Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Violinek rzeczywiście jest rojbrem, ale czy nie można bardziej chronić przed nim rzeczy? Wszystko co jest w zasięgu zębów trzyba schować, aż wyrośnie z gryzienia. Dobrze, że nowi opiekunowie mają jednak cierpliwość.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ak sie ciesze ze psiorek wegi jest wydany:lol:
a wlasnie bylysmy z Ewelinka dzisaj na dzialce i Polot nawet z budy nie chcial wyjsc a jak sie go wyjelo to wracal spowrotem moze trzeba z nim isc do weta....?

Posted

Trzymamy kciuki:thumbs:. Dobrze by było mu zostawić jakies atrakcyjne zabawki, jak się nazywa taka piłeczka z otworami, gdzie można włożyć smakołyki do środka?

Jest chętny z Wieliczki na Bąbla, boksiowatego szczeniorka od Potter:loveu:.
Trzeba go tylko zawieźc do Krakowa, czy ktoś jedzie?
Kto jeździł oprócz czarnej_zaby do Krakowa, bo już wszystko mi się myli:cool1:?

Posted

erka - ta zabawka, o ktorek piszesz to kong;) Ale zamiast tego mozna zrobić tańszą wersję - małą plastikową butelkę i wpychasz do środka chruoki - zabawa na dlugo dla takiego maluszka;)

Posted

Trini zogdziła sie zabrać Bąbla ze sobą do Krakowa. Będzie jechała w czwartek albo piątek. warunek do spełnienia taki,że ktos w Krakowie musiałby go odebrać ok 8.30!

Posted

Jest chętny z Wieliczki na Bąbla, boksiowatego szczeniorka od Potter:loveu:.
Trzeba go tylko zawieźc do Krakowa, czy ktoś jedzie?

Z Wieliczki jest Patia, moze sprawdzilaby kilka dni po adopcji czy wszystko w porzadku z Bablem.
Bylo tez zapytanie z allegro na Bulinke. Oby sie udalo i z ta suczynka :kciuki:

Posted

andzia69 napisał(a):
erka - ta zabawka, o ktorek piszesz to kong;) Ale zamiast tego mozna zrobić tańszą wersję - małą plastikową butelkę i wpychasz do środka chruoki - zabawa na dlugo dla takiego maluszka;)

Uważajcie na te plastikowe butelki!

Miałam na tymczasie psiaka dorosłego, który robił mi demolkę w domu jak byłam w pracy, więc, żeby go zająć, za namową dogomaniaków zostawiłam mu plastikową butelkę wypełnioną karmą- butelka oczywiście została pogryziona, a nawet wygryziona, niestety na plaskiku znalazłam ślady krwi- ten plastik okazał się strasznie ostry !!! Biedak musiał sobie pokaleczyć podniebienie !!! (To była zwykła plastikowa butelka po wodzie mineralnej)

Posted

Szczeniorki kieleckie czekają na domki!
Niestety teraz już prawie nikt nie dzwoni z ogłoszeń, kompletny zastój:shake:.

A Polocik niestety dalej nie czuje się najlepiej:-(, Elwira poszła teraz z nim do weta.

Posted

andzia69 napisał(a):
dogofanka - dorosły pies może faktycznie rozgryxć butelkę, ale nie sądzę, zeby maluch ją rozgryzł... poza tym są po napojach takie miękkie butelki;)

I tu się z Tobą nie zgodze. U nas butelka wytrzymywała ok 15 minut, a mała miała tylko 4 miesiące. I niestety trzeba było ją pilnować, bo lubiła sobie zjeść kawałek. Zresztą z zabawek jak już to Kong, ale tradycyjny. Inne zabawki Konga nie zdały egzaminu- wytrzymały tylko, albo aż 30
minut.;)
Ale dla takiego malucha wystarczyć powinna tańsza wersja Konga, czyli taka sama zabawka tylko firmy Trixie:evil_lol:

Posted

no i mały śni mi się po nocach , mamusiu jaki on jest piękny i jak by do mojej Biany pasował ....

trzymam kciuki żeby szybciutko znalazł cudowny domek , bo u mnie niestety nadal opór nie do odparcia ;(;(:shake:

za resztę maluchów też trzymam kciuki ale ten słodziak podbił moje serducho :loveu:

Posted

A tu nikt sie nie interesuje ani tym pieknym maluchem, ani żadnym innym:shake:.
A Polocik chory, nie wiadomo czy jakaś wirusowa infekcja, czy cos innego, w każdym razie dostał antybiotyk, jutro też idzie do weta.

Posted

Erka,
wszedzie pelno szczeniakow...to jakas masakra :shake:
A ile szczeniat od rozmnazaczy pod 300-400 zl :angryy:

Ten maluch kremowy ma 4 obserwatorow na allegro, Bulinka nawet 6 ciu.
Jak sie skonczy aukcja, wystawie ja ponownie.

Babla juz nie wystawiac? Domek ma pewny?

Posted

Na tym świecie nic nie jest pewne, oprócz....
W sobotę Bąbel jedzie i na miejscu się okaże, co to za ludzie.
Tak że, jeśli można, proszę o dalsze jego ogłaszanie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...