ewatr Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Mam pytanie od pani w Wrocławia w sprawie malców Figi, Myszki i Małej przesle na Wasze maile i bardzo prosze odezwijcie sie do niej bo ja nie wiem co jej odpowiedziec ;)
ewelinka_m Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ewatr napisał(a):Mam pytanie od pani w Wrocławia w sprawie malców Figi, Myszki i Małej przesle na Wasze maile i bardzo prosze odezwijcie sie do niej bo ja nie wiem co jej odpowiedziec ;) dziękuje Ewatr doszło do mnie, zaraz odpiszę ;)
kika22 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Zapraszam na bazarek :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/plytki-z-muza-maszynka-do-wlosow-inne-cuda-na-kieleckie-kociakido-7-iii-132259/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-dla-psa-kota-gryzonia-inne-na-kieleckie-kociaki-7-iii-132256/
Ancyk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bardzo prosze ogłaszać także Małą.. nadal szuka domku. Dziękuje. Pozdrawiam.
AgaG Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 andzia69 napisał(a):Cóż można powiedzieć o suni...3mies szczeniak to i sika i pewnie gryzie:eviltong: jest u jludzi, którzy ją skądś tam wzięli, na wsi - w Kostomłotach... i już chyba sie znudziła zabawka, bo ją chcą wydać znowu gdzieś innemu im podobnemu wiejskiemu ludziowi:angryy: sunia jest zastraszona, boi się...pewnie nieraz dostała, bo oni lubią wypić....jak nie znajdziemy jej dt albo ds to pójdzie na zatracenie:-( Zdjęcia są u p. Ewy z hoteliku...potem małą musiałyśmy odwieźć skąd zabrałyśmy...bo nie mam dla niej nic.... http://img5.imageshack.us/img5/8687/minolta595vk2.jpg http://img4.imageshack.us/img4/4813/minolta592cz4.jpg wezmę ją do hotelu do Wieliczki na siebie, czy ona ma wątek osobny?
AgaG Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jak już będzie pod moją opieką to jej założę.:loveu:
andzia69 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Aguś - dzięki!:loveu: Moje dzieci przyjeżdżają z Nowego Sącza w piątek...prawdopodobnie w niedzielę będą jechać z powrotem - tylko nie wiem w jakich godzinach...czy wtedy dałabyś radę sunię od nich przejąć?
AgaG Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 w niedzielę jestem w Krakowie wieczorem, ale tak mogę odebrać. tylko muszę wiedzieć skąd... :) jakby była konieczność popołudniu to też odbiorę :) wrócę wcześniej z weekendu
AgaG Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 andzia69 napisał(a):Aguś - to się zdzwonimy;) dobrze Andziu, tylko mi dać znać jeszcze w sobotę najlepiej na nr 501 801 553. pan Tomek z hotelu już wie o przyjeździe suni do hotelu. On jest w hotelu po 17. więc najlepiej by było abym sunię po 17 skądś odebrała
betel Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nasze i strachowickie maluszki szukaja domków na gwałt:cool3:
Od-Nowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 no to tragedia... na Myszkę czeka dom we Wrocławiu (tj. jeszcze nie sprawdzony).... i co im teraz powiedzieć....
andzia69 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 z 1 strony można zdjać maluszka puchatego i...Myszkę:placz: Myszki nie ma:-( dzisiaj po nią pojechała p. Ewa z hoteliku i ci ludzie powiedzieli, że uciekła!:angryy: wcale im nie wierzę...pewnie wydali za flaszke kolejnemu menelowi:placz: i tak sobie myślę...że Górkę, Monę, Kinię można przenieść do wątku ogólnego...one już nie są szczeniakami...:-( i w takim razie nie wiem czy jest sens utrzymywać ten wątek...bo raczej już chyba nie będzie dla kogo...
