Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja ozdrowiała Maszka też szaleje, lubi zakopywać się w śniegu i tarzać, natomiast Sari nie bardzo lubi śnieżek i do spacerów muszę ją trochę zmuszać. (zresztą muszę ją trochę odchudzić więc spacer jej dobrze zrobi)

Posted

Hej!!

Ja się wtrącę: jest sklep na podcieniach, ale jest również sklep obok katedry na ulicy Schodowej, czyli niedaleko owych podcieni a wszystko to w okolicach mojego biura :-).
A co do szaleństwa: mój Porto odkąd spadł śnieg (jego pierwszy zresztą w życiu) zachowuje się jak dziki pies, który tylko czasami przypomina sobie, że ma właściciela...

Pozdrawiam

Posted

jeśli wyciąłbym część dachu zamku to zobaczyłbym budynek z Patrią... Teraz tam chyba jest KIK i szkoła tańca... Chyba że pamięć mnie zawodzi...

Posted

co do zapracowania, to jestem zdziwiony aktywnością niektórych dogomaniaków... skąd tyle czasu ?
Ja właśnie wróciłem z nart i odpisuję na maile służbowe, jednocześnie nadrabiając zaległości w dokumentach, ale ja tak mam, że otwartych jest jednocześnie wiele okienek :-), a za jakiś czas wychodzę z psem na rower. Poza tym wyjeżdżamy na obozy z młodzieżą w niedzielę, więc dziś jest raczej dzień zamykania ważnych spraw w biurze, czytaj: dzień luźniejszy

Posted

Hund -...to tylko krótka przerwa na kawę... ;-)
berry - tam są same biura,jest Regionalna Izba Handlu i Przemysłu,kancelaria adwokacka jakies biuro ubezpieczeniuowe...tylko nasze biuro zlikwidowali ;-(

Posted

gdzie byłeś na nartach?? ja wybieram się dopiero w niedzielę na Golgotę , wiesz może jakie warunki??
Ach i jeszcze ten obóz dla młodzieży może się załapiemy...

Posted

wczoraj zadzwoniłem do GAT:" jutro będą czynne" usłyszałem, więc dziś skoro świt jazda, no i co: na stok dopiero wyjechały ratraki, narciaży ani widu ani słychu, więc z parkingu zadzwoniłem jeszcze raz (była 9) i usłyszałem, że od soboty dopiero, tak więc jedyną atrakcją była pomoc przy wyciąganiu samochodu z rowu (przyjechali na narty z Katowic :-)) i odwiedziny w ośrodku w którym będziemy z młodzieżą. Na Białym Krzyżu, mimo że były dobre warunki nie chciało mi się jeździć. To tyle w temacie "byłem na nartach" :-)