M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='yumanji']Bella juz sie zaaklimatyzowala.Wrzucilam ja do boksu z takim psem,ktory b posmutnial po tym,jak Jego kolezanka poszla do adopcji.To niesamowite,jak sobie od razu przypadli sobie z Bella do gustu..Zrobie zdjecia.Po dwoch minutach siedzieli w jednej budzie .[/QUOTE] To dobrze:) grzeczna dziewczynka. Quote
Elwira1992 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ja jestem jestem dawno mnie nie było brak dostępu miałam do neta jutro udam się w końcu wpłacić pieniążki bo odłożyłam i tak czekają i czekają czekam na foteczki ślicznej Quote
Guest kasia mierzejewska Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='yumanji']Bella juz sie zaaklimatyzowala.Wrzucilam ja do boksu z takim psem,ktory b posmutnial po tym,jak Jego kolezanka poszla do adopcji.To niesamowite,jak sobie od razu przypadli sobie z Bella do gustu..Zrobie zdjecia.Po dwoch minutach siedzieli w jednej budzie .[/QUOTE] Bo to jest super dziewczyna! Czy ktoś może dzwonił i pytał o Bellę? Ma wykupiony pakiet 60 ogłoszeń + allegro, więc, tak myślę, ktoś może się odezwie? Quote
[email protected] Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 a czy już zniknęły jej zapędy uciekinierskie? Quote
kabaja Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Fajnie ,że Bella ma towarzystwo a my wiemy ,że ewentualnie w nowym domu mogą być zwierzaki . Quote
yumanji Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Nikt na razie nie dzwonil. Nie sprawdzalam jej zapedow uciekinierki.Na razie chodzi na smyczy i pilnujemy ,jak oka w glowie.Dookola pola i lasy ,gdyby zwiala.to marne szanse ,ze znajdziemy,a jeszcze zbyt krotkjo jest,zeby sama wrocila,tak sadze. Quote
Mazowszanka13 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [B]zapraszamy na bazarek dla[/B][B] Belli !!! :) [/B] Quote
Guest kasia mierzejewska Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Podnoszę małą do góry. Bella, jak na razie, wydaje się być psim ideałem - pozytywnie nastawiona do całego świata. Szkoda, że nikt się nią nie interesuje... Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='kasia mierzejewska']Podnoszę małą do góry. Bella, jak na razie, wydaje się być psim ideałem - pozytywnie nastawiona do całego świata. Szkoda, że nikt się nią nie interesuje...[/QUOTE] Nabiera ogłady dziewczynka:) domku, gdzie jesteś....?!!!! Quote
kabaja Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 domek dla Belluni na pewno się znajdzie może potrzebuje trochę więcej czasu na odnalezienie małej Quote
M&S Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='kabaja']domek dla Belluni na pewno się znajdzie może potrzebuje trochę więcej czasu na odnalezienie małej[/QUOTE] Byłoby dziwne, gdyby się nie znalazł.....tylko dlaczego to trwa tak długo?! Quote
Weg Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Po prostu nie wiedzą gdzie jej szukać. Ale na pewno się nie poddają. ;) Quote
Mazowszanka13 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Tyle "beznadziejnych" przypadków doczekało się w końcu swojego domu to i Bella doczeka się ! Quote
M&S Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='Weg']Po prostu nie wiedzą gdzie jej szukać. Ale na pewno się nie poddają. ;)[/QUOTE] Tak też może być.... Quote
Guest kasia mierzejewska Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Już jestem, wyjechałam na kilka dni. Bella czeka już prawie 2 mce na dom (włączając koszmarną adopcję). Nie wiem, czy to długo. DO tej pory jakoś udawało mi się wyadoptować psy w przeciągu miesiąca - trochę dłużej czekała Szanta (ok 1,5 mca). Trochę martwi mnie to, że nikt nawet nie zadzwoni... Wykupię jej w tym tygodniu nowy pakiet ogłoszeń i wznowię allegro. Może to przez te ferie tak jest? Quote
Mazowszanka13 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kasiu, bazarek dla Belli skończony. Pieniądze zbieram na swoje konto, jak dostanę całość prześlę do Ciebie. :) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Oki:) Ja dziś zapłaciłam za kolejne 2 tygodnie Belli w hoteliku, zaraz też poszukam następnego bazarku ogłoszeniowego Quote
M&S Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Hej Bella:) Czy są jakeś telefony w jej sprawie? Quote
Guest kasia mierzejewska Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Niestety, nie dzwoni absolutnie nikt. Załamka normalnie. Mam nadzieję, że coś ruszy po feriach. Wykupiłam jej kolejny pakiet na bazarku, poproszę też zaraz o przedłużenie allegro. A u Belli wszystko ok. yumanji sprawdziła ją jeszcze raz pod kątem zachowania do kotów i jest super - tylko, niestety, kotek, który posłużył za "straszaka", nie chciał się z Bellą bawić:) Quote
M&S Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 To miło, że Bella ma się dobrze......domku gdzie jesteś?!!!! Quote
Guest kasia mierzejewska Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 No właśnie, gdzie????????????? Quote
kabaja Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='kasia mierzejewska']Niestety, nie dzwoni absolutnie nikt. Załamka normalnie. Mam nadzieję, że coś ruszy po feriach. Wykupiłam jej kolejny pakiet na bazarku, poproszę też zaraz o przedłużenie allegro. A u Belli wszystko ok. yumanji sprawdziła ją jeszcze raz pod kątem zachowania do kotów i jest super - tylko, niestety, kotek, który posłużył za "straszaka", nie chciał się z Bellą bawić:)[/QUOTE] Bella jak była u mnie z wizytą to na siedzące koty wogóle nie reagowała a jak kot zaczął chodzić to chciała do niego podejść ,ale robiła to spokojnie bez cienia agresji.Syn krótkotrwałej właścicielki też mówił ,że Bella nie reagowała na ich kot .Koty sąsiada trochę goniła ,ale myśle ,że to ma chyba każdy pies /moja sunia też tak ma albo udaje ,że nie widzi albo trochę pogoni obce koty /. Także myśle ,że w przyszły dom Belli może być z kotami . Quote
Recommended Posts