Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na FB potrzebne są zdjęcia. Karolina proszę udzielaj się na jej wydarzeniu. Inaczej wygląda jak osoba która zakładała to wydarzenie dodaje wpisy. Porozsyłałam gdzie mogłam, na różnych grupach też się udzielałam...

Posted

[quote name='Gosia85']Na FB potrzebne są zdjęcia. Karolina proszę udzielaj się na jej wydarzeniu. Inaczej wygląda jak osoba która zakładała to wydarzenie dodaje wpisy. Porozsyłałam gdzie mogłam, na różnych grupach też się udzielałam...[/QUOTE]

W weekend teraz postaram się o foty, nie miałam głowy! :(...
Zaraz tam na skrobie coś.

• 2 weeks later...
Posted

Ożywiam temat pomocy dla Magmy..
Melduję, że dwa razy byłam z nią poza boxem. Pierwszy raz nawet po za bramą schroniska, lecz to było zbyt męcząc, bo trzeba ją wynieść, a to dość pulchna psinka. Dziś byłam z nią poza boxami i szło jej lepiej, próbowała dreptać. Potrzeba po prostu jej czasu....
Niebawem zamieszka razem z Kalifem, który jest równie trudnym pieskiem jak ona. Będę dwójkę mieć na oku.

Parę skromnych zdjęć Magmy.

Posted

Dzięki za zaproszenie, niestety finansowo nie mogę pomóc, sama próbuje zbierać deklaracje dla Teofila, który jest w schronie 9 lat:( wiem jak jest ciężko. 3mam kciuki za Magmę-kochana sunia, i będę zaglądać.