Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polocik zdrowieje, ale pomalutku.
Na szczęście z tym szczeniaczkiem Wegi już wszystko dobrze:lol:, jeszcze dzisiaj był na kontroli u weta.

Dzisiaj dzwoniłam też do nowego domku Dudzi, niunia już się zadomowiła:loveu:. Gryzie wszystko, co napotka:diabloti:,ale nie robią z tego większego problemu, zadziwia właścicieli kocimi umiejętnościami wchodzenia na parapety i inne wysokości:cool3:.
A jednym z jej ulubionych zajęc jest wystawanie prze dużym lustrem:lol:, podobno potrafi tak spędzic z pól godziny ,najwyraźniej chyba brakuje jej psiego towarzystwa:evil_lol:.

Cieszę sie też bardzo z Violinka,że państwo nie stracili do niego cierpliwości:p.

Posted

maggiejan napisał(a):
A może jakieś szczegóły dotyczące Violinka?:multi:

"Violinek najprawdopodobniej zostanie w obecnym domku, Pan dzwonił i powiedział, że pomimo zdemolowania domu przez malucha :diabloti:, bardzo się do niego przywiązali i chcą mu zapewnić dobre życie. :cool3:"

Posted

Saga86, może będziesz miała dobrą rękę:lol:.

Wstawiam następne szczeniaki.

Są to szczeniaczki dzikiej suczki z Marzysza, która nie dała sie niestety po wielu próbach złapać na sterylkę. Wyprowadziła dzieci z lasu , jak juz były spore. Pani, która ratuje w tej miejscowości bezdomne psy udało się wprowadzić je na podwórko, sa teraz w budzie.
Ale trzeba jej koniecznie pomóc w adopcji. Ona ma juz kilkanaście psów u siebie i jeszcze dokarmia wszystkie biedy, jakie sie tam pojawią i juz nie daje rady.

Posted

jakie slicznosci!! :loveu: swietne wiadomosci o Dudzi:multi: a co do Polocika ciesze sie ze juz dobrzeje nacierpialo sie biedaczysko a takie sliczne... i tyle psiakow do wydania...:shake:

Posted

Byłam dziś przelotem na działce i oto co mogę napisać o charakterach szczeniaków- oczywiście wszystkie na plus- kontaktowe szczeniaki, cieszące sie na widok człowieka.;)
Ewira mówiła,że wet ocenił je na 2 mies

Clio ( zwany przez Elwirę Wigorem)- piesek- jedyny puchaty szczeniaczek, ma wyraźnie dłuższe włoski od reszty, jest jednym z mniejszych. Wybitny przytulak, jak tylko zobaczy człowieka, wystawia brzuszek do głaskania- super charakter. Dość spokojny w porównaniu do rodzeństwa;) Urokowi jego oczu nie sposób się oprzeć!

Dori ( zwana też Wellą)- suczka. Największa z miotu i najbardziej ruchliwa i kontaktowa;) Bardzo ciekawski szczeniak, wszystko musi spróbować;) Do człowieka gna na złamanie karku jako pierwsza- potrafi zalizać na śmierć;) Może niepozorna z wyglądu, ale te jej oczka.........

Max - piesek, najbardziej przypomina mamusię, będzie od niej jednak mniejszy- niesamowicie urokliwy szczeniak, interesuje się wszystkim co napotka na swojej drodze;) Bardzo spodobął mu się mój płaszcz i zwykle szłam z Maksiem fruwającym w powietrzu uwieszonym na płaszczyku:evil_lol: Odpływa zupełnie jak tylko zacznie sie go głaskać.Bardzo marznie na działce![FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]

[SIZE=4][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]

[/FONT]
Reksio z charakteru i wyglądu bardzo przypomina Maksia, w rzeczywistości o stokroć ładniejszy niż na tym zdjeciu

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[SIZE=4]

[/FONT]

Posted

[quote name='Potter']Aktualne zdjęcia Buliny - nie lubi pozować, ale naprawdę jest wesoła i szaleje z Fionkiem.

Czyli BULINKE wystawiam ponownie na allegro. Zawsze jej aukcja miala obserwatorow, ale widze, ze nadal biedulka szuka domu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...