Klaudus__ Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 malagos napisał(a):Dopiero w poniedziałek tam będziesz? nic mu sie nie stanie do tego czasu? Nie,nie - będę dzisiaj jeszcze. zerduszko napisał(a):Może to nie będzie takie złe? Przed wakacjami miałam takiego maluszka, w schronie wciśnięty w kąt, wytrzeszcz oczu i zębole na wierzchu - przerażenie aż biło od niego :( Pracownik go wyciągnął na siłę, trząsł się jak galareta, a jak tylko go ukochałam, to mnie zaczął lizać po twarzy :) Z takimi straszkami zazwyczaj jest tak,że to zazwyczaj straszne przytulanki. Quote
Klaudus__ Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Lili8522 napisał(a):Matko shih tzu tam macie? :placz: Boże przecież może to zamarznąć.... Ja moją shih dzisiaj naubierałam jak głupia na spacer a dalej się trzepała z zimna :placz: Shih to ona czy on? Zajmowałam się bardziej straszkiem, ale chyba chłopczysko,bo chyba podsikiwał budę. Dzisiaj będę wiedziała o Nim o wiele więcej,bo dzisiaj porobię Mu zdjęcia i posprawdzam Go. Niestety shi ma bynajmniej długie włosy,nasz straszek to gladkowłosy golasek... Jemu też zimno... Quote
Lobaria Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Oby udało sprawdzić się po dobroci, co tam pod ogonkiem słychac... Quote
Nadziejka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 :thumbs::thumbs::iloveyou:trzymam kciuki za cudne serdunko 1 Quote
Lili8522 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Klaudus__ napisał(a):Zajmowałam się bardziej straszkiem, ale chyba chłopczysko,bo chyba podsikiwał budę. Dzisiaj będę wiedziała o Nim o wiele więcej,bo dzisiaj porobię Mu zdjęcia i posprawdzam Go. Niestety shi ma bynajmniej długie włosy,nasz straszek to gladkowłosy golasek... Jemu też zimno... Tylko że shih - tzu nie ma podszerstka tylko naturalne włosy... ja też mam długie włosy ale mi zimo w głowę przy tej pogodzie... ehhhh Quote
malagos Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Lobaria napisał(a):Oby udało sprawdzić się po dobroci, co tam pod ogonkiem słychac... Ładnie powiedziane :) Ja sprawdzam ręką pod brzuszkiem :) Quote
auraa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Jeśli da dotknąć tego brzuszka, strachulec mały.......... Quote
Jasza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Czekamy. I tak dobrze, że pogoda "się trzyma". Quote
Klaudus__ Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 malagos napisał(a):Ładnie powiedziane :) Ja sprawdzam ręką pod brzuszkiem :) Niestety buda jest za wysoka ,żebym z dachu dosięgła... I za daleko,żeby z boku sięgnąć... Quote
Lobaria Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Klaudus__ napisał(a):Niestety buda jest za wysoka ,żebym z dachu dosięgła... I za daleko,żeby z boku sięgnąć... To jednak musisz Go poprosić, aby się Tobie pokazał w całej okazałości... Trzymam kciuki Quote
Lobaria Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 __Lara napisał(a):Zrobię mu allegro dzisiaj - jutro. Byłoby cudownie, ja muszę się też wziąć za naukę cegiełkowego, bo zarejestrowana tam jestem. Quote
Klaudus__ Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Malec jest strasznie przestraszony. Shi tam do Niego chodzi - starałam się Go dzisiaj wyciągną,ale niestety tak przykleił się do ziemi,że opcji nie było ,żeby zrobić to 'polubownie'... A tak "bardzo na siłę" nie chcę Go wyciągać,bo coś innego jakbym Go zaraz zabierała - do bezpiecznego miejsca,a inaczej jak będę się z Nim siłować i jeszcze bardziej Go przerażę, a potem... zostawię w dalszym ciągu w kojcu... mam kilka zdjęć - postaram się niebawem wrzucić. Quote
annavera Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 A ja się martwię, ze ten shi tzu sobie teraz zagarnie budę i mały w ogóle tam nie wejdzie :( Quote
Asiaczek Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Klaudus__ napisał(a):Niestety maleństwo nadal schowane. Nie wyszedł do mnie. Ale w budzie chyba bywa,bo poducha rozerwana. Dostało do towarzystwa shi tzu - mały shi tam do Niego wchodzi - może Go troszeczkę ośmieli... Jak nie zrobi do poniedziałku postępów to wyciągnę na siłę... Chociaż wolałbym tego uniknąć... Mnie się wydaje, że nasze Strachadełko to chyba jednak chłopak. Jakos takmi na chłopaka wygląda. No, ale póki się nie sprawdzi, to tylko nasze gdybania... Pzdr. Quote
Klaudus__ Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Mnie się wydaje, że nasze Strachadełko to chyba jednak chłopak. Jakos takmi na chłopaka wygląda. No, ale póki się nie sprawdzi, to tylko nasze gdybania... Pzdr. Też mam takie przeczucie. Quote
Lobaria Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ja też myślę, że to facet - jakoś tak mu do twarzy z męskością... Niedobrze, że nie dał się pomacać - jest w strasznym stanie. Jeśli go zabierać - to od razu do lepszego miejsca. A tymczasem zapraszam do głosowania na Rachów w KrakVecie, u moich grzybniętych założyłam temat, aby pomogli http://www.forum.nagrzyby.pl/viewtopic.php?p=353949#353949 Tylko uprzedzam, że czasami lubimy sobie popajacować... Quote
Lobaria Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Maluszku, trzymamy kciuki za Ciebie... Quote
Jasza Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Bardzo przepraszam Was wszystkich... Malutka ma dopiero 8-10 miesięcy...i wygląda jak wygląda....waży tylko 8 kilo... Nie ma pieniędzy na leczenie i nie ma DT a w schronisku w takim stanie nie da rady...:-( http://www.dogomania.pl/threads/2184...miesiecy/page2 Quote
Klaudus__ Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Podnoszę z rana biedaczka... Quote
Klaudus__ Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Bardzo proszę o wydarzenie na fb... Może ktoś pomóc rozsyłać wątek? Ja sama nie wyrabiam... Trzeba coś dla Niego znaleźć... W tym tygodniu koniec kwarantanny. Quote
paulinken Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ciocia, dowiedz się więcej o nim, to pomogę z ogłoszeniami. Czy jakiś DT masz ewentualnie na oku? Quote
Recommended Posts