mag.da Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 andzia69 napisał(a): to w sumie chyba nie mamy już maluszków...małych...same podrosnięte... A te dwa małe kudłatki też już w domach?
mag.da Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 GoskaGoska, staram się na bieżąco aktualizować, ale też wiem tylko tyle co dziewczyny napiszą na wątku. Na dorosłym wątku jest wszystko zaktualizowane. A na tym nie wiem, co z tymi "kudłatymi szczeniaczkami" i z tą czarną sunią ze "szczeniaków z działek". Reszta jest aktualna.
GoskaGoska Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 :cool3:prosze zaktualizujcie pierwsze posty
ewelinka_m Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Mag.do czarna sunia z działek, teoretycznie ma dom, ale pod opolem w brzegu, problem jest z transportem. Dlatego może znajdzie się coś bliżej. :-(
Od-Nowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 szkoda,żeby zmarnowała szanse na dom... sprawdzałam na miau, średnio 2 x w miesiącu jeździ z Wawy do Opola (można poprosić by za "dopłatą" podjechał do Brzegu) piotr568. wtedy potrzebny byłby transport do Wawy na dany dzień
eliza_sk Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 No u mnie niestety w kwestii Opola bez zmian, niestety nie mam gdzie przenocować jakbym jechała już w piątek z sunią :shake:
ewelinka_m Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Górka dziś po 18 ma sterylkę, już od wczoraj jest u p.Ani, ledwo udało się ją złapać, ale Irena ma ją zacząć oswajać.;)
Od-Nowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 a dlaczego koniecznie w piątek sunia miałaby być w Opolu?
eliza_sk Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Od-Nowa napisał(a):a dlaczego koniecznie w piątek sunia miałaby być w Opolu? Dlatego, że w sobotę mam zajęcia od 9 rano i niestety, ale nauczona doświadczeniem nie będę liczyła na punktualność domku, który miałby po nią przyjechać :shake:
Linssi Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 a nie moglby ktos z dogomaniakow przechwycic w sobote rano w opolu suni i przekazac ja nowemu wlascicielowi tak, zeby Eliza nie musiala czekac? wtedy trzebaby sie umowic z osoba z Opola na konkretna godzine, przekazac sunie i dalej by juz sie ta osoba zajela podpisaniem umowy... tylko kto sie zgodzi?:roll:
kika22 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 eliza_sk napisał(a):Dlatego, że w sobotę mam zajęcia od 9 rano i niestety, ale nauczona doświadczeniem nie będę liczyła na punktualność domku, który miałby po nią przyjechać :shake: Tu niestety masz duzo racji;) Mnie kiedys omalo brat nie zlinczował, bo byl gdzies umowiony a okazalo sie , ze osoba odbierajaca zwierzaka spoznila sie prawie 45 minut:diabloti: Jesli ktos z dogomaniakow by sie zgodzil odebrac sunie od Elizy i pokierowac adopcja dalej byloby super:roll:
ewelinka_m Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Burda ma się bardzo dobrze, już coraz mniej sika i ogólnie pani jest nią zachwycona. Taniu napisałam już do tego piotra zobaczymy co on odpisze.
Linssi Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ciesze sie u Burdy wszystko ok :) To taka swietna sunka!! :loveu:
ewelinka_m Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 :angryy::angryy: napisałam do Piotra z miau,okazało się, że dziś jedzie wieczorem do opola. Dzwonię do pani zakomunikować jej, że może się uda z transportem, i co się dowiaduje? ze psiak już w nowym domu :mdleje: a pani zapomniała mi napisać :angryy::mad:
Linssi Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 nie no zalamka... ludzie niepowazni sa :angryy:
Od-Nowa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 o matko kochana... i tak ciągle... nikt nie sanuje czyjejś pracy i czasu.... :roll::angryy: a z domku oczywiście bardzo się cieszę ;)
eliza_sk Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 kika22 napisał(a):Tu niestety masz duzo racji;) Mnie kiedys omalo brat nie zlinczował, bo byl gdzies umowiony a okazalo sie , ze osoba odbierajaca zwierzaka spoznila sie prawie 45 minut:diabloti: Ja kiedyś zabierając z Opola sunię, po którą do mnie do domu w Jowie miała przyjechać pani z Dębicy chyba, czekałam na jej dostarczenie ponad 3 godziny ... miałam ochotę rozerwać wszystkich wokół i gdyby chodziło o transport człowieka po 30 minutach zwinęłabym się w drogę, ale psa nie mogłam rozczarować :evil_lol:
mag.da Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 No to zdejmuję Czarnulkę, skoro już w domu. A jak tam Górka po sterylce?
ewelinka_m Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 mag.da napisał(a):No to zdejmuję Czarnulkę, skoro już w domu. A jak tam Górka po sterylce? Podobno w drodze do weta było wesoło ;) Górka latała po całym samochodzie, a jak się czuje jeszcze nie wiem, jutro się wszystkiego dowiem i cyknę jej jakieś domowe fotki :lol:
andzia69 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 mag.da napisał(a):A te dwa małe kudłatki też już w domach? został ten jeden - z ciemniejszymi koncówkami;) Ewelinka - o której suni piszesz?? która znalazła dom, a ktoś nie poinformował?
ewelinka_m Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Andziu o tej ;) [SIZE=3][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=5] [COLOR=#000000]
kika22 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Maluchy uciekaja do góry:loveu: Szukaja nowych domkow:evil_lol:
Recommended Posts