Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
56 minut temu, andzia69 napisał:

niestety :( a przecież Pippinek jest taki słodki :( młody :(

Nie wiem już jak go ogłaszać:( ma 3 ogłoszenia na różnych portalach i cisza. Chyba Wam szczęścia nie przynoszę :(. 

Posted
4 godziny temu, jankamałpa napisał:

Nie wiem już jak go ogłaszać:( ma 3 ogłoszenia na różnych portalach i cisza. Chyba Wam szczęścia nie przynoszę :(. 

to raczej nasze psy i my jesteśmy jakieś przeklęte? ktos urok rzucił? :( może po świętach coś się ruszy :(

Posted
5 godzin temu, andzia69 napisał:

to raczej nasze psy i my jesteśmy jakieś przeklęte? ktos urok rzucił? :( może po świętach coś się ruszy :(

żaden urok, ile już psiaków od Was znalazło domki :) Te też znajdą :).

Posted
14 godzin temu, jankamałpa napisał:

Ogłoszenie Merry usunięto mi z Gumtree, bo podobno naruszało jakieś zasady - nie mam pojęcia jakie.

może dałas w psach rasowych? i uznali, ze to nie jest pies rasowy, bo nie ma rodowodu?

Posted

Takie małe podsumowanie. Pippin ma w sumie 4 ogłoszenia na OLX, Gratce, Przygarnijzwierzaka i Gumtree. Merry ma na OLX, Gratce i Przygarnij zwierzaka, Lucky ma na OLX i Przygarnijzwierzaka, Hienek ma na OLX, Gratce i Przygarnijzwierzaka. Jest jeszcze Lord na OLX i przygarnijzwierzaka, Kaja na przygarnijzwierzaka i kot Tobiś na OLX i przygarnij zwierzaka. Odświeżam ogłoszenia i co jakiś czas i wyróżniam. Może ktoś się odezwie :).

Posted
8 godzin temu, jankamałpa napisał:

Takie małe podsumowanie. Pippin ma w sumie 4 ogłoszenia na OLX, Gratce, Przygarnijzwierzaka i Gumtree. Merry ma na OLX, Gratce i Przygarnij zwierzaka, Lucky ma na OLX i Przygarnijzwierzaka, Hienek ma na OLX, Gratce i Przygarnijzwierzaka. Jest jeszcze Lord na OLX i przygarnijzwierzaka, Kaja na przygarnijzwierzaka i kot Tobiś na OLX i przygarnij zwierzaka. Odświeżam ogłoszenia i co jakiś czas i wyróżniam. Może ktoś się odezwie :).

Janka Pippin na 99% jedzie po Nowym Roku do domu dzięki ogłoszeniom.

Posted
45 minut temu, devoner napisał:

Janka Pippin na 99% jedzie po Nowym Roku do domu dzięki ogłoszeniom.

to zdjąć już jego ogłoszenie, czy podmienić, czy jeszcze poczekać? A ta czarna sunia z Ostrowa ma już dom? Bo jeśli nie to bym ją podmieniła za Pippina. Tylko jeszcze jakieś zdjęcie i coś o suni.

Posted
17 godzin temu, jankamałpa napisał:

to zdjąć już jego ogłoszenie, czy podmienić, czy jeszcze poczekać? A ta czarna sunia z Ostrowa ma już dom? Bo jeśli nie to bym ją podmieniła za Pippina. Tylko jeszcze jakieś zdjęcie i coś o suni.

Ja bym poczekała, az Pippin będzie już w domu - z ludźmi różnie bywa.

Czarna tez na 90% będzie jechała do Krakowa - ale też po nowym roku.

Na razie nic nie zmieniaj - jak ktoś zadzwoni, to Beata może proponować Merry i Lokiego :)

Posted
1 godzinę temu, andzia69 napisał:

Ja bym poczekała, az Pippin będzie już w domu - z ludźmi różnie bywa.

Czarna tez na 90% będzie jechała do Krakowa - ale też po nowym roku.

Na razie nic nie zmieniaj - jak ktoś zadzwoni, to Beata może proponować Merry i Lokiego :)

OK

Posted
22 godziny temu, jankamałpa napisał:

Anita Loki jeszcze do adopcji się nie nadaje,a Mery proponowałabym ogłaszać na treści ogłoszeń Basi na FB mogę ewentualnie dodać coś od siebie.

Posted
12 godzin temu, devoner napisał:

Anita Loki jeszcze do adopcji się nie nadaje,a Mery proponowałabym ogłaszać na treści ogłoszeń Basi na FB mogę ewentualnie dodać coś od siebie.

To może jakiś inny psiak nadaje się do ogłoszeń, bo szkoda żeby się marnowały są powyróżniane.

Posted
1 godzinę temu, jankamałpa napisał:

Zrobiłam link do Wasz\ej zbiórki na Dogo. Może to coś da :)

super - dzięki :) :)

Devoner - ja nie każe nic zmieniać - nie czytasz :) Mówiłam, zeby na razie nei zdejmować ogloszeń i nie podmieniać, póki psy w domu nie będa. A jeśli ktoś o nie zadzwoni to TY możesz proponowac innego. 

Posted
21 minut temu, andzia69 napisał:

Ma jechać do Mikropsów, tylko dziewczyna szuka transportu

Nie wiem czy to po drodze czy nie ale jutro jest organizowany transport Radysy-Bielsko-Biała i powrót Warszawa.Kontakt Sara2011 i kiyoshi.