Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

understandme napisał(a):
Zaznaczam narazie, pomóc finansowo niestety nie mogę, ma dziewczynka bannerek? Jak nie trzeba będzie zrobić.

No niestety nie ma. Jak będę w Koninie to jakiś zrobię...

Posted

azalia napisał(a):
Ładna sunia z niej,mogę coś dorzucić,ale niestety na razie jednorazowo,bo jestem niepracująca.
Co taka cisza,przybywajcie na wątek do Magmusi,trzeba dać jej szansę.

ja wprawdzie pracująca, ale deklaracji stałych na dogo i psów w domu mam zdecydowanie duuuużo powyżej granic zdrowego rozsądku...
ale sunieczce koniecznie trzeba pomóc, inaczej do końca życia zostanie w schronisku...

Posted

inga.mm napisał(a):
dostałam prośbę o deklaracje na dt.
Czy to będzie dt opodatkowane?

Nie jestem w stanie udzielić takiej informacji, bo jeszcze nie szukałam DT. Muszę pomyśleć do kogo by ją wysłać.

Posted

hmm, a tak sobie teraz myślę, może jeszcze pana Marka z Bogatyni zapytać sie o miejsce w hoteliku mozna by było. Oczywiście jak będą już deklaracje, ale to trzeba rozgłaszać koniecznie wątek.

Posted

understandme napisał(a):
hmm, a tak sobie teraz myślę, może jeszcze pana Marka z Bogatyni zapytać sie o miejsce w hoteliku mozna by było. Oczywiście jak będą już deklaracje, ale to trzeba rozgłaszać koniecznie wątek.

Pan Marek nie ma na tę chwilę miejsc. Zawozimy w styczniu jednego psiaka od nas do niego.
Ale nie ma deklaracji nie ma nic, wątek jest ciągle rozssyłany... widocznie zero efektu.

Posted

Myślę, że po nowym roku będzie większy odzew. Ja pomogę, ogłoszę wśród znajomych, Magma bardzo przypomina mojego Mikusia. On z natury jest strachliwy. Pozdrawiam:) Ewa

Posted

Witam na wątku, mogę wspomóc jednorazowo kwotą 50 zł. Dopiero teraz przeczytałam zaproszenie (net). Nie poddawajcie się, walczcie o deklaracje. W moim podpisie jest link do wątku Kaji, sunia jest duża, była ogłaszana miesiącami bez odzewu, ręce nieraz opadały, aż wreszcie znalazł się dla niej cudowny dom:))) i teraz się jej pysk śmieje:)
Każdy z nas zasługuje na szansę- a co dopiero taka sunieczka. Mam przeczucie że za tymi smutnymi oczami kryje się wspaniała osobowość:)

Tylko dajcie znać czy już można wpłacać czy czekacie aż się zbierze całość deklaracji?