Od-Nowa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 trzymam kciuki za Polocika. mam nadzieje ,ze kolejne wieści będą już dobre
Ulka18 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Podnosze, zeby wszyscy zobaczyli cudne szczeniaki z Kielc.
czarna_zaba Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 wieści o Violinku (dobre:diabloti:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9117567#post9117567
maggiejan Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A może jakieś szczegóły dotyczące Violinka?:multi:
betel Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Podnoszę maluchy i trzymam kciuki za Polotka, niech zdrowieje szybciutko , bo jest na niego chętna
erka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Polocik zdrowieje, ale pomalutku. Na szczęście z tym szczeniaczkiem Wegi już wszystko dobrze:lol:, jeszcze dzisiaj był na kontroli u weta. Dzisiaj dzwoniłam też do nowego domku Dudzi, niunia już się zadomowiła:loveu:. Gryzie wszystko, co napotka:diabloti:,ale nie robią z tego większego problemu, zadziwia właścicieli kocimi umiejętnościami wchodzenia na parapety i inne wysokości:cool3:. A jednym z jej ulubionych zajęc jest wystawanie prze dużym lustrem:lol:, podobno potrafi tak spędzic z pól godziny ,najwyraźniej chyba brakuje jej psiego towarzystwa:evil_lol:. Cieszę sie też bardzo z Violinka,że państwo nie stracili do niego cierpliwości:p.
andzia69 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 maggiejan napisał(a):A może jakieś szczegóły dotyczące Violinka?:multi: "Violinek najprawdopodobniej zostanie w obecnym domku, Pan dzwonił i powiedział, że pomimo zdemolowania domu przez malucha :diabloti:, bardzo się do niego przywiązali i chcą mu zapewnić dobre życie. :cool3:"
maggiejan Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 To dobre wiadomości, trzymam kciuki za opiekunów Violinka, oby im cierpliwość dopisała.
saga_86 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Szczeniaczkowe ogłoszenia się juz produkują, oby to pomogło znaleźć domek jakiemuś malcowi:roll:
erka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Saga86, może będziesz miała dobrą rękę:lol:. Wstawiam następne szczeniaki. Są to szczeniaczki dzikiej suczki z Marzysza, która nie dała sie niestety po wielu próbach złapać na sterylkę. Wyprowadziła dzieci z lasu , jak juz były spore. Pani, która ratuje w tej miejscowości bezdomne psy udało się wprowadzić je na podwórko, sa teraz w budzie. Ale trzeba jej koniecznie pomóc w adopcji. Ona ma juz kilkanaście psów u siebie i jeszcze dokarmia wszystkie biedy, jakie sie tam pojawią i juz nie daje rady.
saga_86 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 One mi wyglądają na prawdziwe maleństwa, chyba będą malutkie w przyszłości?
ewelinka_m Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 w natłoku tylu nieszczęść dobre wieści od Dudziowego domku wspaniałe :loveu: oby innym się tak poszczęściło
dorrick Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 jakie slicznosci!! :loveu: swietne wiadomosci o Dudzi:multi: a co do Polocika ciesze sie ze juz dobrzeje nacierpialo sie biedaczysko a takie sliczne... i tyle psiakow do wydania...:shake:
DuDziaczek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No Dudzia nareszcie szczesliwa :loveu: Polociku zdrowiej :loveu:
saga_86 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 http://www.allegro.pl/item286694795_szczeniaczki_z_tymczasow_i_mini_azylu_transport.html zrobiłam zbiorową, wyróżnioną( znacznie więcej osób je ogląda) aukcję szczeniaków. Jak się domki teraz nie posypią to będę zła...
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 tyle maluchow, a domow...zero:placz::placz:
maggiejan Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ale kilka maluchów znalazło jednak domki, więc nie jest aż tak źle...
erka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Tak, ale widzisz w jakim tempie to idzie i z jakim trudem:shake:.
eliza_sk Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Trzymam kciuki za wszystkie maleństwa :thumbs:
Potter Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Aktualne zdjęcia Buliny - nie lubi pozować, ale naprawdę jest wesoła i szaleje z Fionkiem.
saga_86 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Byłam dziś przelotem na działce i oto co mogę napisać o charakterach szczeniaków- oczywiście wszystkie na plus- kontaktowe szczeniaki, cieszące sie na widok człowieka.;) Ewira mówiła,że wet ocenił je na 2 mies Clio ( zwany przez Elwirę Wigorem)- piesek- jedyny puchaty szczeniaczek, ma wyraźnie dłuższe włoski od reszty, jest jednym z mniejszych. Wybitny przytulak, jak tylko zobaczy człowieka, wystawia brzuszek do głaskania- super charakter. Dość spokojny w porównaniu do rodzeństwa;) Urokowi jego oczu nie sposób się oprzeć! Dori ( zwana też Wellą)- suczka. Największa z miotu i najbardziej ruchliwa i kontaktowa;) Bardzo ciekawski szczeniak, wszystko musi spróbować;) Do człowieka gna na złamanie karku jako pierwsza- potrafi zalizać na śmierć;) Może niepozorna z wyglądu, ale te jej oczka......... Max - piesek, najbardziej przypomina mamusię, będzie od niej jednak mniejszy- niesamowicie urokliwy szczeniak, interesuje się wszystkim co napotka na swojej drodze;) Bardzo spodobął mu się mój płaszcz i zwykle szłam z Maksiem fruwającym w powietrzu uwieszonym na płaszczyku:evil_lol: Odpływa zupełnie jak tylko zacznie sie go głaskać.Bardzo marznie na działce![FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] [SIZE=4][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT] [/FONT]Reksio z charakteru i wyglądu bardzo przypomina Maksia, w rzeczywistości o stokroć ładniejszy niż na tym zdjeciu [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=4] [/FONT]
Ulka18 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Potter']Aktualne zdjęcia Buliny - nie lubi pozować, ale naprawdę jest wesoła i szaleje z Fionkiem. Czyli BULINKE wystawiam ponownie na allegro. Zawsze jej aukcja miala obserwatorow, ale widze, ze nadal biedulka szuka domu.
Recommended Posts