać na ile sie da zwierzakom, których ludzie i los skazał na cierpienia. Może przyjechać najszybciej jak się da. Nie wiem co mam Wam jeszcze napisać, ale jeżeli znacie kogoś zaufanego ze Szczecina to może się ze mną skontaktować i wszystko sobie sprawdzić.[/QUOTE] ale chcesz Nukusi dać dt czy chcesz ją adoptować? wiesz my doceniamy i nie kwestionujemy Twojej chęci pomocy, Nukusia pewnie będzie wymagała pracy, ale nasze psy są inteligentne i jak pokochają to na zabój , wiem co mówię! mam z tego schroniska Lusię psiaka, który był dziki, z chorą łapką, bał się dosłownie wszystkiego, w schronisku mieszkała w norze wykopanej pod budą, bała się psów, ale jak uczeń jest pojęty to nauka nie trwa długo, trzeba troszkę wyrozumiałości, po co ja Ci to mówię przecież wiesz sama, czekamy ... Quote
karolkamadry Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Oczywiście, że chcę ją adoptować. Jako członka mojej rodziny:) Nie chodzi mi o to żeby ciągnąć ją tutaj przez pół Polski i szukać jej domu wśród szczeciniaków. Tu jest wystarczająco dużo psów, którym szukamy domów. Teraz szukamy dla Łatka (widać go u mnie na facebooku), i jest nadzieja, że w niedzielę znajdzie swój nowy domek. Ja oferuję Nuce siebie i mój dom, a nie kogoś innego. Quote
jola_li Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 N razie wpadam tylko na chwilę - potem poczytam, a widzę, że trochę się nazbierało ;-). Quote
danusiadanusia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='karolkamadry']Oczywiście, że chcę ją adoptować. Jako członka mojej rodziny:) Nie chodzi mi o to żeby ciągnąć ją tutaj przez pół Polski i szukać jej domu wśród szczeciniaków. Tu jest wystarczająco dużo psów, którym szukamy domów. Teraz szukamy dla Łatka (widać go u mnie na facebooku), i jest nadzieja, że w niedzielę znajdzie swój nowy domek. Ja oferuję Nuce siebie i mój dom, a nie kogoś innego.[/QUOTE] HURA... takiej odpowiedzi od Ciebie oczekiwałam, jesteś cudowna [URL=http://smajliki.ru/smilie-1053896775.html][IMG]http://s17.rimg.info/eecbdf09ea9b55a405b113567600094c.gif[/IMG][/URL] Quote
Igiełka Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Mam w oczach łzy szczęścia pięknie Ci dziękujemy :Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
danusiadanusia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='Igiełka']Mam w oczach łzy szczęścia pięknie Ci dziękujemy :Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou: :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Igiełko! przecież to dzięki Tobie:) przecież ją wypatrzyłaś wśród tylu psiaków i muszę to napisać, że masz szczęśliwą rękę:):):) Quote
aida Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Igiełko to dzieki Tobie to Ty wyciągnęłaś Nukę na samą górę tych wszystkich bid:multi:i dzięki temu znalazła się osoba o bardzo wielkim sercu Quote
Onaa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Ale wieści :) ! W Szczecinie kogoś się do wizyty znajdzie. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Chwilę mnie nie było, a tu takie wieści... :D Quote
danusiadanusia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='Dogo07']Ale wieści :) ! W Szczecinie kogoś się do wizyty znajdzie.[/QUOTE] szukaj Dogo:):) Quote
Onaa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Ze Szczecina są: kamilqax95x, ageralion, Lazy, agnieszka32. Quote
Roszpunka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Jaki cudowny króciutki wątek :loveu: Trzy strony, kilka dni i śliczna schroniskowa sunia jedzie domku :multi: Cuda, ludzie, cuuuda, mówię Wam :crazyeye: Quote
danusiadanusia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='Roszpunka']Jaki cudowny króciutki wątek :loveu: Trzy strony, kilka dni i śliczna schroniskowa sunia jedzie domku :multi: Cuda, ludzie, cuuuda, mówię Wam :crazyeye:[/QUOTE] święte słowa, Igiełka jest główną sprawczynią tego wydarzenia:angel::angel::iloveyou::iloveyou::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::Rose: Quote
nukujek Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Jak cudownie:multi::loveu::multi::loveu::multi: To juz drugi cud dzisiaj:-D Kacperek, 11 letni staruszek, któremu szukałyśmy już jakiś czas domku - właśnie go znalazł:-D I Nuka też:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts