jankamałpa Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Dnia 8.12.2017 o 20:21, andzia69 napisał: zero :( :( Telefony milczą jak zaklęte ? :( Quote
andzia69 Posted December 12, 2017 Author Posted December 12, 2017 15 godzin temu, jankamałpa napisał: Telefony milczą jak zaklęte ? :( niestety :( a przecież Pippinek jest taki słodki :( młody :( Quote
jankamałpa Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 56 minut temu, andzia69 napisał: niestety :( a przecież Pippinek jest taki słodki :( młody :( Nie wiem już jak go ogłaszać:( ma 3 ogłoszenia na różnych portalach i cisza. Chyba Wam szczęścia nie przynoszę :(. Quote
andzia69 Posted December 12, 2017 Author Posted December 12, 2017 4 godziny temu, jankamałpa napisał: Nie wiem już jak go ogłaszać:( ma 3 ogłoszenia na różnych portalach i cisza. Chyba Wam szczęścia nie przynoszę :(. to raczej nasze psy i my jesteśmy jakieś przeklęte? ktos urok rzucił? :( może po świętach coś się ruszy :( Quote
jankamałpa Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 5 godzin temu, andzia69 napisał: to raczej nasze psy i my jesteśmy jakieś przeklęte? ktos urok rzucił? :( może po świętach coś się ruszy :( żaden urok, ile już psiaków od Was znalazło domki :) Te też znajdą :). Quote
jankamałpa Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Pippinowi i suni zrobiłam jeszcze ogłoszenia na Gumtree. Quote
jankamałpa Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 55 minut temu, jankamałpa napisał: Pippinowi i suni zrobiłam jeszcze ogłoszenia na Gumtree. Ogłoszenie Merry usunięto mi z Gumtree, bo podobno naruszało jakieś zasady - nie mam pojęcia jakie. Quote
andzia69 Posted December 14, 2017 Author Posted December 14, 2017 14 godzin temu, jankamałpa napisał: Ogłoszenie Merry usunięto mi z Gumtree, bo podobno naruszało jakieś zasady - nie mam pojęcia jakie. może dałas w psach rasowych? i uznali, ze to nie jest pies rasowy, bo nie ma rodowodu? Quote
jankamałpa Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 2 godziny temu, andzia69 napisał: może dałas w psach rasowych? i uznali, ze to nie jest pies rasowy, bo nie ma rodowodu? nie, może raczej chodziło o rasę, że niebezpieczna, ale nie wiem. Quote
andzia69 Posted December 14, 2017 Author Posted December 14, 2017 nie...amstaff nie jest na liście - i na olx są setki ich oglaszane ...spróbuj dać w opisie, ze w typie ttb :) kto się zna będzie wiedział, w typie jakiej rasy jest :) Quote
jankamałpa Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 A telefonów jak nie było tak nie ma :( Quote
jankamałpa Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Takie małe podsumowanie. Pippin ma w sumie 4 ogłoszenia na OLX, Gratce, Przygarnijzwierzaka i Gumtree. Merry ma na OLX, Gratce i Przygarnij zwierzaka, Lucky ma na OLX i Przygarnijzwierzaka, Hienek ma na OLX, Gratce i Przygarnijzwierzaka. Jest jeszcze Lord na OLX i przygarnijzwierzaka, Kaja na przygarnijzwierzaka i kot Tobiś na OLX i przygarnij zwierzaka. Odświeżam ogłoszenia i co jakiś czas i wyróżniam. Może ktoś się odezwie :). Quote
devoner Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 8 godzin temu, jankamałpa napisał: Takie małe podsumowanie. Pippin ma w sumie 4 ogłoszenia na OLX, Gratce, Przygarnijzwierzaka i Gumtree. Merry ma na OLX, Gratce i Przygarnij zwierzaka, Lucky ma na OLX i Przygarnijzwierzaka, Hienek ma na OLX, Gratce i Przygarnijzwierzaka. Jest jeszcze Lord na OLX i przygarnijzwierzaka, Kaja na przygarnijzwierzaka i kot Tobiś na OLX i przygarnij zwierzaka. Odświeżam ogłoszenia i co jakiś czas i wyróżniam. Może ktoś się odezwie :). Janka Pippin na 99% jedzie po Nowym Roku do domu dzięki ogłoszeniom. Quote
jankamałpa Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 45 minut temu, devoner napisał: Janka Pippin na 99% jedzie po Nowym Roku do domu dzięki ogłoszeniom. to zdjąć już jego ogłoszenie, czy podmienić, czy jeszcze poczekać? A ta czarna sunia z Ostrowa ma już dom? Bo jeśli nie to bym ją podmieniła za Pippina. Tylko jeszcze jakieś zdjęcie i coś o suni. Quote
andzia69 Posted December 17, 2017 Author Posted December 17, 2017 17 godzin temu, jankamałpa napisał: to zdjąć już jego ogłoszenie, czy podmienić, czy jeszcze poczekać? A ta czarna sunia z Ostrowa ma już dom? Bo jeśli nie to bym ją podmieniła za Pippina. Tylko jeszcze jakieś zdjęcie i coś o suni. Ja bym poczekała, az Pippin będzie już w domu - z ludźmi różnie bywa. Czarna tez na 90% będzie jechała do Krakowa - ale też po nowym roku. Na razie nic nie zmieniaj - jak ktoś zadzwoni, to Beata może proponować Merry i Lokiego :) Quote
jankamałpa Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 1 godzinę temu, andzia69 napisał: Ja bym poczekała, az Pippin będzie już w domu - z ludźmi różnie bywa. Czarna tez na 90% będzie jechała do Krakowa - ale też po nowym roku. Na razie nic nie zmieniaj - jak ktoś zadzwoni, to Beata może proponować Merry i Lokiego :) OK Quote
devoner Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 22 godziny temu, jankamałpa napisał: to zdjąć już jego ogłoszenie, czy podmienić, czy jeszcze poczekać? A ta czarna sunia z Ostrowa ma już dom? Bo jeśli nie to bym ją podmieniła za Pippina. Tylko jeszcze jakieś zdjęcie i coś o suni. Anita Loki jeszcze do adopcji się nie nadaje,a Mery proponowałabym ogłaszać na treści ogłoszeń Basi na FB mogę ewentualnie dodać coś od siebie. Quote
devoner Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 zapraszamy na kolejną zrzutkę brakuje nam na karmę dla zwierzaków https://pomagam.pl/bk1yk1ws Quote
jankamałpa Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 12 godzin temu, devoner napisał: Anita Loki jeszcze do adopcji się nie nadaje,a Mery proponowałabym ogłaszać na treści ogłoszeń Basi na FB mogę ewentualnie dodać coś od siebie. To może jakiś inny psiak nadaje się do ogłoszeń, bo szkoda żeby się marnowały są powyróżniane. Quote
jankamałpa Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Zrobiłam link do Wasz\ej zbiórki na Dogo. Może to coś da :) Quote
andzia69 Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 1 godzinę temu, jankamałpa napisał: Zrobiłam link do Wasz\ej zbiórki na Dogo. Może to coś da :) super - dzięki :) :) Devoner - ja nie każe nic zmieniać - nie czytasz :) Mówiłam, zeby na razie nei zdejmować ogloszeń i nie podmieniać, póki psy w domu nie będa. A jeśli ktoś o nie zadzwoni to TY możesz proponowac innego. Quote
memory Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Czy wiecie co się dzieje z tą sunią? Czy ktoś już jej pomógł? Quote
andzia69 Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 6 godzin temu, memory napisał: Czy wiecie co się dzieje z tą sunią? Czy ktoś już jej pomógł? Ma jechać do Mikropsów, tylko dziewczyna szuka transportu Quote
Anula Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 21 minut temu, andzia69 napisał: Ma jechać do Mikropsów, tylko dziewczyna szuka transportu Nie wiem czy to po drodze czy nie ale jutro jest organizowany transport Radysy-Bielsko-Biała i powrót Warszawa.Kontakt Sara2011 i kiyoshi. Quote
Recommended Posts