Od-Nowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 poleciłam paniom też Figę. bardzo się podobała więc może dla niej byłaby szansa.
andzia69 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Od-Nowa napisał(a):no to tragedia... na Myszkę czeka dom we Wrocławiu (tj. jeszcze nie sprawdzony).... i co im teraz powiedzieć.... prawdę....bo cóż innego...moze sunię od Ancyk zaproponować..sama byłam wkurzona..ale co mogę zrobić? pisałam jak tylko ją włożyłam na wątek, że ci ludzie chcą sie jej pozbyć...nie było jej gdzie wtedy zabrać,prosiłyśmy ich o czas - ale to było w zeszłym tygodniu....:shake:
mag.da Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 andzia69 napisał(a): i tak sobie myślę...że Górkę, Monę, Kinię można przenieść do wątku ogólnego...one już nie są szczeniakami...:-( i w takim razie nie wiem czy jest sens utrzymywać ten wątek...bo raczej już chyba nie będzie dla kogo... No cóż, te, które zdążyły dorosnąć w oczekiwaniu na dom przeniosłam już na wątek ogólny. Została Mała i Figa. Myślę podobnie, jak Andzia, że nie ma sensu dłużej utrzymywać tego wątku. Figę i Małą też przeniosę, a ten się zamknie. Co Wy na to dziewczyny?
andzia69 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 mag.da napisał(a):No cóż, te, które zdążyły dorosnąć w oczekiwaniu na dom przeniosłam już na wątek ogólny. Została Mała i Figa. Myślę podobnie, jak Andzia, że nie ma sensu dłużej utrzymywać tego wątku. Figę i Małą też przeniosę, a ten się zamknie. Co Wy na to dziewczyny? tak chyba będzie najlepiej...:-(
betel Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pewnie tak , bo ostatnio i tak wątków mnóstwo i nie sposób wszystkie odwiedzić.
AgaG Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Od-Nowa napisał(a):no to tragedia... na Myszkę czeka dom we Wrocławiu (tj. jeszcze nie sprawdzony).... i co im teraz powiedzieć.... Wrocław jest daleko. zawsze lepiej wydać psa blisko by mieć kontrolę nad jego dalszym losem. ja juz mam dla małej domek :lol: i to blisko pod Krakowem, Mila pani, coreczka 10 lat, sunia oczywiście bedzie pieskiem kanapowym. Gdy pytałam o sunię która nie będzsie duża, dostałam informację, ze ta szuka domu:lol: w niedzielę wieczorem moge ją odebrac w |Krakowie, na noc będzie u mojej kolezanki a rano ją zawieziemy pod \kraków.
Od-Nowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Aga przecież Myszka zaginęła.. chyba,ze jednak jedzie do Ciebie ... a nawet jeśli masz dla niej dom to przyzwoitość nakazuje ,żeby najpierw załatwić wszystko jak należy z pierwszym zgłoszonym domem potem jak nie wyjdzie szukać drugiego. Zwłaszcza,że 3 osoby poświęciły swój czas na to.
mag.da Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 W takim razie, proszę o zamknięcie tego wątku, a wszystkich odwiedzających zapraszamy na kielecki wątek ogólny, gdzie są też szczeniaki: Kielce - ALARM - prosimy o POMOC FINANSOWĄ i KARMĘ dla naszych psów! info str.1
andzia69 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Myszki nie ma...:-(watpię, że to prawda co mówią, że uciekła...pewnie wydali ją byle komu i byle gdzie:shake: tak więc Aga...nic z tego:-( - dzięki za chęci dania jej dt:loveu: cóż...nie zawsze jesteśmy w stanie pomóc....
Lucy* Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witajcie dostałam od Jaagi info że został Wam jeden niewielki szczeniak kudłaty- chłopiec- po matce średniej wielkości ? aktualne ? prosiłabym o fotkę bo miałabym dla niego dom :razz: pozdrawiam
Od-Nowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Lucy ten wątek już nieaktualny ;) ale piesek o którym piszesz tak zaraz podam tu link do nowego
Recommended Posts