Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a czy macie już jakiś DT na "oku" ? czy ktoś sugerował o jaką cenę się rozchodzi? Wiele psów jest w hotelach, PDT, a nie mają kompletu deklaracji, ale za pomocą bazarków, wpłat jednorazowych można opłacać na bieżąco. Trzymam kciuki aby się Magmie udało.

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko, kolejna nieszczęśnica, schowana w swoim świecie z lęku przed zewnętrznym światem:-(
Nie mam z czego zadeklarować, mam 2 psy w hotelu, Nina wraca z adopcji, Zula jest w bdt, ale też potrzebuje na karmę.
A wszystkie są zwykłymi kundlami.
Biedna Magma, taka skrzywdzona, ale naprawdę nie mam.

Posted

[quote name='paula82']a czy macie już jakiś DT na "oku" ? czy ktoś sugerował o jaką cenę się rozchodzi? Wiele psów jest w hotelach, PDT, a nie mają kompletu deklaracji, ale za pomocą bazarków, wpłat jednorazowych można opłacać na bieżąco. Trzymam kciuki aby się Magmie udało.[/QUOTE]

Napisałam do furciaczek o wolne miejsce jak to wygląda.... a tak prócz niej nie myślałam jeszcze do kogo by ją można wysłać.....

Dziękuje za kolejną deklaracje.

Posted

[quote name='si_bcw']50zł stałej od Kudłatego przechodzi na Magmę :)[/QUOTE]

Wspaniała wiadomość ! Dzięki.
Jak mam wpisać ? Bo nie wiem jaki nick/imię...

A więc mamy 128 zł stałych deklaracji, pisałam do furciaczek - na razie cisza, jakie DT jeszcze polecacie, które były by odpowiednie dla Magmy... nie wiem do kogo pisać ?
kasiaprzystał ? ?

Posted

Chciałybyśmy, żeby trafiła do DT z doświadczeniem z płochliwymi psami, nie do takiego, który ją po prostu "przechowa", ale pomoże ją wyciągnąć na prostą. Myślę, że to będzie kwota ok 400 zł właśnie. Najlepiej gdyby Furciaczek się zgodziła.

Posted

Szkoda wielka...nie znam się na hotelikach ale Furciaczek znam z wątku Zygmusiowego.
Podnoszę wątek sunieczki, wyjątkowo mi zapadła w serce, raz że niskopodłogowiec, dwa że mało adopcyjna.

Posted

Wpadam zobaczyć co z Magmą. Na koniec miesiąca coś wrzucimy do worka, ale symbolicznie raczej jednorazową wpłatę. Na razie mamy szeroki minus i kilka nowych fafulaczków do sterylki/kastracji. A wszystko holender coraz droższe...

Posted

Kolejna wpłaty dla Magmy:

20.01.2012r:
barbarela - 20 zł

Dziękujemy :)
A tymczasem poproszę o podrzucanie wątku i rozsyłanie, częstujcie się też bannerkiem do woli :)
Może coś się ruszy u Magmy...