maggiejan Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Violinek rzeczywiście jest rojbrem, ale czy nie można bardziej chronić przed nim rzeczy? Wszystko co jest w zasięgu zębów trzyba schować, aż wyrośnie z gryzienia. Dobrze, że nowi opiekunowie mają jednak cierpliwość.
dorrick Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ak sie ciesze ze psiorek wegi jest wydany:lol: a wlasnie bylysmy z Ewelinka dzisaj na dzialce i Polot nawet z budy nie chcial wyjsc a jak sie go wyjelo to wracal spowrotem moze trzeba z nim isc do weta....?
erka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Trzymamy kciuki:thumbs:. Dobrze by było mu zostawić jakies atrakcyjne zabawki, jak się nazywa taka piłeczka z otworami, gdzie można włożyć smakołyki do środka? Jest chętny z Wieliczki na Bąbla, boksiowatego szczeniorka od Potter:loveu:. Trzeba go tylko zawieźc do Krakowa, czy ktoś jedzie? Kto jeździł oprócz czarnej_zaby do Krakowa, bo już wszystko mi się myli:cool1:?
andzia69 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 erka - ta zabawka, o ktorek piszesz to kong;) Ale zamiast tego mozna zrobić tańszą wersję - małą plastikową butelkę i wpychasz do środka chruoki - zabawa na dlugo dla takiego maluszka;)
Od-Nowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Trini zogdziła sie zabrać Bąbla ze sobą do Krakowa. Będzie jechała w czwartek albo piątek. warunek do spełnienia taki,że ktos w Krakowie musiałby go odebrać ok 8.30!
eliza_sk Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hurrrra !!! Ale żeby nie zapeszać trzymam ciuki za Bąbelka :) A Violinek to chyba na szczenięce ADHD cierpli ;)
Ulka18 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jest chętny z Wieliczki na Bąbla, boksiowatego szczeniorka od Potter:loveu:. Trzeba go tylko zawieźc do Krakowa, czy ktoś jedzie? Z Wieliczki jest Patia, moze sprawdzilaby kilka dni po adopcji czy wszystko w porzadku z Bablem. Bylo tez zapytanie z allegro na Bulinke. Oby sie udalo i z ta suczynka :kciuki:
dogofanka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 andzia69 napisał(a):erka - ta zabawka, o ktorek piszesz to kong;) Ale zamiast tego mozna zrobić tańszą wersję - małą plastikową butelkę i wpychasz do środka chruoki - zabawa na dlugo dla takiego maluszka;) Uważajcie na te plastikowe butelki! Miałam na tymczasie psiaka dorosłego, który robił mi demolkę w domu jak byłam w pracy, więc, żeby go zająć, za namową dogomaniaków zostawiłam mu plastikową butelkę wypełnioną karmą- butelka oczywiście została pogryziona, a nawet wygryziona, niestety na plaskiku znalazłam ślady krwi- ten plastik okazał się strasznie ostry !!! Biedak musiał sobie pokaleczyć podniebienie !!! (To była zwykła plastikowa butelka po wodzie mineralnej)
andzia69 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 dogofanka - dorosły pies może faktycznie rozgryxć butelkę, ale nie sądzę, zeby maluch ją rozgryzł... poza tym są po napojach takie miękkie butelki;)
erka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Dziękujemy Trinity, ale Bąbla zawiezie do Krakowa TZ Potter w sobotę, pan z Wieliczkim przyjedzie wtedy po niego.
erka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Szczeniorki kieleckie czekają na domki! Niestety teraz już prawie nikt nie dzwoni z ogłoszeń, kompletny zastój:shake:. A Polocik niestety dalej nie czuje się najlepiej:-(, Elwira poszła teraz z nim do weta.
kika22 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 andzia69 napisał(a):dogofanka - dorosły pies może faktycznie rozgryxć butelkę, ale nie sądzę, zeby maluch ją rozgryzł... poza tym są po napojach takie miękkie butelki;) I tu się z Tobą nie zgodze. U nas butelka wytrzymywała ok 15 minut, a mała miała tylko 4 miesiące. I niestety trzeba było ją pilnować, bo lubiła sobie zjeść kawałek. Zresztą z zabawek jak już to Kong, ale tradycyjny. Inne zabawki Konga nie zdały egzaminu- wytrzymały tylko, albo aż 30 minut.;) Ale dla takiego malucha wystarczyć powinna tańsza wersja Konga, czyli taka sama zabawka tylko firmy Trixie:evil_lol:
andzia69 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kika - a więc wszystko zależy od psa - u mnie wszystckie 3 bawily się butelkami i nigdy ani ich nie zjadly, ani się nie pokaleczyly... Czy wiadomo co z Polotem?
Rudzia-Bianca Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 no i mały śni mi się po nocach , mamusiu jaki on jest piękny i jak by do mojej Biany pasował .... trzymam kciuki żeby szybciutko znalazł cudowny domek , bo u mnie niestety nadal opór nie do odparcia ;(;(:shake: za resztę maluchów też trzymam kciuki ale ten słodziak podbił moje serducho :loveu:
erka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 A tu nikt sie nie interesuje ani tym pieknym maluchem, ani żadnym innym:shake:. A Polocik chory, nie wiadomo czy jakaś wirusowa infekcja, czy cos innego, w każdym razie dostał antybiotyk, jutro też idzie do weta.
Ulka18 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Erka, wszedzie pelno szczeniakow...to jakas masakra :shake: A ile szczeniat od rozmnazaczy pod 300-400 zl :angryy: Ten maluch kremowy ma 4 obserwatorow na allegro, Bulinka nawet 6 ciu. Jak sie skonczy aukcja, wystawie ja ponownie. Babla juz nie wystawiac? Domek ma pewny?
Potter Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Na tym świecie nic nie jest pewne, oprócz.... W sobotę Bąbel jedzie i na miejscu się okaże, co to za ludzie. Tak że, jeśli można, proszę o dalsze jego ogłaszanie.
dorrick Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 i jak tam z polotem wiadomo cos wiecej ?? w sobote postaram sie isc do p Ani i na dzialke. nie mam klucza ale moze chociaz zajrze ...
Ulka18 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Potter']Na tym świecie nic nie jest pewne, oprócz.... W sobotę Bąbel jedzie i na miejscu się okaże, co to za ludzie. Tak że, jeśli można, proszę o dalsze jego ogłaszanie. Babel ma caly czas allegro i teraz 2 obserwatorow http://www.allegro.pl/item281738427_szczeniak_mix_bokser_pilnie_szuka_domu.html A Bulinke wystawic ponownie?
Ulka18 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Potter, a mialabys moze jedno duze zdjecie Bulinki? Przydaloby sie do aukcji. Gotowe! Właśnie wystawiłeś przedmiot na sprzedaż. Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=283533549
dorrick Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 a nie trzeba zdjac juz z allegro violinka...??
Recommended Posts