cockermanka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ten sklep tam jest od conajmniej 10 lat (wtedy kupowałam tam farby witrażowe i pędzle retuszerskie). Rzeczywiście piesy mają radochę ze śniegu :-) Quote
Hund Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 moja ozdrowiała Maszka też szaleje, lubi zakopywać się w śniegu i tarzać, natomiast Sari nie bardzo lubi śnieżek i do spacerów muszę ją trochę zmuszać. (zresztą muszę ją trochę odchudzić więc spacer jej dobrze zrobi) Quote
basia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2837546#post2837546 Pomóżcie.. :-( Quote
cockermanka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Heh..ja nie mogę znaleźć domu dla jednego,małego Kubusia.... :-( Quote
berry Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hej!! Ja się wtrącę: jest sklep na podcieniach, ale jest również sklep obok katedry na ulicy Schodowej, czyli niedaleko owych podcieni a wszystko to w okolicach mojego biura :-). A co do szaleństwa: mój Porto odkąd spadł śnieg (jego pierwszy zresztą w życiu) zachowuje się jak dziki pies, który tylko czasami przypomina sobie, że ma właściciela... Pozdrawiam Quote
berry Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Witam!! Na ile czas mi pozwala śledzę ostatnio forum dogomanii i całkiem mi ono przypadło do gustu więc jestem :-) razem z nim (Porto): http://www.dogomania.pl/gallery/399.html Quote
cockermanka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Witaj berry - ładnego masz piesa :-) Heh...ja też kiedyś miałam biuro blisko zamku...teraz,(od kilku lat) muszę pchać się na drugą stronę miasta :-/ Quote
berry Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 to dokładnie ta półokrągła kamienica, a moje biuro ma jedyny w niej balkonik: http://www.cwrr.pl/galerie/siedziba/index.html Oczywiście chodzi o kamienicę, nie zamek :-))... i koniec chwalenia się :-) Quote
cockermanka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Myśmy mieli biuro nad "Patrią"... super miejsce - wszędzie blisko,urzędy itp...heh... Quote
Hund Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 i jak wszyscy jesteś w tej chwili bardzo zapracowany skoro siedzisz na dogomani:) Quote
berry Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 jeśli wyciąłbym część dachu zamku to zobaczyłbym budynek z Patrią... Teraz tam chyba jest KIK i szkoła tańca... Chyba że pamięć mnie zawodzi... Quote
berry Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 co do zapracowania, to jestem zdziwiony aktywnością niektórych dogomaniaków... skąd tyle czasu ? Ja właśnie wróciłem z nart i odpisuję na maile służbowe, jednocześnie nadrabiając zaległości w dokumentach, ale ja tak mam, że otwartych jest jednocześnie wiele okienek :-), a za jakiś czas wychodzę z psem na rower. Poza tym wyjeżdżamy na obozy z młodzieżą w niedzielę, więc dziś jest raczej dzień zamykania ważnych spraw w biurze, czytaj: dzień luźniejszy Quote
cockermanka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hund -...to tylko krótka przerwa na kawę... ;-) berry - tam są same biura,jest Regionalna Izba Handlu i Przemysłu,kancelaria adwokacka jakies biuro ubezpieczeniuowe...tylko nasze biuro zlikwidowali ;-( Quote
Hund Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ja pracuję w sklepie i nie mam akurat klientów :) Quote
Hund Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 gdzie byłeś na nartach?? ja wybieram się dopiero w niedzielę na Golgotę , wiesz może jakie warunki?? Ach i jeszcze ten obóz dla młodzieży może się załapiemy... Quote
berry Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 wczoraj zadzwoniłem do GAT:" jutro będą czynne" usłyszałem, więc dziś skoro świt jazda, no i co: na stok dopiero wyjechały ratraki, narciaży ani widu ani słychu, więc z parkingu zadzwoniłem jeszcze raz (była 9) i usłyszałem, że od soboty dopiero, tak więc jedyną atrakcją była pomoc przy wyciąganiu samochodu z rowu (przyjechali na narty z Katowic :-)) i odwiedziny w ośrodku w którym będziemy z młodzieżą. Na Białym Krzyżu, mimo że były dobre warunki nie chciało mi się jeździć. To tyle w temacie "byłem na nartach" :-) Quote
cockermanka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ja już od dawna nie jeżdżę na nartach...i nawet mnie nie ciągnie...a dawniej jeździłam naprawdę duuużo... Quote
Hund Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :) do niedzieli wszystko przygotują ( mam nadzieję) Quote
cockermanka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jak nie stopnieje,to przygotują:evil_lol: Quote
berry Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 hund, czy Ty przypadkiem nie jesteś absolwentką Kolegium N. w Bielsku ? Quote
Recommended Posts